- Konu Sahibi deren23
-
sizlerin fikrine ihtiyacım var arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz..geçenlerde ablamın eşi balım hoşgeldin dedi bunuda nişanlım öğrendi öğrendiğinden beri demediği kalmadı üstelik eniştemle aramızda yaş farkı çok var vay efendim nasıl dermiş hele baldızlarla ilgili bi söz varken bana sözlü tacizde bulunmu bende buna müsade etmiş o elin adamıymış ablam yarın birgün boşansa onun dışardaki adamdan ne farkı kalırmış daha neler neler bu yüzden çokkötü kavga ettik bende savundum böle bişi olamaz diye filan sizce nişanlımın haklılık payı varmı size enişteniz böle dese sizin tepkiniz ne olur bide eniştem beni çok sever ama nişanlık bunun altında başka bişi arıyo lütfen fikirlerinizi bekliyorum şuanda konuşmuyoruz ayrılalım dedim kapadım teli oda aramadı şimdi nasıl davranayım...senağlamasenağlama
Kızkardeşimin telefon numarası eşimin cebinde "baldan tatlı baldız" diye yazar. Nişanlınız öküz altında buzağı aramış bence. Şimdiden böyle yaparsa sonrasındaki kıskançlıklarını düşünemiyorum bile.
sizlerin fikrine ihtiyacım var arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz..geçenlerde ablamın eşi balım hoşgeldin dedi bunuda nişanlım öğrendi öğrendiğinden beri demediği kalmadı üstelik eniştemle aramızda yaş farkı çok var vay efendim nasıl dermiş hele baldızlarla ilgili bi söz varken bana sözlü tacizde bulunmu bende buna müsade etmiş o elin adamıymış ablam yarın birgün boşansa onun dışardaki adamdan ne farkı kalırmış daha neler neler bu yüzden çokkötü kavga ettik bende savundum böle bişi olamaz diye filan sizce nişanlımın haklılık payı varmı size enişteniz böle dese sizin tepkiniz ne olur bide eniştem beni çok sever ama nişanlık bunun altında başka bişi arıyo lütfen fikirlerinizi bekliyorum şuanda konuşmuyoruz ayrılalım dedim kapadım teli oda aramadı şimdi nasıl davranayım...senağlamasenağlama
yorum yapan herkese teşekkür ederim ama bazı arkadaşlar konuyu tam anlamamış sanırım ayrılık için abartmış demiş bana eniştemle aramda bişimi var dedi adam arkadaşlar daha ötesi var mı kıskançlığına yada kızmasına diyeceğim yok zaten bu zamana kadarda demedim ama bu laflar ağır bi bayanın hak etmeyeceği şeyler nasıl basite alırsınızki bunu bende kıskanıyorum onu hemde çok ama böle onu rencide ederek değil zaten kıskançlıkları çok fazla hadi seviyor sahipleniyor diyorum ama bu sefer onurumu kırdı şimdi size ben soruyorum siz olsanız ne yapardınız abarttın diyen ve nişanlıma hak veren arkadaşlar[/QUOTE
fikrimi açıkca beyan etmiştim.tekrar etmeme gerek yoktur sanırım.ama bu ilişkinin sonu için siz karar verebilirsiniz bize laf düşmez nasıl isterseniz öyle olsun.hakkınızda herşeyin hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?