Nişanlım....

• Konu Sahibi Konu Sahibi deren23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla nişanlınıza da burda nişanlınıza hak verenleri de hayretler içerisinde seyrediyorum.:1shok:

benim eşim kızkardeşime balım da der, canım da der, koluna takar beraber gezerlerde.
yeri gelince kızar, karışır da. çünkü benim kardeşim eşimin de kardeşidir.

yarın öbür gün kızkardeşimin sevgilisi bu kardeşlik ilişkisinden rahatsızlık duyarsa önce kardeşim onun canına okur, arkasında eşim sen ne demek istiyorsun diye dalar konuya.yasakkelime

kimse kusura bakmasın ama ben bu tarz saçmalıkları kıskançlık diye nitelendiremiyorum. bunun adı basbayağı kendine güvensizliktir.

Erkekler bu konuda bayanlara göre daha hassas oluyorlar.Nişanlında öyle birşey olmayacağını zamanla anlar.Buna kaybetme korkusu,kıskançlık,erkeğin erkeğe güvensizliği....vs diyebilirsin.Ama alttan alabilirsin.

iyi o zaman yarın birgün evlendiğinizde ablanızıda, eniştenizide almayın evinize. Ne de olsa erkek değilmi. Potansiyel tecavüzcü. Hatta siz kimseyi eve sokmayın. Gelenlerin eşi filan olur, mazallah size birşey söylerse seyredin kıyameti.:1closedeyes:

Sizi bir vitrine koysun nişanlınız, seyretsin dursun.

Varmı böyle bir mantık. Kıskançlığın ötesinde psikopatça bir davranış bana göre. Asla ve asla böyle bir adamla evli olamam. Nişanlınızın yaptığı, söylediği hiçbirşeyde mantık yok. Asla hak vermeyin ona. Sonra başınız çoook ağırır.

ben böyle şeylere pek anlam veremem.yani ablamın eşi olcak bana balım diyecek ben kendim izin vermem yani isterse çok uzun senelerdir bizim ailede olsun.mesela benim eşim herkese gayet resmidir.asla kıs kardeşine bile balım vs. demez.yetiştiriliş galiba.bence çok gereksiz.art niyet konusuna gelmedim bile.ama bence nişanlın hoşlanmıyorsa ona saygı göster derim.eşimden başka kimse de bana o şekilde sözcükler sarfedemez.yani kıskançlıkla alakası yok bence.gereksiz.

bende eşimin erkek kArdeşine canım derim bitanem derim (kendisi erkek) yavrucum derim o benim kardeşim gibidir eğer kız arkadaşı alınıyorsa haksız bulurum sonucta ben kardeşine göz koymadım benim kızkardeşime deeşim abi gibi davarnır hoşgeldin bebiş falan der aklıma bile gelmez kıskanmak biz kardeşlerimizi kendi kardeşlerden ayırtetmedik adam sapık değilse e zararı var bunun benk kaderşimin eşininde bana böyle sıcak olmasını isterim zaten adam sapıksa bizim aileye giremez

Ben nişanlınızın bu tavrını çok gereksiz buldum.Bu gelecekte bazı konularda sıkıntı çekeceğinize işarettir.Bence belli komplekslere sahip ve hayatınızın belli aşamalarında bu konuda karşı karşıya geleceksiniz.Sizin aklınızda değilken aklınıza sokmuş bu tarz kavramları.İleride sizde ben eniştemle rahat konuşamıyorsam o da şu kişiye şöyle demesinler başlayacak.Fakat nişanlınız sizin nişanlınız en iyi siz tanırsınız.Bu konuda serttir fakat bir sürü güzel özelliği vardır,bu özelliğini katlanır hale getirir..Yani kesin yargılara varamam burdan ama deneyimlerimden dolayı ufak ipuçları veririm sadece..Bazı insanlar kan bağı olmasa bile candan daha can olabilir onları kaybetmemek gerekir bunu da unutma.Ben eşimden ayrıldım ama onun yüzünden konuşmadığım,ayıp ettiğim,kaybettiğimi sandığım dostlarımı yanımda buldum gene..Ben onlara yaptığımın onda birini bile eşime yapmadığım halde ayrfılıyorum onlar ise hiçbirşey olmamış gibi kucak açtılar.Kardeşimin eşi en zor zamnında ömrü boyunca tüm biriktirdiğini önüme serdi ben zorlanmayayım diye..Eloğlu diyebilir miyim artık ben bu adama bir ağbi ne yaparsa onu yaptı.Eniştende böyle ömür boyu senin yanında olacak 20 yaş büyük bir ağabeyin..yani .Akla Karayı karıştırmamak gerek...En güzel dileklerim seninle...

