• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım yüzüğü attı

Benim 7 yıllık bir ilişkim vardı ayrı şehirlerdendik geçen yıl benim için konyaya taşındı ona iş bulduk en kötü günlerinde yanında oldum o bekardi ben boşanmış ayrıl barış ilişkimiz vardı ama yinede güzeldi beraberken ,bu ekimin ayın 15 de nişan yaptık ailem de 1 ay içinde evlenin dedi ve bunun kredi borcu bir kaç ay sürecekti bu babama bunu demedi nişandan bir hafta sonra ailen beni anlamaz sende aileni susturamadın dedi bende sen gelip ailemle konuşmadın ki benim dememle olmaz sen gelip halini anlat dedim ben yüzügü atıcam dedi evine gittim agladım yapma etme diye attı suçum yokken laf yedim eve geldim ertesi gün siniri gecmiştir diye aradım dedim bir hafta sonra yüzük atılmaz ne suçum var yıllarca oynadın konya'dan git yada aldattıysan bana aldattım seni dedi cünkü bana bir resim yada mesajları at sogut beni dedim atmadı bişey yine savaşmak istedim ve polise gitti eski nişanlım rahatsız ediyor diye çok kırıldım ama etraftaki insanlardan utanıyorum yüzük bir haftada atılmış dicekler bu pazar günüde annemle kardeşimle evine gittik konuşmak için ev arkadası yok dedi biz eve gelince aradı kardeşimi ailem yüzünden yüzügü atan adam bu sefer kızınız beni tehdit etti korkak dedi dövdürtcem dedi evimi bastı diye anlattı ben bunları yüzügü atınca yaptım evet ama sırf kaybetme korkusu yüzünden oldu ve hala Konya'da gitmedi bugün ayrılıgın 9 cu günü sizce amacı nedir ben yıllarca çektim onu bu kadar basit mi siliyor beni pişman olmaz mı sizce.. Babamla borcum var bir kaç ay içinde evlencez diye konuşmadı direk beni sucladı sen ailene dedin anlamadı diye..
Hiçbir şey anlamadım nerdeyse, lütfen noktalama işaretlerini öğrenin artık.
Tam anlamadım ama adamın kapısına dayanmışsın tehdir etmişsin hala kendini savunuyorsun. Evet gidip nişanlımı bıçakladım ama sadece kaybetmek istemediğimden diyeceğin kısmı bekledim okurken.
Son anda ben nasıl biriyle nişanlanıyorum diye düşünmüştür belki ondan vazgeçmiştir.

Abla
Benim 7 yıllık bir ilişkim vardı ayrı şehirlerdendik geçen yıl benim için konyaya taşındı ona iş bulduk en kötü günlerinde yanında oldum o bekardi ben boşanmış ayrıl barış ilişkimiz vardı ama yinede güzeldi beraberken ,bu ekimin ayın 15 de nişan yaptık ailem de 1 ay içinde evlenin dedi ve bunun kredi borcu bir kaç ay sürecekti bu babama bunu demedi nişandan bir hafta sonra ailen beni anlamaz sende aileni susturamadın dedi bende sen gelip ailemle konuşmadın ki benim dememle olmaz sen gelip halini anlat dedim ben yüzügü atıcam dedi evine gittim agladım yapma etme diye attı suçum yokken laf yedim eve geldim ertesi gün siniri gecmiştir diye aradım dedim bir hafta sonra yüzük atılmaz ne suçum var yıllarca oynadın konya'dan git yada aldattıysan bana aldattım seni dedi cünkü bana bir resim yada mesajları at sogut beni dedim atmadı bişey yine savaşmak istedim ve polise gitti eski nişanlım rahatsız ediyor diye çok kırıldım ama etraftaki insanlardan utanıyorum yüzük bir haftada atılmış dicekler bu pazar günüde annemle kardeşimle evine gittik konuşmak için ev arkadası yok dedi biz eve gelince aradı kardeşimi ailem yüzünden yüzügü atan adam bu sefer kızınız beni tehdit etti korkak dedi dövdürtcem dedi evimi bastı diye anlattı ben bunları yüzügü atınca yaptım evet ama sırf kaybetme korkusu yüzünden oldu ve hala Konya'da gitmedi bugün ayrılıgın 9 cu günü sizce amacı nedir ben yıllarca çektim onu bu kadar basit mi siliyor beni pişman olmaz mı sizce.. Babamla borcum var bir kaç ay içinde evlencez diye konuşmadı direk beni sucladı sen ailene dedin anlamadı diye..
Ablacigim yuz olcumu en buyuk ilimizden adam kovmak niye? Hani metrekareye 1 kisi dusuyor Kilis olsa anlarim kucucuk yer de Konya'dan adam kovmak nedir? Cumhurbaskanimizin bile boyle adam surme hakki cok kritik durumlarda var. Hani sen hangi yetkiyle adami kovuyorsun?

Sizden kurtularak çok iyi yapmış siz eşkiyamisiniz hayırdır tehditler ev basmalar ne itici hareketler iykk

A aysegul4242 Tehdit etmek nedir yahu
Böyle bir kadınla yaşamak, evli olmak.. evlenince tartışınca adamı eve de almazdın sanırım
Ailen hep evinizi mi basacaktı? Ordu gibisiniz..
Veyahut annen, güzellikle arayıp oğlum gel bir konuşalım çok üzgünüm , barışın noldu böyle size diyebilirdi
Yangına körükle gitmişsiniz, tebrikler !

