- 3 Şubat 2018
- 25.800
- 110.967
- 598
- Konu Sahibi aysegul4242
Vallaha adam su anda ya sükür namazi kiliyor yada fakir fukara sevindiriyordur. Bakti orda ona huzur yok topukladi hemen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailesini benim için bırakıp gelmişti benim memleketime kimse bişey yapmadı ailem bizle konussaydı zaten anlayış gösterir dik dedi eve doğru düzgün oturmaya bile gelmedi en ufak kavgada ayrılan biriydiBuldunuz kimsesiz adamı, ailece üstünde tepinmeye çalıştınız kesin. Akıllı adammış kurtarmış kendini.
Adamin borcu varken nasil evlenecek?Cünkü ailem hemen evlenin diyordu oda borcu bitirmeden evlenmem diyordu
E sen bilmiyor musun borcu oldugunu? Baba 1 ay icinde dugun yapamaz borcu var biraz deseydin? Ayrica en ufak kavgada ayrilan biriyse bittigi iyi olmus iste daha ne evine gidiyorsun tehdit ediyorsunAilesini benim için bırakıp gelmişti benim memleketime kimse bişey yapmadı ailem bizle konussaydı zaten anlayış gösterir dik dedi eve doğru düzgün oturmaya bile gelmedi en ufak kavgada ayrılan biriydi
Eğer ailene bir açıklama yapılması gerekiyorsa bunu sen yapmalıydın. Henüz erken vs diye. Yani 15 gün olmuş nişan olalı zaten. Belli ki talepleriniz de var düğünle ilgili, nişanlın da kredim bitsin demiş ne var bunda ? 7 yıl sadece siz değil birlikte beklediniz. Yaşınız kaç ?Ama o hiç aileme durumunu demediki hiç konusmadı tehditi yüzügü atınca dedim ben kolaymı 7 yıl bekledim
Ben ne anlatsam anlaşılmıyor burda ama benim suçum yoktu yüzügü atarken bile dedim atma ailem yüzünden emegimiz var dedim elini tutmaya calıstım savaş verdim ailem benim anlayış yok ben dedim bak evlenemez hemen diye bana hep baskı yaptılar bende ona gel bi konuş ailemle dedim oda korktuAilenizi de ilişkinizi de yönetememişsiniz. Ayrıl-barış bir ilişkiyi ''yine de iyiydik'' diyerek tanımlıyorsunuz da bu tarz toksik ilişkiler herkese göre değildir, karşı tarafı yorar.. Borcu varmış bitince evlenirdiniz bunun nesi kötü? Babanızı ikna edecek ne var bu konuda?
7 yıl az değil elbette, emekleriniz, sevginiz bir sürü paylaşım var ortada ama ayrılığı da yönetemeyip çileden çıkmışsınız gerçekten akıl almaz şeyler söyleyip yapmışsınız şu bi kaç günde..
Biraz yetişkin gibi davranın ve onu kendi haline bırakın, ergenler gibi delirmişsiniz resmen.
Düğün istemedi ailem bişey talep etmedik biz sırf seviyoruz birbirimizi diyeEğer ailene bir açıklama yapılması gerekiyorsa bunu sen yapmalıydın. Henüz erken vs diye. Yani 15 gün olmuş nişan olalı zaten. Belli ki talepleriniz de var düğünle ilgili, nişanlın da kredim bitsin demiş ne var bunda ? 7 yıl sadece siz değil birlikte beklediniz. Yaşınız kaç ?
Benim 7 yıllık bir ilişkim vardı ayrı şehirlerdendik geçen yıl benim için konyaya taşındı ona iş bulduk en kötü günlerinde yanında oldum o bekardi ben boşanmış ayrıl barış ilişkimiz vardı ama yinede güzeldi beraberken ,bu ekimin ayın 15 de nişan yaptık ailem de 1 ay içinde evlenin dedi ve bunun kredi borcu bir kaç ay sürecekti bu babama bunu demedi nişandan bir hafta sonra ailen beni anlamaz sende aileni susturamadın dedi bende sen gelip ailemle konuşmadın ki benim dememle olmaz sen gelip halini anlat dedim ben yüzügü atıcam dedi evine gittim agladım yapma etme diye attı suçum yokken laf yedim eve geldim ertesi gün siniri gecmiştir diye aradım dedim bir hafta sonra yüzük atılmaz ne suçum var yıllarca oynadın konya'dan git yada aldattıysan bana aldattım seni dedi cünkü bana bir resim yada mesajları at sogut beni dedim atmadı bişey yine savaşmak istedim ve polise gitti eski nişanlım rahatsız ediyor diye çok kırıldım ama etraftaki insanlardan utanıyorum yüzük bir haftada atılmış dicekler bu pazar günüde annemle kardeşimle evine gittik konuşmak için ev arkadası yok dedi biz eve gelince aradı kardeşimi ailem yüzünden yüzügü atan adam bu sefer kızınız beni tehdit etti korkak dedi dövdürtcem dedi evimi bastı diye anlattı ben bunları yüzügü atınca yaptım evet ama sırf kaybetme korkusu yüzünden oldu ve hala Konya'da gitmedi bugün ayrılıgın 9 cu günü sizce amacı nedir ben yıllarca çektim onu bu kadar basit mi siliyor beni pişman olmaz mı sizce.. Babamla borcum var bir kaç ay içinde evlencez diye konuşmadı direk beni sucladı sen ailene dedin anlamadı diye..
