şu anada öle konuşcak bi pozisyonum yok az önce msjlaştık ben bitirelim dedim o yine benim gururmu kırcak laflar söledi bende tel açtım eğer ben böleysem yanımda ne işin var dedim oda ozaman defol git dedi bende birdaha beni arama dedim kapadım şimdi konuşck bişi yok dahada arayamam yani
canım sana şunu söylıyım benım erkek arkasımla yengesi arasında 1 yada 2 yas var gecen abısine gittik oturduk çay içiyoz yenge sevgilime sen buyur bebegim dedi başımdan aşagıya kaynar sular döküldü..yengede patavatsizdır lafın nereye gidecegini bilmez boşbagazın tekidir.. dedim yenge neden böyle dedi sana ben onun kocasına aşkım diyom mu dedim?bi acayip oldu gerçekten kızdgımı anladı kıskanmak degildir bu enazından benımki kıskançlık degil ama bi başkası bunu duysa yenge başkasının yanın da da yapsa bunu ayıp denen bişey sevgilimde birdahkine dikkat ederim dedi ama sen onu takma dedi o lafın nereye gidecegini bilmiyor dedi.. haklıda tabiki ama lafı uzatsaydı nasıl düşünürsün böyle bişey deseydi dönya kaç bucak olurdu görürdü.. sevgilin haklı canım aranızda bişay olmıcayagını tabiki biliyor ama ablan nişanlına hayatım canım vs dese sen nasıl olurdun en azında bozulursun?bence sende dikkat edecegini söyle birdaha olmaması için dikkat edecegini söyle canım alttan al böyle şeyler içinde nişanlını kenara atma hatta enişten için bence dogru söylemiş ablandan ayrılsa allah korusun o elin adamı..
tenmaksatim polemik yaratmak degil ama bence abartiyosunuz benimde kaynim var benden 6 yas buyuk sakalasiriz ve cok eglenirizz birlikte herseyi soylerim ben ona oda bana oyle.bunun bosogazlilikla hic bir ilgisi alakasi yok....
cnm eniştenin muhakkak kötü bir niyeti yoktur bunu söylerken.ncak nişanlın kıskanç bir erkek snırım o bu samimiyeti anlamak istemez.daha düzgün anlatabilirdi rahatsız olduğunu söylerdi belki sende o zaman daha anlayışlı olabilirdin.yalnız nişanlın sürekli böyle yapacaksa işin çok zor cnm.hiç çekilmiyorlar birsüre sonra.umarım.seni üzmez daha fazla.kıskandılarmı ailedenmiş,yakınmış,yaş farkı çokmuş anlamaz bunlar.
aşırı kıskanç ya işe giderken makyaj bile yaptırmaz ama ozaman böle ağır konuşmaz tatlı tripler yapar kızar bağırır konu kapanır ama bu sefer öle değil ya eniştenle flört mü ediyosun dedi bana daha ötesi yok çok ağır konutuştuğumu biliyorum çünkü senin yaptığında ağır dedi bana bende bundan sonra bilmiyorum aramız düzelmez gibi geliyor bilmiyorum:1no2::1no2::1no2:
aşırı kıskanç ya işe giderken makyaj bile yaptırmaz ama ozaman böle ağır konuşmaz tatlı tripler yapar kızar bağırır konu kapanır ama bu sefer öle değil ya eniştenle flörtmü ediyosun dedi bana daha ötesi yok çok ağır konutuştuğumu biliyorum çünkü senin yaptığında ağır dedi bana bende bundan sonra bilmiyorum aramız düzelmez gibi geliyor bilmiyorum:1no2::1no2::1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?