Nişanlım....

• Konu Sahibi Konu Sahibi deren23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

deren23

Ziyaretçi
sizlerin fikrine ihtiyacım var arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz..geçenlerde ablamın eşi balım hoşgeldin dedi bunuda nişanlım öğrendi öğrendiğinden beri demediği kalmadı üstelik eniştemle aramızda yaş farkı çok var vay efendim nasıl dermiş hele baldızlarla ilgili bi söz varken bana sözlü tacizde bulunmu bende buna müsade etmiş o elin adamıymış ablam yarın birgün boşansa onun dışardaki adamdan ne farkı kalırmış daha neler neler bu yüzden çokkötü kavga ettik bende savundum böle bişi olamaz diye filan sizce nişanlımın haklılık payı varmı size enişteniz böle dese sizin tepkiniz ne olur bide eniştem beni çok sever ama nişanlık bunun altında başka bişi arıyo lütfen fikirlerinizi bekliyorum şuanda konuşmuyoruz ayrılalım dedim kapadım teli oda aramadı şimdi nasıl davranayım...senağlamasenağlama

valla benim enistem bana herseyi soyler esimde kesinlikle bi art niyet aramaz,nisanliniz biraz abartmis galiba balim kelimesinde ben bi art niyet goremiyorum.ona guzellikle anlat boyle seylerin normal oldugunu sonucta aileden birisi yani enisten ablanin kocasi,sanirim nisanliniz yaprak dokumunu cok izlemis....

Son düzenleme:
altı üstü balım demiş nevarki bunda..hemde ablanın eşi ya abin gibi olur...nişanlında abartmışş...hiç bi haklı tarafı yok.haa bide ozman nişanlın için,,senin ablanda aynı durumda.ablan boşanınca nişanlın ablana yan gözle bakabilirmi diyelim şimdii...bence kendini güzelce savunn..

Son düzenleme:
canım sana şunu söylıyım benım erkek arkasımla yengesi arasında 1 yada 2 yas var gecen abısine gittik oturduk çay içiyoz yenge sevgilime sen buyur bebegim dedi başımdan aşagıya kaynar sular döküldü..yengede patavatsizdır lafın nereye gidecegini bilmez boşbagazın tekidir.. dedim yenge neden böyle dedi sana ben onun kocasına aşkım diyom mu dedim?bi acayip oldu gerçekten kızdgımı anladı kıskanmak degildir bu enazından benımki kıskançlık degil ama bi başkası bunu duysa yenge başkasının yanın da da yapsa bunu ayıp denen bişey sevgilimde birdahkine dikkat ederim dedi ama sen onu takma dedi o lafın nereye gidecegini bilmiyor dedi.. haklıda tabiki ama lafı uzatsaydı nasıl düşünürsün böyle bişey deseydi dönya kaç bucak olurdu görürdü.. sevgilin haklı canım aranızda bişay olmıcayagını tabiki biliyor ama ablan nişanlına hayatım canım vs dese sen nasıl olurdun en azında bozulursun?bence sende dikkat edecegini söyle birdaha olmaması için dikkat edecegini söyle canım alttan al böyle şeyler içinde nişanlını kenara atma hatta enişten için bence dogru söylemiş ablandan ayrılsa allah korusun o elin adamı..

ona göre normal değilmiş olamazmış konuştum konuşmazmıyım ama neler neler dedi bana çok kötü oldum çok kırdı beni....

sen yınede allttan al canım buyukluk sende kalsın oda enişteni yakından tanıdıgında ne kadar yanlış yaptıgını anlar canım..

=gzellergzeli;4619586]canım sana şunu söylıyım benım erkek arkasımla yengesi arasında 1 yada 2 yas var gecen abısine gittik oturduk çay içiyoz yenge sevgilime sen buyur bebegim dedi başımdan aşagıya kaynar sular döküldü..yengede patavatsizdır lafın nereye gidecegini bilmez boşbagazın tekidir.. dedim yenge neden böyle dedi sana ben onun kocasına aşkım diyom mu dedim?bi acayip oldu gerçekten kızdgımı anladı kıskanmak degildir bu enazından benımki kıskançlık degil ama bi başkası bunu duysa yenge başkasının yanın da da yapsa bunu ayıp denen bişey sevgilimde birdahkine dikkat ederim dedi ama sen onu takma dedi o lafın nereye gidecegini bilmiyor dedi.. haklıda tabiki ama lafı uzatsaydı nasıl düşünürsün böyle bişey deseydi dönya kaç bucak olurdu görürdü.. sevgilin haklı canım aranızda bişay olmıcayagını tabiki biliyor ama ablan nişanlına hayatım canım vs dese sen nasıl olurdun en azında bozulursun?bence sende dikkat edecegini söyle birdaha olmaması için dikkat edecegini söyle canım alttan al böyle şeyler içinde nişanlını kenara atma hatta enişten için bence dogru söylemiş ablandan ayrılsa allah korusun o elin adamı..[/QUOTE]

ama tatlım benim eniştemle arammda 20 yaş var ve ablamda nişanlıma canım der çok sevdiği her fırsatta söler baldızı yer onu der onun yüzene karşıda canımlı konuşur ama ben hiç art niyet aramadım ve eniştemde diyorum ya kızı gibi sever beni bu tamam kızılır ama bak sen güzel edepli kızmışsın o bana neler neler dedi...

kusura bakma ama nişanlınlın saçmalamış, benim ablamın eşi de bana takılır bazen ama ne ben yanlış anlarım ne o yanlış bir şey kastederek söyler.

