Nişanlım....

• Konu Sahibi Konu Sahibi deren23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nişanlınız gireceği aileye karşı daha dikkatli konuşmaya başladı sanırım, bu da bir gelişmedir.

benim eniştemlede aramızda 8 yaş fark var. ablamla evlendiklerinde ben daha lisedeydim. yani onunla beraber büyüdüm. eniştemde bana yeri gelir gülüm, canım,, adımı kısaltarak özom filan diye hitap ettiği olmuştur. bunlar samimiyetin bir göstergesidir.
bence nişanlınız biraz fazla kıskanç gibi. şimdiden böyle hitap şekline takıyorsa, ilerde nelere takacaktır allah bilir. arabanız varsa gün gün yaptığınız km sini bile kontrol eder. bugün 20 km yapmışssın nereye gittinkötükedihüso???? gibi... daha neler neler:1no2:benim başımdan böyle bir nişanlılık tecrübesi geçtiği için..tabi yol yakınken bıraktım ben.. . offfffff... kıskançlık zehir gibi aranıza girer canım.

onunla güzelce konuş. bana ve etrafımdakilere güven. zaten bana ters bakacak birinin hayatımda yeri olmaz .. de ona..yerimseniben

arabam yok ama cep telim var kontörlerimin filan hesabını sorar kızarım kızınca anlamıyosun seni gözümden sakınıyorum elimde değil der ozamanda benim yelkenler suya iner:asigim:ama çok kızmıştım artık karşılıklı karar verdik böle bişey bidaha olmıcakne ondan yana ne benden yana...

Ben kiskanc oldugum halde nisanlini anlayamiyorum. Enisten seni kardesi gibi görüyordur sende abin gibi görüyorsundur heralde.
Nisanlin galiba asiri derecede kiskanc ve bu hic iyi degil.
Kiskanc biri olarak nisanlinin tavrini yanlis buluyorum...

sen onun kardesisin nasıl bir art niyet aranır ki ardında anlamadım hem nişanlının kalbi kötü galiba. eniştende art niyet arayan kişi gercekten ayıpladım onu

tatlım ablamın ikinci evliliği yani yiğenlerimin babası değil ama kendi kızı gibi sever mesela eski eşiyle hala görüşürüm ona bişi demez el adamı filan demez ama belikide çocuklar içindir yada bu enişteme garezi var galiba biraz aslında sölemicektim ama 2. eşi olduğunu saklamanın bi manası yok diye düşündüm ama haklısın biraz abarttı...

bence de yersiz çok hem de..abin gibidir ablanın eşi sonuçta fazla kıskançlık takma kafana düzelirr...

Canim ablanin ikinci esi olmasinin hic bir önemi yok. Sonucta o senin enisten ve abin sayilir...

kişi kendinden bilirmiş,kendisi senin ablana ne gözle bakabilirki eniştende sana o gözle baksın,
demekki nişanlının içi oldukca fesat sanırım

denmemsi gerekir ben çok kıskancım vallaa

sevgilin kızabilir senin enişten ama ona göre elin adamı olur...uzatma bence .ve hemen ayrılalım demişsin buakadar küçük bişeyden ya?yapma

Canım aynı şey sana olsa sende kıskanırdın belkide mesela eltin varmı bilmiyorum ama o nişanlına buna benzer laf etse şahsen ben kıskanırdım ama bu kadar sorun etmezdim tabi.Nişanlının konuşma tarzı yanlış seni kırarak gururunu inciterek bi kıskançlık yapmış ve abartmış.Olayda büyümüş...Enişten belki gerçek abin gibi ama bunu şuan nişanlın anlayamaz.Çünkü aileye yeni katılıyor seni düşünmesi kıskanması normal geldi bana ama dediğim gibi tarzı yanlış...Biraz daha sakin olsaydı bunlar olmayacaktı ama barıştığınıza çok sevindim mutluluklar dilerim canım...

ona ne yaa...senin enişten , abin yaşında insan sonuçta..kendine yakn görmşki söylemş.bundan rhatsz olduysada uyarır uygun bı dılle soler ınsan.ne o oyle tavırlar flan cnm ya..bırak o arasn özr dlesn

konunun üzerinden çok uzun süre geçmiş ama bişey sölemeden duramadım. eşinin kısknçlık durumu eniştenle arandaki duruma göre değişir abi kardeş gibi olmuşsundur o zaman bu garipsenmez ama eniştenin hali tavrı farklıdır o zaman durum garipsenir benim eşim ve kız kardeşim arasında çok yaş farkı vardır biz evlendiğimizde kız kardeşim çocuktu daha araları her zaman iyi olmuştur kardeşim enişte bile demez hep abi der balım canım gibi bişey hiç duymadım eşimden ama söyleyedebillir. benim kız kardeşimde nişanlı şu anda eğer nişanlısı eniştenle neden bu kadar aran iyi boşansalar diye bişey sölese ilk ben kırarım kafasını dağdan geldin bağdakinimi kovuyosun diye sonuçta sen ayrıladabilirsin yada evlendiğinde bi sıkıntın olur bu durumda özellikle ailede abi yada erkek kardeş yoksa sığınacağın ilk insan yine eniştendir enişteni ablandan ayrı tutmak ablanada ayrıca saygısızlıktır tabi enişten kötü niyetli değilse. ayrıca çok uç noktaları karısı ölmüş baldızıyla evlendi gibi şeyleri kabul etmiyorum o adam miğdesizse bütün eniştelerin aynı miğdesizlikte olacağı anlamına gelmez başka bi nokta belki bu evlilik abladan kalma çocukalrı korumak adına da olabilir yani dışardan göründüğü gibi bi evlilik olmayadabilir aksi durum hem kardeşin hem eşin cibiliyetsizliğini ortaya koyar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…