Nişanlım....

• Konu Sahibi Konu Sahibi deren23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bence art niyet arayan art niyetlidir...
benim babam teyzem için ilk çocuğum odur der. aralarında 20 yaş var. ve yavrum diye seslenir. Bazı insanlar çok tatlı dillidir. Ve şu anda da nişanlım kız kardeşime diyor ve benim aksine hoşuma gidiyor. kendi kız kardeşi gibi gördüğü için. çünkü onun kız kardeşi yok. sahiplenmesi hoşuma gidiyor...
Ben nişanlının söylediğini çok ayıpladım...

bir yaşıma daha girdimÇok üzgünüm çoook

valla canım ben eşime sordum ne saçma dimi bunun için kızılır mı dedim
o bana bir kızdı bence haklı nişanlısı dedi:1shok:
benim eşime seslendiğim gibi bir başkası nasıl seslenebilir ona hele ki bir erkek dedi
yaa ben tabi şok oldum böyle birşey beklemiyordum :1shok:
ne kıskanç kocam var benimmm:asigim:bir de üstteki yazıyı ben yazmıştım arkadaşlarkafamçokkarıştı

çokkk şaşırdım.:1shok::1shok:nişanlınız bayaga deri kafalıymış.
neden derseniz benim eşim kız kardeşlerime balım der bacım der,canım der...vs..vs..vs...
nişanlınız saçma bir kıskançlııkkkk yapmış.sakın haklı oldunu düşünmeyin

yaa şimdide çok iyi biraz rahatsızdım doktara götürdü filan aradı bütün gün nasıl oldun diye ama hala öle canımlı cicimli değilim sanırsam hala kırgınım ona bırakıp ayrılmaya gelince ben ondan ayırlsam bile beni bırakmazmış zaten herzaman öle der sana göre ayrıldık ama ben ayrılmadım der naapcam ben bu adamla yaaaa....

yorumlar farklı farklı....yaşam şeklinden olsa gerek.kimisi olmaz diyor kimisi de abartmış diyor....

benim eniştem bana balım dese ablam kafayı yerdi herhalde..... bir de burdan buyurun.................

valla senin eşinle benim nişanlımı tanıştırmak lazım aynı kafalardanmış ikiside yandık biz yandıka.s

bencede nişanlın biraz abartmış olayı.benim eşimde kızkardeşimle çok samimidir.çok severler birbirlerini ama ben nedense yanlış anlamam.bence içi kötü olan kötü düşünür bu benim fikrim

canım bence ıyı dusun normal bır dusunce tarzına sahıp deıl bugun enıstenden kıskanan yarın babandan bıle kıskanır bence ıyı dusun

:1no2:vallahi bana kızacaksınız ama bence de eniştede olsa o bir erkek arada mesafe olmalı yaşı nekedar büyük olursa olsun bende sevmem böyle şeyleri bazen insan sözlerine dikkat etmeli.aynı şeyi ben de yaşasam eşimin suratını görmek bile istemem.

kız kardeşimle kocam bi adaya düşüp senelerce yalnız kalıp kurtarılsalar, döndüklerinde bile aklıma böyle bişi gelmez, tabi herkesin karakteri farklıdır ama nişanlın kıskançlıktan abartmış olabilir, eniştenden bu güne kadar hiç bi yanlış hareket gördün müde, onu bi esprisi yüzünden sapık gözüyle göreceksin,bu baştan sona düşünülmesi gereken bir konu, millet elin adamına kadınına ağzından neler kaçırıyor alışkanlık yüzünden, benim bi komşum erkek terzisine aşkım diyevermişti dil alışkanlığı yüzünden, şimdi terzi kadının aşkı mı oldu, hemen yanlışmı düşünseydi,kadının kocasına şikayet mi etseydi, yada nebileyim umut mu besleseydi kadının yanlışlıkla ağzından çıkan bir anlık bi söz için

canım nişanlın olayı biraz abartmış.belki seni çok sevdiğindendir ama ben yinede enişteyle kayınla hitapta bir çizgi olması gerektiğini düşünüyorum.benim kocam kızkardeşime balım diye hitap etse bu benim hoşuma gitmezdi yada ben kesinlikle kaynıma bebeğim canım diye hitap etmem.
ne kadar içimizde art niyet olmasa bile bir ortamda bunu söylediğimizde başkaları tarafından ters anlaşılabillir.
benim bir akrabam nişanlandı .nişanlısına yengesi aşkım diyormuş kız bunu duyunca delirmiş tabi.yengenin belki art niyeti yok ama kaynına böyle hitap etmesinede gerek yok bence.bakın en başta nişanlısı sinirlenmiş.ben böyle sulu hitapları beğenmiyorum.gereksiz yere bu tip sorunlar çıkarabilir

zaten bu tip olaylarla karşılaşmamak için aşkım tatlım gibi kelimeleri ağız alışkanlığı haline getirmemek gerek bence.bu kelimeler özeldir insanın özelinde kalmalı ulu orta her yerde söylemeye gerek yok bencea.s

çok yersiz bir kıskançlık olmuş.
yarın bir gün ablana o gözle bakacak mı da böle bir şeyi dile getiriyor?
genelde baldızlar sevilir. kötü şeyler getirmesin aklına.

bencede seni çok kıskanıyor ve bu yersiz..bence ara çok abarmıssınız ama denemeye değer..

erkek gözüyle bakıyım dedim ve eşime sordum valla nişanlına hak verdi erkekler hep böyle canım kıskanıyorlar.eşim yengesine dese bende kavga ederim eşimle onun gibi bişey sanırım

Nişanlın çok kötü düşünmüş
Ağır olcak belki ama kişi karşısındakini kendi gibi düşünürmüş
Demek akrabalık ilişkisi içinde olduğu birine karşı bişiler hissetmiş
Enişte demek öz abi demektir
Hem enişten nişanlın olduğu halde sana sarkıntılık yapacak kadar karaktersiz biri olsa balım demez farklı şeyler yapardı
Nişanlını şiddetle kınıyorum
Bunun kıskançlıkla uzaktan yakından alakası yok kötükedihüso

Nisanlin cok dogru söylüyor. Enisteye güven olmaz. Erkek Erkek sonucta.
Olmaz olamaz demeyin kizlar, belki siz duymadiniz yasamadiniz bilmiyorsunuz ama benim bildigim üc tane böyle enisteli olay sayabilirim, cogu aileler sir gibi saklaniyor, enisteler hep temize cikiyor, olan genc kizlara oluyor, aman yuva dagilmasin cocuklar öksüz kalmasin vs diye birde kizlar suclaniyor yeterince mesafe koymadin araya diye. Nisanlini dinle, degerini bil derim.

Ben hiç hak veremedim nişanlınıza maalesef. İnsan insana sevgi gösterdikçe mutluluk artar. Enişteniz sizi seviyor ki böyle hitap ediyor. Bence hiç ters bir durum yok.
Bu nişanlınıza ters bir durum olabilir; ama kendine ters bir durum diye insanların günahını almak, yakıştırma yapmak çok büyük ayıp.
Ben kaynıma yeri gelir "ablacım" derim, yeri gelir "canım" derim. Kızkardeşim yok ama kızkardeşim gibi arkadaşlarım var; eşim de yeri gelir "güzelim" der onlara, yeri gelir "fıstık" der. Bu durum ancak bizi mutlu eder. Sevdiğin insanın, senin için önemli insanlara yakınlık duyması kadar güzel ne var. Ben eşimin kardeşine "canım" derken, eşim "Karımla kardeşim birbirini seviyor, aralarında bir sorun yok çok şükür." diye mutlu olur ancak...
Allah kalpleri bozmasın... Ayıp yakıştırmalar bunlar, nişanlınız yerine ben utandım.

konuştuk zaten bende biraz hak verdim hani tamam söz yanlıştır ama abartması gerekmez ablamla arasında mesafe vardır ama mesela ablamıda kıskanır işte yada balamın kızı var 18 yaşında onuda kıskanır bi erkekle konuştuğunu görse hemen sorar kim bu bilmem ne diye ama hitap tarzı değişmez oda öle diyo enişten seni kıskansa benim hoşuma gider sahiplenmesi kardeşi gbi ama hitap tarzı bide buna benzer bi laf varken tabikide kızarım filan dedi ama abarttığının oda farkında çok sinirlendiğim için öle konuştum dedi özürünüdediledi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…