Sakamisiniz yasiniz kac 12 falan mi daha önce bir evlilik yapmis birisininiz birde yahu hiç mi ders almadınız hayattanBenim 7 yıllık bir ilişkim vardı ayrı şehirlerdendik geçen yıl benim için konyaya taşındı ona iş bulduk en kötü günlerinde yanında oldum o bekardi ben boşanmış ayrıl barış ilişkimiz vardı ama yinede güzeldi beraberken ,bu ekimin ayın 15 de nişan yaptık ailem de 1 ay içinde evlenin dedi ve bunun kredi borcu bir kaç ay sürecekti bu babama bunu demedi nişandan bir hafta sonra ailen beni anlamaz sende aileni susturamadın dedi bende sen gelip ailemle konuşmadın ki benim dememle olmaz sen gelip halini anlat dedim ben yüzügü atıcam dedi evine gittim agladım yapma etme diye attı suçum yokken laf yedim eve geldim ertesi gün siniri gecmiştir diye aradım dedim bir hafta sonra yüzük atılmaz ne suçum var yıllarca oynadın konya'dan git yada aldattıysan bana aldattım seni dedi cünkü bana bir resim yada mesajları at sogut beni dedim atmadı bişey yine savaşmak istedim ve polise gitti eski nişanlım rahatsız ediyor diye çok kırıldım ama etraftaki insanlardan utanıyorum yüzük bir haftada atılmış dicekler bu pazar günüde annemle kardeşimle evine gittik konuşmak için ev arkadası yok dedi biz eve gelince aradı kardeşimi ailem yüzünden yüzügü atan adam bu sefer kızınız beni tehdit etti korkak dedi dövdürtcem dedi evimi bastı diye anlattı ben bunları yüzügü atınca yaptım evet ama sırf kaybetme korkusu yüzünden oldu ve hala Konya'da gitmedi bugün ayrılıgın 9 cu günü sizce amacı nedir ben yıllarca çektim onu bu kadar basit mi siliyor beni pişman olmaz mı sizce.. Babamla borcum var bir kaç ay içinde evlencez diye konuşmadı direk beni sucladı sen ailene dedin anlamadı diye..
Anneyle, kardeşle eski nişanlının evine gitmek mi???Benim 7 yıllık bir ilişkim vardı ayrı şehirlerdendik geçen yıl benim için konyaya taşındı ona iş bulduk en kötü günlerinde yanında oldum o bekardi ben boşanmış ayrıl barış ilişkimiz vardı ama yinede güzeldi beraberken ,bu ekimin ayın 15 de nişan yaptık ailem de 1 ay içinde evlenin dedi ve bunun kredi borcu bir kaç ay sürecekti bu babama bunu demedi nişandan bir hafta sonra ailen beni anlamaz sende aileni susturamadın dedi bende sen gelip ailemle konuşmadın ki benim dememle olmaz sen gelip halini anlat dedim ben yüzügü atıcam dedi evine gittim agladım yapma etme diye attı suçum yokken laf yedim eve geldim ertesi gün siniri gecmiştir diye aradım dedim bir hafta sonra yüzük atılmaz ne suçum var yıllarca oynadın konya'dan git yada aldattıysan bana aldattım seni dedi cünkü bana bir resim yada mesajları at sogut beni dedim atmadı bişey yine savaşmak istedim ve polise gitti eski nişanlım rahatsız ediyor diye çok kırıldım ama etraftaki insanlardan utanıyorum yüzük bir haftada atılmış dicekler bu pazar günüde annemle kardeşimle evine gittik konuşmak için ev arkadası yok dedi biz eve gelince aradı kardeşimi ailem yüzünden yüzügü atan adam bu sefer kızınız beni tehdit etti korkak dedi dövdürtcem dedi evimi bastı diye anlattı ben bunları yüzügü atınca yaptım evet ama sırf kaybetme korkusu yüzünden oldu ve hala Konya'da gitmedi bugün ayrılıgın 9 cu günü sizce amacı nedir ben yıllarca çektim onu bu kadar basit mi siliyor beni pişman olmaz mı sizce.. Babamla borcum var bir kaç ay içinde evlencez diye konuşmadı direk beni sucladı sen ailene dedin anlamadı diye..