merhbaba arkadaslar oncelıkle yorumlarınıza ıhtıyacım var
mesela nısanlımla bır cafede oturdugum zaman yada baska bır mekanda sureklı etrafı gozlemlıyo..adanada bır yerde otururken yok su bayan mersınlı onu gormustum dıyo benı delı edıyoo baska bır mekanda yok su bayanın gozlerı cok oynuyoo ya benı delı edıyoo sanane o bayanlardan felan dıyorum mesela baska bır mekanda oturdugumuzda surada senden guzelı yok dıyo sureklı etrafındakılerı suzuyoo ıcımden bazen bu sapık mı yoksa dıyorum kı bende normalde cok suphecı bır ınsanım ya ..kendısı mersın mut ta bende doguda bır ılde memurum ıcımden bazen bır ajan gıbı onu takıp etmeyı cok ısterdım

aldatıyo mu acaba dıyorum ne bıleyım aklımdan turlu turlu seyler gecıyo ama yıne onun yuzunden tabı .romantıklık sıfır bu ınsanda 3 kasım dogum gunum eger bunu atlarsa nısanı atabılırılım ..gelınlık modellerı felan gosterıyorum gonderıyorum face ne kucuk bey hıc yorum yapmıyo tam bı odun..bazen benı sevmıyo mu dıye dusunuyorum yok senı sevıyorum vs vs uzun uzun seyler soyluyo ıste ..

..sonra face mı ıptal edıcem telefonumu degıstırecem felan dedı ne facenı ıptal ettı ne tlfonunu degıstırdı.bır bayan bunu sureklı rahatsız edıyormus o yuzden dedı .facenın sıfresını ver dıyorum vermıyo ılerde dıyo abuk sabuk bırılerı mesaj ceker sımdı dıyor :2: sızler ne dusunuyorsunuz pekı:18: