Nişanlım....

• Konu Sahibi Konu Sahibi deren23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yuh ama artık bide sana defol mu diyor.bahane mi arıyor bişeyi bitirmeye anlamadım.namusa falan getrdi demişsin çok mu ağır konuşuyorkötükedihüso

amannnnnnnnn arama vallahi cnmm..ortada bşy yokken olay haline getiriyor..ufacık bi sorunda neyapar kimbilir.aklı başına gelene kdr konuşma..sende üzülme dayanamaz arar ..

Baldız baldan tatlııdır lafıyla dalga geçmiş ne varki amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
alemmiş nişanln da alttan al yav tamam abarttın sen de bi daha olmaaz takma o kadar ablamın kaç yıllık eşi yo ayıp ama adama de gitsin yav

nişanlının tavrı çok abartılı olmuş.tamam herkes kıskanabilir ama ,nişanlın daha ortada yokken enişten vardı.ama tabiki nişanlın da kendine göre haklı sayılabilir.konuşarak haledebilirsinız ınşallah.

nişanlın çok abartmış olayı... bazı insanlar samimiyetten ötürü o şekilde hitap eder..
canım benim şimdi böyle yapıyosa evlendikten sonra neler olur tahmin edemiyorum...
bi an önce onunla konuş ciddi bi biçimde,alttan fln da alma...

bilmiyorum ama dedim ya çok gururumu kırdı ben aramaıyorum bakalım oda aramazsa bu iş biter hoş arasada bişi değişmicek çok kırıldım çookk(((

ayyy ne var kş bunda kıskancak
ben sevmiyorum böyle gereksiz kıskançlıkları sevgilimde zaten hiç böyle gereksiz yere kıskançlık yapmaz çok şükür beni biliyor sonuçta benim çok ağırıma gidiyor kıskançlık yaptığında bana güvenmediğini düşünüyorum çünkü öyle bişey olduğunda
ayrıca bugün bana kuzenimin kocası üstelik aramızda 6-7 yaş fln var hediye almış sağolsun beni düşünmüş
ben bunu sevgilime söylesem o buna kızmaz ki iyi çocuk zaten o ne kadar ince düşünmüş der hoşuna gider sonuçta ilerde aile olcaz hep
ne ben ne sevgilim ne de kuzenim bunda bi gariplik görmez
buna öküz altında buzağı aramak denir!!

güzelim sen de haklısın nişanlında haklı bence.o seni kıskanmış,ama sende açıklamasını yapmışsın öyle bişe olmas die.bu konu yüzünden ayrılalım denirmi,evlenince en ufak bişede ayrılacakmısınz yani bunu söyle ona.tartışmalar olur mutlaka hayırlısı olsun.
mutluluklar..

belki daha nazik bir şekilde hassaiyetini dile getirebilridi hani hayatım ya kalıjma böyle birşey geldi ama tabi sen tanıyorsundur onu falan dese zaten siz bu kadar sert savunmak zorunda kalmzdınız ama işte ufacık olaylar böyle büyüyor bence biraz zaman geçsin arada n oda aşırı tepki verdiğin anlar ..szide zaten onun babnız gibi olduğunu daha rahat anlatırsınız...

cnm eniştenin muhakkak kötü bir niyeti yoktur bunu söylerken.ncak nişanlın kıskanç bir erkek snırım o bu samimiyeti anlamak istemez.daha düzgün anlatabilirdi rahatsız olduğunu söylerdi belki sende o zaman daha anlayışlı olabilirdin.yalnız nişanlın sürekli böyle yapacaksa işin çok zor cnm.hiç çekilmiyorlar birsüre sonra.umarım.seni üzmez daha fazla.kıskandılarmı ailedenmiş,yakınmış,yaş farkı çokmuş anlamaz bunlar.

maksatim polemik yaratmak degil ama bence abartiyosunuz benimde kaynim var benden 6 yas buyuk sakalasiriz ve cok eglenirizz birlikte herseyi soylerim ben ona oda bana oyle.bunun bosogazlilikla hic bir ilgisi alakasi yok....

maksatim polemik yaratmak degil ama bence abartiyosunuz benimde kaynim var benden 6 yas buyuk sakalasiriz ve cok eglenirizz birlikte herseyi soylerim ben ona oda bana oyle.bunun bosogazlilikla hic bir ilgisi alakasi yok....
ten

bizim yenge gerçek boşbogaz! hoşlanmıyorum benım sevgilime bebegim demesinden
.. ben onun kocasının yanında nasıl saygılı davranıyorsam oda sevgilime öyle olucak bence..ben onun kocasına bebegım desem hoş olurmu?bence olmaz enazından benım hoşuma gitmıyor..dedigin gibi belki 5 6 yas olsa abı kardes dersin ama bizimki gibi 1 2 yas olursa benım hoşuma gitmiyor işte..kıskanmıyorum ama hoşumada gitmıyor..

