• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanlim yanina gitmemi istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben cok cabuk karar verdim dedigim gibi bedelini oduyorum herkez bana demisti iyi tani oyle karar ver ben burnumun dikine gittim. almanyaya gelemicegini bastan soylemistim. hayir okumuyorum calisiyorum.

Kendinizi niye acıların kadını yerine koyuyorsunuz?
Niye bedel ödeyesiniz, bitirirsiniz nişanı olur biter. Arada aşk da yok zaten.

arada kaldim inan gitsemmi gitmesemmidiye nisanlim istiyo dugune gelim heralde birseylermi sakliyo anlamadim

Tabi ki git. Eğer evlendikten sonra bir şey çıkarsa geri dönüşün zor olur. Habersiz git kesinlikle. Haber verip gidersen ve bi yanlışı varsa önlem alır yine anlayamazsın.

selam kizlar nisanlimla ben ayri memleketteyiz nisanlim maalesef yanima gelemiyo pasaportu olmadigi icin ama nedense benimde yanina gelmemi istemiyor bi kac ay once gitmistim yanina oda arkamdan dua etmis gidim diye sordugumda maddi durumdan dolaymis. gecende annemle telefonda konusmuslar kizim.yakinda yine gelevek diye annemin dedigine gore korkmus sesi bi tuhaf gelmis. simdik ben ona sorsam benim neden gelmemi istemiyosun soylemez tartisma cikar yakinda dugunde var ben birbirimizi dahi iyi taniyalim isinalim diye gitmek istiyorum yanina. ne yapmam gerek?
canım görücü usulü mü tanıştınız? benim de bi talibim çıktı amerikadan ama korkuyorum nasıl tanıcaz birbirimizi hiç içime sinmiyor..

canım görücü usulü mü tanıştınız? benim de bi talibim çıktı amerikadan ama korkuyorum nasıl tanıcaz birbirimizi hiç içime sinmiyor..
cnm evet gorucu usulu gibi birsey cok zor oluyo telefonda bi insani ne kadar taniya bileceksinki bide dugunede az zaman kaldi cok korkuyorum agzimi acip birseyde diyemiyorumki. hakkinda hayirlisi olsun cnm

cnm evet gorucu usulu gibi birsey cok zor oluyo telefonda bi insani ne kadar taniya bileceksinki bide dugunede az zaman kaldi cok korkuyorum agzimi acip birseyde diyemiyorumki. hakkinda hayirlisi olsun cnm
az önce sevgili KK üyelerinin sana verdiği cevaplar benim de önümü açtı, mantıklı düşündüm ve bu işten vazgeçmeye karar verdim.. evlilik bu, sonra anlaşamayıp boşanırsam naparım ben? sen de vazgeç..

az önce sevgili KK üyelerinin sana verdiği cevaplar benim de önümü açtı, mantıklı düşündüm ve bu işten vazgeçmeye karar verdim.. evlilik bu, sonra anlaşamayıp boşanırsam naparım ben? sen de vazgeç..
cnm hakkinda hayirlisi cok iyi dusunmek gerek ben cok acele karar verdim bedelini oduyorum keske bende ilk once kk danissaydim :KK14: ama hep beni sevdigini soyler cok duga ediyorum hayirlisu neyse o olshn yakinda ucuyorum yine turkiyeye beni ne bekliyo bilmiyorum

cnm hakkinda hayirlisi cok iyi dusunmek gerek ben cok acele karar verdim bedelini oduyorum keske bende ilk once kk danissaydim :KK14: ama hep beni sevdigini soyler cok duga ediyorum hayirlisu neyse o olshn yakinda ucuyorum yine turkiyeye beni ne bekliyo bilmiyorum
Bu kadar kişi sordu hala niye ısrarla yanıt vermiyorsunuz anlamıyorum.

Ayrılamıyor musunuz, nişanı atamıyor musunuz?

selam kizlar nisanlimla ben ayri memleketteyiz nisanlim maalesef yanima gelemiyo pasaportu olmadigi icin ama nedense benimde yanina gelmemi istemiyor bi kac ay once gitmistim yanina oda arkamdan dua etmis gidim diye sordugumda maddi durumdan dolaymis. gecende annemle telefonda konusmuslar kizim.yakinda yine gelevek diye annemin dedigine gore korkmus sesi bi tuhaf gelmis. simdik ben ona sorsam benim neden gelmemi istemiyosun soylemez tartisma cikar yakinda dugunde var ben birbirimizi dahi iyi taniyalim isinalim diye gitmek istiyorum yanina. ne yapmam gerek?
hayatında biri olması muhtemeldir

Aman ya nedir bu dramatize etmek? Parmak uçlarıma kadar gerildim, nedir bu bedelini ödüyorum lafları. Vallahi müstehak diye düşünüyorum sizin zihniyetinizde olanlara, onca kişi onlarca yorum yaptı.
Türk filmi tadında cevaplarınıza öyle de bir soru sorayım madem - Derdiniz nedir sizin kuzum??-

habersiz git süpriz yaptım dersin
şüphelendim yani ben
maddiyat palavra ...

