- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
- Konu Sahibi guneslihava
Burda bukadar kadin tanimadan etmeden nasil evlenirsin diyor daa..
Cok merak ediyorum peki bu gorucu usulu evlilikleri kimler yapiyor..
Hayir herkese bakiyorum bi bati havasi herkes Avrupa kulturu almiss..
Nerdeyse tanimayi gorusmeyi gectim ayni evi paylasmadan evlenmek mi olurmus diyeceksiniz..
Kiz gene iki kere gormus bunada sukur :)
Bazi kizlara sadece uzaktan cocugu gosteriyorlar ne dersin kizim diye hatta bazi kizlarin soz hakki bile yoktur..
Birbirlerini sevdikleri halde kizi zorla baskasina nisanladilar diye kendini asan erkek biliyorum ben..
Hala soruyorsunuz bir de neden nisanlandin seni kim nisanladi neden ayrilamazsin diye..
Hakkaten akliniza gelmiyor mu nedeni yoksa sirf gicikligina mi..
Cunku beni bile rahatsiz etti yorumlarin geneli..
Gorucu usulu evlendirdikleri kizlarini kizin cocugu tanimasini mi beklicekler yoksa basini bagladik kiz kismi nisanli fazla bekletilmez evlensinler mi dicekler sizce..
Ve nisan attirirlar mi bu kiza sizce?
Cok merak ediyorum peki bu gorucu usulu evlilikleri kimler yapiyor..
Hayir herkese bakiyorum bi bati havasi herkes Avrupa kulturu almiss..
Nerdeyse tanimayi gorusmeyi gectim ayni evi paylasmadan evlenmek mi olurmus diyeceksiniz..
Kiz gene iki kere gormus bunada sukur :)
Bazi kizlara sadece uzaktan cocugu gosteriyorlar ne dersin kizim diye hatta bazi kizlarin soz hakki bile yoktur..
Birbirlerini sevdikleri halde kizi zorla baskasina nisanladilar diye kendini asan erkek biliyorum ben..
Hala soruyorsunuz bir de neden nisanlandin seni kim nisanladi neden ayrilamazsin diye..
Hakkaten akliniza gelmiyor mu nedeni yoksa sirf gicikligina mi..
Cunku beni bile rahatsiz etti yorumlarin geneli..
Gorucu usulu evlendirdikleri kizlarini kizin cocugu tanimasini mi beklicekler yoksa basini bagladik kiz kismi nisanli fazla bekletilmez evlensinler mi dicekler sizce..
Ve nisan attirirlar mi bu kiza sizce?