çünkü teyzemin eski komşusu karısı ölünce baldızını aldı kendı çocuklarıda var bide baldızından da çocukları oldu baldızıda ablasından olan kızı 15 yasında kocaya verdi buyuk oglunuda askerde gitmeden daha sokaga attı çocuk orda burda kalıyor..bu devirde düşünmesen bile aklından herçeyi geçireceksin..

ama tatlım benim eniştemle arammda 20 yaş var ve ablamda nişanlıma canım der çok sevdiği her fırsatta söler baldızı yer onu der onun yüzene karşıda canımlı konuşur ama ben hiç art niyet aramadım ve eniştemde diyorum ya kızı gibi sever beni bu tamam kızılır ama bak sen güzel edepli kızmışsın o bana neler neler dedi...[/QUOTE]

haklısın canım ama senın de aran da 20 yas varmışş yaa gerçekten hak verdim şimdi sana.. bide işin içine namus girmiş gerçekten agar konuşmuşama sen yınede sana döndüğü gün alttan al sen yınede biliyorsun herzaman yuvayı kurmak kurtarmak bize kalıyor

aşırı kıskanç ya işe giderken makyaj bile yaptırmaz ama ozaman böle ağır konuşmaz tatlı tripler yapar kızar bağırır konu kapanır ama bu sefer öle değil ya eniştenle flörtmü ediyosun dedi bana daha ötesi yok çok ağır konutuştuğumu biliyorum çünkü senin yaptığında ağır dedi bana bende bundan sonra bilmiyorum aramız düzelmez gibi geliyor bilmiyorum:1no2::1no2::1no2:

aklı başında bir insansın. ablan saf, enişten ahlaksız biri mi de böyle yakıştırmalar yapıyor size?
20 yaş büyükse, seni kardeş hatta çocuğu gibi görüyordur enişten.
çok yanlış konuşmuş nişanlın.
kime anlatırsa anlatsın, herkes onu haksız bulur.
bence sen kendini geri çek, o hatasını anlayacaktır.özür dilemesi gerekiyor senden.
hatasını anlamazsa da kendi kaybı olur.
bu konuda, ben olsam asla alttan almam.

:1shok::1shok: canım bence sen yat kalk dua et evlenmeden nişanlın kendini belli etmiş,çünkü kıskançlık sınırını aşmış işi piskopata bağlamış.bu dönemler birbirini tanıma dönemidir,anlaşabiliyormuyuz dönemi nişanlılık bunun içindir....ben başkada bir şey söylemiycem.hakkında hayırlısı olsun,allah yardımcın olsun.....

nişanlın kusura bakma canım ama bayaa bi örümcek kafalıymış
hani yolda bir erkek arkadaşıma rastladım,bana naber balım dedi ve nişanlım bu tepkiyi verdi yazsaydın yorumum çok farklı olurdu ama bu olaya yorumumda nişanlına bakış açım malesef yukarda ettiğim benzetme...
benim 3 tane eniştem var...en büyük ablam evlendiklerinde ben henüz 12 yaşımdaydım...onun kucağında geçti çocukluğum,başına örtü takıp yalandan kuaförcülük oynardım onunla... diğer eniştelerimlede aynı derece geçti ilişkilerim hepsini ayrı ayrı severim...örneğin,en çok benim büyüğümün kocasıyla oturur dertleşirdim ki hala öyledir...akıl danışırım,enişteden çok abilikleri ve emekleri vardır üzerimde...
daha şimdiden böyle herşeye posta koyarda,sorun çıkartırsa korkarımki ilerde yalnız kalırsın...eniştenle yirmi yaş farkı farketmeyen nişanlının teyze,hala,dayı yada amca oğullarındanda seni kendi aklınca koruma performansına sahip olduğunu düşünerek işinin zor olduğu kanısındayım...
hani bilaf vardır o geldi aklıma,yoksa kişi kendindenmi biliyor işi....:uhm:yerimseniben

Son düzenleme:
abla bence abi haklı enişten değil abin olsun yani kendini herşeyden koru sakın abide haklı hane:

malum erkekler kıskanç olur, seninki de fazla kıskançmış, abartmış biraz ama bu ayrılmayı gerektirecek bi mesele değil kesinlikle. evli olsanız böyle davranmazdı belkide nişnalılıkta daha hassas olabiliyor insan, büyütmeyin bence.

Kıskanmış olabilir bunda abes bir durum yok. Normaldir:1closedeyes: ama ayrılmayı gerektirecek bir durumda yok ortada. Eğer herşeyde böyle kıskançlık yapıyorsa sorun var demek tir ama, sadece bunu sorun ettiyse bence haklılık payıda olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…