Hiç inanma ya maddi açıdansa olay bunu dile getirmiş ona göre harcama yaparsınız. Ona gel demiyorsun sen gidiyorsun bence altından bir şeyler çıkabilir.

Maddi açıdan problemse neden evleniyorsunuz? Düğün-dernek ve ev tutma olayını ailen mi karşılıyor?
Yanına gittiğinde 1 tabak fazla yemek koyunca mı maddiyatı sarsılıyor? (bu yalanı yersen)
2 kez görüştüğün kişiyle ne aşk ne sevgi yaşarsın. Mantık dışı ilişki.
2 kez görüşüp nişanlanmak kimin fikriydi?
Ailesini, huyunu suyunu bilmediğin biriyle sen nasıl evlenmeyi düşünüyorsun?

şu soruları sevabına cevapla , okurken şiştim. 2 kez gördüğün ve zerre kadar tanımadığın biri için acıların kadını triplerini bırakarak kendine iyilik yapmanı öneririm. yıl olmuş 2015 daha çoook genç yaştasın, ne sende ne ailende ne de karşı tarafta mantıklı bir şey bulamadım. Hadi sen yaşının cahilisin ama ailen nasıl göz yumdu bu duruma yahu insan evlenmek için 1 sene nişanlanana kadar asgari süre geçirmeli bence çiftler(ki 1 sene içinde haftada 3-4 kez de görüşüp dibine kadar vakit geçirmeli) sizin gibi 2 kez görüşmek bir de üzerine drama kraliçesi triplerine girmek benim aklıma sığmıyor.

Maddi durumunuz iyi mi o yüzden yanaşmış olabilir ? Almanyaya gelmek istemiyor dediğin için aklıma bu geldi. Bir de kuvvetle muhtemel sevgilisi yada başka resmi boyutlarda ilişkisi olabilir...olmayan "ilişkini" gözden geçirip kendini kurtarmanı önermekten başka seçeneğim yok. Çok şüpheliysen ve merak ediyorsan haber vermeden pat diye Türkiye'ye gel derim.

Gizlice git ve gör bakalım, neymiş karnının ağrısı ?!!

Kısa ve özet büyük ihtimalle bayanla yaşıyo olabilir heee nerden biliyorsun derseniz çok gördüm etrafımda geçen yıl bile eşimin kuzeni türkiye tatiline gitti enişte bey gelme tarihini bildiği için hatunun birini 3 aylığına eve getirmiş evdeki hesap çarşıya uymuyor malasef x ablaya gelme sakın erken gez dolaş bitanem istediğin kadar para yollarım süslü laflar edince bizimki bin uçağa gel sabahın köründe koyun koyuna yakaladı ne oldu süprizine değdimi çıkkk afetti kadın valla salak diyorum ben artık böylelerine ondan sonrada adam şunu yaptı bunu yaptı arkadaş siz kendi degerinizi altından metale düşürürseniz elalem ne yapsın bence gitsende görsende sonuç aynı olcaksa konu sahibi otur evleneceğin günü bekle hiç gerek yok action yaşamaya

21 yaşında doğru düzgün tanımadığın bir adamla evlenmeyi göze alacak kadar "cesur ve büyüksün" ,
nişanlının maddi durumu bahane edip gitmen için dua etmesini, gelmeni istemediğini ve seni sevmediğini bile bile huyunu suyunu bilmediğiniz bir adamla evlenmeyi göze alacak kadar "küçük ve cahilsiniz" öyle mi?
İşte buna çok gülüyorum.

Ben sizinle ilgili iki olasılık düşündüm;
1) ya ruhunuzu acı ile beslemeyi seviyorsunuz, (gerçekleri gördüğünüz halde ayrılmak istiyorum namına tek kelime etmiyorsunuz bedel ödüyorum gibi çok açma bir cümle kuruyorsunuz çünkü)
2) ya da can sıkıntısına sallamasyon bir konu türettiniz herkesle eğleniyorsunuz. (8sayfa 69 cevapta toplasak 10 cevap vermişsiniz yarısı "bedel ödüyorum" demek olmuş.)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X