Nişanlım....

• Konu Sahibi Konu Sahibi deren23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zaten kıskanç birisi ben bunu bilerek onla birlikteyim o derdim değil derdim benim gururumu kıracak sözler sarf etmesi yoksa normal kıskançlığı hergün oluyor(

Bu nasıl bir mantıkkk???

inanamıyorum sen eniştene abi olarak kabul etmişken

nişanlın nasıl oluyor da eniştenle aranda bişey düşünüyor olabilir

kendine hiç mi güveni yok kıskana kısakana eniştenden mi kıskandı seniii

eşim benim kız kardesimle çok ilgilenir kardesi gibi sever bense bu durumdan o kadar hoşnut

oluyorumki anlatamam çünkü o bizim tek küçük kardesimiz ve o kız benim kardesimse eşiminde

kardesidir zaten!! nişanlına şok oldum

seni kıskandığından öyle demiş
yani bunun için ayrılalım demen çok abartı geldi bana

nişanlınız yerden göğe kadar haklı istemediği birşeyi yapmamanız gerek.
nişanlınız sinirli iken üstüne çok gitmiş ve savunma yapmışsanız öfkelenip bu sözleri sarf etmesi onu haksız duruma soksada nefsi müdafa gibi birşey olmuş.eğer makul karşılayıp ilerde eşiniz olacak kişinin rahatsızlık duyduğu konuda savunmayı uzatmasaydınız bence bu kavga bu kadar büyümezdi.

ben olsam kesinlikle ama kesinlikle bu işi bitiririm.
nişanlınınki normal kıskançlığı geçmiş.bu ne terbiyesizlik.ne demek eniştenle flörtmü ediyorsunÇok üzgünüm çoook
ne hakla namusunla ilgili böyle çirkin bir imada bulunabilir.
ne sanıyor kendini.
demekki kendi senin ablana kötü gözle bakmış veya bakacakki enişteninde sana aynı gözle bakabileceğine ihtimal veriyor.
20 yaş var aramda demişsin.muhtemelen çocukluğunu biliyor.nişanlın daha kısa pantolonla gezerken enişten senin hayatındaydı.
sen kendi namusunu kollayamayacak,eniştenin niyetini anlayamayacak kadar safmısın ki nişanlın sana göz kulak olmayı görev bilmiş.
kıskanır tamam ama buda bir yere kadar.
normalde ilişkilerin korunmasından yanayım ama bu çok başka bişey.
evliykende böyle yaparsa cinayet sebebidir.
bence hiç arama.hatta ciddi cidii bitirmeye hazırla kendini.
bazen evliler konu açıyor eşim evlendikten sonra şöyle değişti,böyle değişti diye.aslında değişmediler.sadece nişanlıyken bazı şeyleri görmeyip düzelir umuduyla beklediğimiz için evlendikten sonra değiştiklerini sanıyoruz.
aslında hep aynılar.
yani yol yakınken bu psikopattan kurtar kendini derim ben....

Ha o zaman durum değişir. Herşeyi kıskanmanın sevgiyle alakası yok. Bak bu hayatı senin burnundan getirir. Evlenince annenle babanla biryere gitmene bile tepki verir ki ablanı hiç düşünemiyorum yani....bence sana böyel sıkıntı veren bir adamdan kaç kaçabildiğin yere...uzaklaş derim ben..kaydirigubbakcemile

valla bana ters....
Enişte yengee bilmem nee bana yakın olabilir ama canım kanım değil ya..
Bana öyle çok samimi kelimeler kullanmasını istemem... Aynı şekilde bende kullanmam öyle.
Her zaman için fazla samimiyete ve laubaliliğe gerek yok...
Görüyoryuz... duyuyoruzz... eksik olsun canımlı cicimli balımlı konuşmaları.

ona göre normal değilmiş olamazmış konuştum konuşmazmıyım ama neler neler dedi bana çok kötü oldum çok kırdı beni....

Kıskanıyor olabilir
Çok seviyor olabilir
Ona ters olabilir
Kimseyle paylaşmak istemiyor hatta sana söylenecek iyi bir lafı bile kaldıramıyor olabilir ama
Bence abartmış biraz...
Bunudan hoşlanmadığını düzgün bir şekilde sana söyleyebilir sende biraz daha dikkatli davranırdın
Ama seni kırmamalıydı
Kaldı ki eniştende kötü bişey dememiş
Sen onunda kardeşi sayılırsın
Çok rahatsız oluyorsa eniştene şakayla karışık rahatsızlığını bildirirdi eniştende anlardı eminim
Seni kırmış olması çok kötü

tamam nişanlın biraz abartmış ama sende ayrılalım demekle dahada abartmışsın yani. kıskançlığını bilerek onunla bu yola çıktım diyorsan bu lafına ayrılalaım dememeliydin.
ama ayıp etmiş yani insan eniştesine bu ablamdan ayrılacak ozman biz yabancı olacaz çok resmi davranayım şu adama diye düşünmez. ne bilim bizde enişte bi abi olarak görülür. benim nşanlım kız kardeşimi kendi kardeşi gibi görür. bi yanlışı oldumuydu benden çok kızar. veya eve gelince kızkardeşimide öper canımda der ne var bunda, bunlar aile olduğumuzu gösterir bilmiyom çokda uzun yazdım öffff:))

tatlım seni kıskanmış, biraz da abartmış

"baldız baldan tatlıdır" sözü her zaman midemi bulandırmıştır çok sapıkça gelmiştir bana, enişten de keşke balım yerine canım deseymiş.