Son düzenleme:
Kızkardeşimin telefon numarası eşimin cebinde "baldan tatlı baldız" diye yazar. Nişanlınız öküz altında buzağı aramış bence. Şimdiden böyle yaparsa sonrasındaki kıskançlıklarını düşünemiyorum bile.

al bendende o kadar

işin içinde iyi niyet dahi olsa ablasının kocasıda olsa
her ne olursa olsun farketmez,,
bir erkeğin ve ya bayanın kendine namahrem olan biriyle
canım,cicim,balım şeklinde konuşması hiç hoş değil bence...

nısanlınızda bıraz paranoyakmı ne?????
o soylenen sozler samımıyetten ve sevgıden denır...
sankı ınsanın aklına sokar gıbı..
hem aranızda yas farkı olsun yada olmasın ne demekmiş...
nısanlınız gereksız ve huzur kacırmak adına ...
canınızı sıkmış...

hem derler ya...kişi herkesı kendı gıbı bılırmiş..

amannn bide böyleleri var
benim 3 kız kardeşim var eşimde çok sever baldızlarını bi dediklerini 2 etmez
yuh artık
yalnız aklıma şu geldi bizim sammi olduğumuz bi komşumuz var şimdi farklı yerlerde oturuyoruz ama beni istemeye geldiklerinde s.. benden isteyeceksin ben vermezsem olmaz dedi
sonraki zamanlardada s.. yi ben sana verdim dedi
eşim çok kızmıştı o kim ne hakkı var diye
şimdi tanıyınca anladı onu
sizinkide o hesap belki eniştenizi tanıyınca fikri değişir
ablanıza anlatmayın bencede

Valla aklıma gelmemişti bu laf "baldız baldan tatlı".
Harbiden ne itici bi laf ya...
Neyseee ben yine güven olmaz deyip çarpık ilişkiler yaşayan kişileri görüyoruz duyuyoruz diyorum.
Böyle konularda polyanacılık oynamam valla.
konu sahibi arkadaşım biraz abartmış gerçi hemen bu konudan ayrılmak olmaz düzgün bir şekilde uzlaşmaya varabilirdiniz...

canim erkekler maalesef cok kiskanc oluyorlar.pirenin altinda deve ararlar

yorum yapan herkese teşekkür ederim ama bazı arkadaşlar konuyu tam anlamamış sanırım ayrılık için abartmış demiş bana eniştemle aramda bişimi var dedi adam arkadaşlar daha ötesi var mı kıskançlığına yada kızmasına diyeceğim yok zaten bu zamana kadarda demedim ama bu laflar ağır bi bayanın hak etmeyeceği şeyler nasıl basite alırsınızki bunu bende kıskanıyorum onu hemde çok ama böle onu rencide ederek değil zaten kıskançlıkları çok fazla hadi seviyor sahipleniyor diyorum ama bu sefer onurumu kırdı şimdi size ben soruyorum siz olsanız ne yapardınız abarttın diyen ve nişanlıma hak veren arkadaşlar

canım malesef nişanlınız aşırı paronoyak davranmış resmen. fisfisfis ben sizin yerinizde olsaydım nişanı bozardım. ithamları son derece çirkin. hayatı ağzınızdan burnunuzdan getirir bu adam. evlenmeden önce 100 kere düşünün. sevgiler...

olayın üstünden 4 gün geçti biz hala limoniyiz aradı konuştuk ben evet doğru olmayabilir dedim ama sen çok ağır konuştun dedim bunun için benden özür diledi enişteni savunmana kızdım onu tutup beni tutmana çok sinirlendim dedi bende ona eğer benle güzel konuşsaydın bunlar olmadı dedim neticede barıştık ama hala sok davranıyoruz birbirimize benim içimde ona karşı bişiler kırıldı koptu nasıl davranayım sizce ne yapmam gerekiyo ...

neden anlatma gereği duydun ki nişanlına. sen anlatmasan nerden öğrenecekti ki :uhm:

şimdi kendinide huzursuz ettin, olmasa bile onun içine kurt düşürdün

bence yersiz bi kıskançlık deil .şahsen benim sevgilimede böle bişi deseler bende kıskanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…