Adamın ailesi yok diyorsun, bi yerde de ailesini bırakıp geldi demişsin?!

1 ayda , şu devirde kim evlenir? Borcum olmasa ben bile 1 ayda evlenmem, insan eş adayını en iyi ihtimalle nişanlıyken tanır… ne bu yangından mal kaçırır gibi. Ayrıca kız evi naz evidir, erkek tarafının bir an önce düğün yapalım demesi gerekir. Kız tarafı ağırdan alır normalde. Haa 7 yılda belki birimkimleriniz olmuştur, bilemem. Ama yine de şu devirde alelacele düğün yapmak pek mantıklı değil..

Şehrimi terketmedi demişsin de, bu adamın işi gücü yok mu? Başka şehirde iş bulmak, taşınmak, istifa etmek, ayakta durmak kolay mı?
Doktor bile olsa 1 günde kim iş bulur da il değiştirir?
Sonuçta kurulu düzeni var adamın orada. Ne yapmasını bekliyordun?
Seni sevdiğinden gidemedi falan mı sandın? Yok, hayır! İş bulup il değiştirmek, evi taşımak zor.(ev arkadaşına pat diye gidiyorum,kiranı kendin hallet mi desin? )

Ayrıca ben boşandım demişsin. Eski yaşadıklarından ders almadın mı? Yoğurdu üfleyerek yiyecekken tehditle şantajla ağlayıp yakarmayla bir adamı kendine bağlamaya çalışıyorsun. Mantıklı mı bu yaptığın?
Çok fevrisin, belki eski evliliğinde bu yüzden bitti…

Herşey oluruna varır, hayırlısını iste Allah’tan.. illa bu olsun diye diretme. 7 yılda ayrıl barış ilişki olmaz ve 7 yıl çok uzun bir süre evlilik için. İlişkininizin heyecanı kalmamış yazdığınıza da bakılırsa.
Üzgünüm ama siz bu ilişkiyi çoktan tüketmişsiniz.

7 yılı boşverin de sizi polise şikayet eden, ailenize sizi deşifre eden birinin yüzüne tekrar sevgiyle bakabilecek misiniz? Eşim diyebilecek misin?
Eskisi gibi olabilecek misiniz?
Gururlu olun biraz, yerden kalkın

Gittiyse gitti, bittiyse bitti !
Demek ki bu konudan alacağın ders varmış.
Hiç kimse karşımıza sebepsiz çıkmaz.
Ya şükür içindir ya imtihan içindir !

adam bu sefer kızınız beni tehdit etti korkak dedi dövdürtcem dedi evimi bastı diye anlattı ben bunları yüzügü atınca yaptım evet ama sırf kaybetme korkusu yüzünden oldu

Ben adamın yerinde olsam şehir değiştiririm. Mafya mısın apla 🤣🤣 🔪 biraz gururlu olmanı tavsiye ederim. Koca bulunur heryerde.

Bölüyor bu kadınlara anlamıyorum
Ay hanımlar az ağır olun ya şu erkekklere yapışıp kalmayın onlar koşsun peşinizden
Kadınlar hafif oldukça erkekler kaçiyor.

Bu arada konu sahibi anlıyorum guvendin emek verdin ama lütfen gururlu ol
Allah'a havale et ve yoluna bak kendini degersizleştirme emin ol daha iyisi çıkar karşına.

Okurken fake olsun nolur diye diye okudum
Sizin hiç mi gururunuz yok
Deseler ki öleceksin ilacın bu adam gene yalvarmam gene gitmem bitti diyeni tek sözüme nefesime yüzüme hasret bırakır ayağıma kurban ederim bu ne gurursuzluk kendinize gelin ya

Bir kere bosanmissiniz ama akillanmamissiniz belliki. Kendinizi pacavra edin boyle yalvarin iyice degersiz olun hic donmesin size zaten istemiyor sizi neden zorluyosunuz

Adam için hala Konya yi terk etmedi yazmışsınız hayırdır bu ne özgüven bu ne cesaret?
Adamın sizin şerrinizden kurtulması için dua edeceğim

Gonya sizin mi bacım gitmedi deyip durmussunuz da .belki sevdi 🤷‍♀️gerçi insan konyayi niye 😬😬😬😬

Okurken fake olsun nolur diye diye okudum
Sizin hiç mi gururunuz yok
Deseler ki öleceksin ilacın bu adam gene yalvarmam gene gitmem bitti diyeni tek sözüme nefesime yüzüme hasret bırakır ayağıma kurban ederim bu ne gurursuzluk kendinize gelin ya
Al benden de o kadar yaa…
Öleceğimi bilsem dahi, ‘’dur gitme’’ demem..

Abla

Ablacigim yuz olcumu en buyuk ilimizden adam kovmak niye? Hani metrekareye 1 kisi dusuyor Kilis olsa anlarim kucucuk yer de Konya'dan adam kovmak nedir? Cumhurbaskanimizin bile boyle adam surme hakki cok kritik durumlarda var. Hani sen hangi yetkiyle adami kovuyorsun?

Yani kendini Sultan Süleyman gibi hissetmiş olamaz mı? Tiz Konya'dan sürgün ettim seni demiştir oda gitmemiştir falan. Hiç demiyo gitmek zor tekrar bir plan program yapması lazım falan herşeyi kendine bağlıyor. Gerçi Dimetokaya kaçsa zor kurtulur bu kadından. 🤣

Back
X