- 11 Eylül 2017
- 2.027
- 2.076
- 133
- 35
- Konu Sahibi BlancKahkul
-
Ben alacağı ayakkabi için gelecek ay alalım dedi sandım sorumsuz biri sanırım maaşın tamamını karsesine göndermek üstelik düğününü ertelemisken tamamen saçmalıkHediye de degil ki. Televizyon alacaktık. Yılbaşı indirimi de var diye. Bir kısım eşyayı almıştık yaza kadar yavaş yavaş alalım diye sözleştik. İlk maaş önemli değil zaten gerçekten hiç takilmadim. Bir üstte de yazdım aslında 100 liraya bile dikkat ederken onun için hiç önemi yokmuş ki zaten. Benim saflığım güya hesap yaparak ilerliyorum.
Hayır ayakkabıyı aldı. Hakkını yemeyeyim :)Ben alacağı ayakkabi için gelecek ay alalım dedi sandım sorumsuz biri sanırım maaşın tamamını karsesine göndermek üstelik düğününü ertelemisken tamamen saçmalık
Hee tmm o zaman ama öyle anlasilio konuda herkeste öyle anlamış bilginiz olsun:)Hayır ayakkabıyı aldı. Hakkını yemeyeyim :)
bu kız toplasan 2-3 senedir hayatında öncelik tabii ki akrabaları olacak.
2 senelik kız için akrabalar silinmez. kardeş hiç silinmez.
yerini bilmeli herkes kızlar her zaman öncelik bende olsun istiyor ama o adamı bugünlere getiren kişiler olduğunu unutuyor.
Birde onun yaşadığı şehre mi yerleşeceksin yani?Evlenseydik mesela yine işten ayrılıp onun yaşadığı ilde iş bakacaktim.
bence hiçbirine gerek yoktu. ayrılmalıydı. nisan tantanasi bile gereksiz olmuş..Hediye seçmesini nişanlisi istemiş zaten.
Kaldi ki ilk maaşla tum akrabalara hediye alip konu sahibini dusunmemesi normal mi olacakti????
Zaten kizin hediyesini en geri plana atmiş.
Siz tamamen para odakli dusunuyorsunuz hediyeyi de ama bu paraya tenezzul filan degil bir incelik, düşünmektir, deger vermektir bu. Yoksa konu sahibi ciplak ayak dolasmiyordur suan heralde.
Nisanlandigimizda issiz değildi ki. Çalışıyordu. Nisanlandik 4 ay sonra çalıştığı fabrika kapandi. Sonra da 10 ay iş bulamadi zaten.bence hiçbirine gerek yoktu. ayrılmalıydı. nisan tantanasi bile gereksiz olmuş..
adamın ne olduğu belliymis zaten ısrarla bir şeyler aldırma isteği neden yani?
Bazı yorumları hayretlerle okuyorum, parayı kazanan adam, kendi kardeşine para gönderiyor, dikkatinizi çekeyim kendi parasını kendi rızasıyla kendi kardeşine gönderiyor ve buradaki onca insan nasıl gönderir diyor.
Konu sahibine ayrıl demek yerine ben adama ayrıl demeyi tercih ederim nitekim; Adamın işsizliğine karışan, iş olsun garsonluk da yapsın diye iş seçimine karışan, kazandığı paraya karışan, aldığı hediyeyi küçümseyip bir de kendini haklı çıkarmak için durumu olmadığı için 120liralık istedim canım diyen ve tüm bunları sadece nişanlıyken yapan birinden kesinlikle adamın ayrılması gerekiyor.
bu ayrıntıları konuda vermediniz sanırım o yüzden çok yanlış anladim kusura bakmayın.Nisanlandigimizda issiz değildi ki. Çalışıyordu. Nisanlandik 4 ay sonra çalıştığı fabrika kapandi. Sonra da 10 ay iş bulamadi zaten.
Aldırmakta kendisi dedi. Yaza kadar yavaş yavaş eşyaları alalım diye. Bana da mantıklı geldi. Ufak bir kısmını almıştık zaten.
TV alacaktık indirim de vardı. Bir model attım alalım mı diye para yok kardeşime yolladım dedi
Kesinlikle!Ben burada parayla ilgili çoğu konuya "size ne, kendi parası" yazmışımdır ama burada olay para değil, bu çok başka bir şey. Değişik bir şuursuzluk.
Bu adam 10 aydır işsiz, kardeşi erasmusa abisine güvenerek gitmemiş belli ki. Ayranı yok içmeye, bütün maaşı akrabaya, kardeşe saçıyor. Neyin kahramanlığı, neyin şovu bu?
Evliliği sorgulatacak bir durum bu.
Burada birikimini, arabasını kardeşine hibe edenleri, bütün maaşını anasının eline sayanları gördü bu gözler.
Nişanlınız da bu modellerden biri olabilir. İyi gözlemleyin, tekrar düşünün bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?