- 22 Ekim 2023
- 160
- 511
- 18
- 19
- Konu Sahibi aysegul4242
Hiçbir şey anlamadım nerdeyse, lütfen noktalama işaretlerini öğrenin artık.Benim 7 yıllık bir ilişkim vardı ayrı şehirlerdendik geçen yıl benim için konyaya taşındı ona iş bulduk en kötü günlerinde yanında oldum o bekardi ben boşanmış ayrıl barış ilişkimiz vardı ama yinede güzeldi beraberken ,bu ekimin ayın 15 de nişan yaptık ailem de 1 ay içinde evlenin dedi ve bunun kredi borcu bir kaç ay sürecekti bu babama bunu demedi nişandan bir hafta sonra ailen beni anlamaz sende aileni susturamadın dedi bende sen gelip ailemle konuşmadın ki benim dememle olmaz sen gelip halini anlat dedim ben yüzügü atıcam dedi evine gittim agladım yapma etme diye attı suçum yokken laf yedim eve geldim ertesi gün siniri gecmiştir diye aradım dedim bir hafta sonra yüzük atılmaz ne suçum var yıllarca oynadın konya'dan git yada aldattıysan bana aldattım seni dedi cünkü bana bir resim yada mesajları at sogut beni dedim atmadı bişey yine savaşmak istedim ve polise gitti eski nişanlım rahatsız ediyor diye çok kırıldım ama etraftaki insanlardan utanıyorum yüzük bir haftada atılmış dicekler bu pazar günüde annemle kardeşimle evine gittik konuşmak için ev arkadası yok dedi biz eve gelince aradı kardeşimi ailem yüzünden yüzügü atan adam bu sefer kızınız beni tehdit etti korkak dedi dövdürtcem dedi evimi bastı diye anlattı ben bunları yüzügü atınca yaptım evet ama sırf kaybetme korkusu yüzünden oldu ve hala Konya'da gitmedi bugün ayrılıgın 9 cu günü sizce amacı nedir ben yıllarca çektim onu bu kadar basit mi siliyor beni pişman olmaz mı sizce.. Babamla borcum var bir kaç ay içinde evlencez diye konuşmadı direk beni sucladı sen ailene dedin anlamadı diye..
Tam anlamadım ama adamın kapısına dayanmışsın tehdir etmişsin hala kendini savunuyorsun. Evet gidip nişanlımı bıçakladım ama sadece kaybetmek istemediğimden diyeceğin kısmı bekledim okurken.
Son anda ben nasıl biriyle nişanlanıyorum diye düşünmüştür belki ondan vazgeçmiştir.