D
deren23
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deren23
-
nisanlin seni kiskandigindan boyle davranmis.. Seven insan ister istemez kiskanir.. Sakin ha sakin ne ayriligi yahu bunun icin ayrilinirmi.. Onlar ilerde bacanak olacaklar belkide cok iyi anlasacaklar.. Yok ayrilmayin bak cok uzulurum...
canım nişanlın şu durumda saçmalamış bence. kişi kötü niyetliyse bırak balım demesini ismini bile söylerken tuhaf olursun bakışından duruşundan.ama sen abi bilmişin onu kaç senedir bi gariplik sezmemişin. kızdırmaktan çok nişanlına ben onu kaç yıldır tanıyorum ve bir bayanım ters bişey sezsem inan senden daha sert tepki verirdim ama o benim abimdir de. o zaman kayınpederimizde mesafeli olsun bizle eğer 40 yaşlarındaysa diyelimki kaynanamı boşamayacağı ne malum ve adam sıcak davransa güzel kızım da dese yok diyelim bu eldir.olmaz öle şey saçma yani.
ama ayrılık safhasınaa geçmeyin öyle hemen. kıskanman gururumu okşuyo sevildiğimi biliyorum ama ... vs diyerek lafa gir ikna etmeye çalış
canım nişanlın şu durumda saçmalamış bence. Kişi kötü niyetliyse bırak balım demesini ismini bile söylerken tuhaf olursun bakışından duruşundan.ama sen abi bilmişin onu kaç senedir bi gariplik sezmemişin. Kızdırmaktan çok nişanlına ben onu kaç yıldır tanıyorum ve bir bayanım ters bişey sezsem inan senden daha sert tepki verirdim ama o benim abimdir de. O zaman kayınpederimizde mesafeli olsun bizle eğer 40 yaşlarındaysa diyelimki kaynanamı boşamayacağı ne malum ve adam sıcak davransa güzel kızım da dese yok diyelim bu eldir.olmaz öle şey saçma yani.
Ama ayrılık safhasınaa geçmeyin öyle hemen. Kıskanman gururumu okşuyo sevildiğimi biliyorum ama ... Vs diyerek lafa gir ikna etmeye çalış
Bu seferde onu savundum diye laf söledi bende söledim senin zihniyetin bozuk diye ama yok nuh dedi peygamber demiyo bide benden duydu ben söledim yani öle bi derdim olsa gider sölermiyidim ah salak kafam bende var işte ne anlatırsın öle laf arasında söledim işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?