çok yersiz bir kıskançlık olmuş.
yarın bir gün ablana o gözle bakacak mı da böle bir şeyi dile getiriyor?
genelde baldızlar sevilir. kötü şeyler getirmesin aklına.

biraz haklılık payı var nişanlının canm..yani eminim enişten art niyetle söylememiştir.eminim aranız çok iyidir..ama dışardan biri bakınca duyunca yadırgayabilir..sadece nişanlın değil ne biliyim mahalleden komşu teyze duysa o da garip karşılar...her ne kadar art niyet taşımasa da ben samimiyetle mesafenin iyi ayarlanması taraftarıyım...samimi olmak çok da bu şekilde hitaplarda bulunmak anlamına gelmez...benim erkek arkadaşıma değil yengesi kuzeni..vs bitanem falan dese cinnet geçiririm vala..şimdi eniştene kalkıp ta bidaha böyle deme diyemeyeceğine göre nişanlını yumuşatmaya çalış..

kişi karşısındakini kendinde bilirmiş...............
kendi düşüncesini bir nevi dile getirmiş ve çooook ayıp etmiş..
benimde eniştem bana canım diye konuşuruz bilirimki ben onun gözünde kardeş gibiyim tabi oda benim abim gibidir.......daha neler ya aile içinde de güven olmadan yaşanmazki,ablana güvenme eniştene güvenme,yengene güvenme eee kime güvenip aile diyceğiz.yok artık nişanlın fazla abarmış bence...herşeyde art niyet aramamak lazım yoksa hayat çekilmez olur bir süre sonra........

nisanlin seni kiskandigindan boyle davranmis.. Seven insan ister istemez kiskanir.. Sakin ha sakin ne ayriligi yahu bunun icin ayrilinirmi.. Onlar ilerde bacanak olacaklar belkide cok iyi anlasacaklar.. Yok ayrilmayin bak cok uzulurum...

canım benim derdim bana sölediği sözler...ben ya şimdi söleyemeceğim şeyler benim derdim bu kızılır ama adam gibi kızılır bana çok kötü şeyler dedinamusu filan soktu işin içine...

hayretler içinde okudum
nişanlının psikolojisi bozuk galiba
öyle şey olurmu ya
onu böyle düşünmeye sevkedecek başka ve geçerli birşey yoksa terbiyesizlik etmiş
ileride nasıl bakacak eniştenin yüzüne merak ettim
olanları ablana sakın anlatma ve geri adım atma

canım nişanlın şu durumda saçmalamış bence. kişi kötü niyetliyse bırak balım demesini ismini bile söylerken tuhaf olursun bakışından duruşundan.ama sen abi bilmişin onu kaç senedir bi gariplik sezmemişin. kızdırmaktan çok nişanlına ben onu kaç yıldır tanıyorum ve bir bayanım ters bişey sezsem inan senden daha sert tepki verirdim ama o benim abimdir de. o zaman kayınpederimizde mesafeli olsun bizle eğer 40 yaşlarındaysa diyelimki kaynanamı boşamayacağı ne malum ve adam sıcak davransa güzel kızım da dese yok diyelim bu eldir.olmaz öle şey saçma yani.
ama ayrılık safhasınaa geçmeyin öyle hemen. kıskanman gururumu okşuyo sevildiğimi biliyorum ama ... vs diyerek lafa gir ikna etmeye çalış

bence de çok saçma olmuş ama yine de karşılıklı abartmayın canım
güzel bir dille anlatmaya çalış babam gibi de ne bilim abim gibi de
ablam da sana canım diyor art niyet mi var de..
konuşun canım bu yüzden ayılınır mı:(

Bu seferde onu savundum diye laf söledi bende söledim senin zihniyetin bozuk diye ama yok nuh dedi peygamber demiyo bide benden duydu ben söledim yani öle bi derdim olsa gider sölermiyidim ah salak kafam bende var işte ne anlatırsın öle laf arasında söledim işte...

ağzınıza sağlık,süper bir örnek olmuş.a.s.
bu şekilde düşünülürse, kimseyle samimi olmayalım o zaman.

şu anada öle konuşcak bi pozisyonum yok az önce msjlaştık ben bitirelim dedim o yine benim gururmu kırcak laflar söledi bende tel açtım eğer ben böleysem yanımda ne işin var dedim oda ozaman defol git dedi bende birdaha beni arama dedim kapadım şimdi konuşck bişi yok dahada arayamam yani

Nişanlın eger bu aileye girecekse bazı şeylerde art niyet aramasın..eniştenin lafında bir sorun yok bence sorun nişanlının zihniyetinde..

Canım bence kendını fazla üzme ama nişanlında çok ayıp etmiş seni tanımıyormuki namusuna kadar laf söylüyor ? Bugun yarınlarıda var bence bırak o hatasını anlayıp senden özür dilesin nişanlıyken böyle ya evlenince nasıl başa çıkçaksın bide onu düşün kendini ezdirme a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…