eniştenin de nişanlının da kötü niyetli olmadıklarına eminim ama burda eniştenin payına daha dikkatli olmak, nişanlının payına da çok abartmamak düşüyor.

sen ise en masum kişi gözüksen de hemen ayrılalım lafı ortaya atarak olayı büyüttüğün için suçlu durumuna düştün.

düşünsene şimdi ailenden birisi bu olayı duysa ve nişanlınla geri dönülmez noktalara gelseniz tek suçlusu sen olacaksın.

hemen, "ayrılalım" ne demek oluyor anlamadım.

canımne bileyımbana abartılcak bir taraf yok gibi geldi.eğer eniştenız ile aranız iyiyse kı benı kızı gibi sever demişsin.nişanlın belkı tanımadığı için böyle söylemiş olabilir.gerci ilerde adam boşanır sokaktakı adamdan ne farkı gelir kısmını taaaaaaaaa nereye getirmiş kıskanç çok heralde...
sende ayrılalım deöeseydım canım ya daha durrrr....
ufacık sebepten büyütülür müüüü?????

yeni nesil evlenecek olanlar her olayı abartıyorlar manasız tartışmalar kıskançlık tartışması merak etme düzelir seni kıskanmış fazla abartma bir söz için ayrılınmaz sevmiş seni besbelli ama sanırım enişteni fazla sevmeyecek galiba.....farklı karakterlerde insanlarsa eniştenin yaptığı herşey batar adama sende ikisini fazla araya getirmemeye çalışırsın bu sorun çözülür sana kıskanç nişanlınla mutluluklar...

seni sahiplenmesi güzel...

hiç olacak işmi bu , nişanlın çok abartmış , baştan önlemini al. Ailenden biri artık o senin, neler düşünüyor hayret birşey, yok ayrılırsa dışarıdan biri olur, yok yabancı olur. Olurmu öyle saçmalık ya. O zaman hiç kimse birbirine yakın davranmasın. Kıskançlığında boyutları vardır. O zaman onun ailesinden kimse senin yakının olmuyor. Kayınbaban öpmesin seni, Ne bileyim kaynın sadece tokalaşsın. Bence önlemini şimdiden al. Onların ailenden biri olduğunu hissettir. Baştan bu şekilde başlarsa sonunu düşünemilorum ben.

ya bende dedim kız ama bana edepli kız öle çirkin sözler söleme diye kendisi benim ablamın kızını bile kıskanır sakınır bendemi art niyet arim hoş bu balım kelimeside espiriyle ortaya çıkmıştı ama çok abarttı ben abarttığımı düşünmüyorum eğer eşiniz yada sevgiliniz yada nişanlınız size eniştenle aranda bişimi var derse eminim sizde aynı şeyi yapardınız. anlasın biraz hatasını dün gece gizli nodan evi aradı ama konuşmadı aklı sıra evdemiyim diye kontrol ediyo gelip özür dileyeceğine hala yaptığına bakın ya nasıl abartmim...

walla böle bi sözden ayrılcak sa
buyursu ayrılsın bu ne böle yaa
bnm eniştem yok
ama teyzemn kocaları kaç yaş büyüklerim
ama ne şaklar yapar
öle şey mi our
çok kendiv,ne güvensz biriymiş
bu bugün böle yaparsa yarın birgün seni ablanlada görüştrmez diyeyeim bn sana

büyüklerin kendinden yaşca küçük olan sevdiklerine balım tatlım demesi kadar doğal bişey yok bence

Kişi herkesin içinde rahatca bu terimleri kullanıyorsa eğer ondan korkmak yersiz olduğu kadar saçma bana göre.Aklının dibini gösterenden değil saklayandan korkacaksın....

ewet nişanlının haklılık payı var nişanlınızın bahsettiği
sözü hatırlatmadan geçemicem
unutmayın ''baldız baldan tatlıdır''
bu devirde kimseye güven olmaz
elin adamı neden sana balım diyor ki?

bencede nişanlın haklı ne demek balım alla alla ancak sevdiğin kişi nişanlın eşin söyleyebilir. balım ne demektir bunu hiç tarttınmı. eşimden başkası diyemez bana öyle bişey bırak eşimi önce ben parçalarım onu. nişanlın haklı kavgada etmeyin onunla sen enişteni bir şekilde uyar öyle hitap etmesin.

Ben kesinlikle alttan almanı önermiyorum. Kavgada tartışmada belli bir seviyede olmalı. Henüz nişanlısınız birbirinize saygınızı şimdiden yitirirseniz sonu gelmez bu işin.
Kıskançlık konusuna gelince herşey dozunda güzel... İlk başlarda kıskanılmak çok hoşuna gider ama sonra cehennem azabına döner. Çok iyi düşün derim ben. Zaten nişanlının gelip konuşması gerekirken sessiz tlefonlar açması henüz olgunlaşmadığını gösterir canım. Çocuklar bile yapmıyor artık böyle numaraları.

Pardon ama o senin ablanla konuşmuyor mu?
Ablanın kocası seninle konuşacak tabi.. bu zamanda hala böyle şeyler kaldı mı diyeceğim ama eskiden bile bu tip davranışlar yoktu herhalde...
Evlenince ne olacak ablanlarla görüşmeyecek misiniz?
Bence sana karşı davranışlarını iyi gözlemlemelisin, normal olan şeylere hep böyle kıskançlık yapıyor mu, durduk yere herhangi bir şeyden sorun çıkarıyor tatsızlık yapılıyor mu -illa kıskançlık olması da gerekmez? Öyleyse seni zor bir hayat bekliyor Allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…