nisanlım :((

yol yakınken dön.. engellediği bayanları neden engelledi acaba :19::19::19: kim bilir nasıl rahatsız etti onları..

fakat sizin de bir sözünüz çok yanlış oruç tutmaz namaz kılmaz..

bu demek değildir ki dinsiz.:44: bu tarz baskılarınız hoş olmamış ama bu insandan size eş olmaz. yol yakınken dönün.

uc defa ust uste cuma namazına gıtmeyen muslumanlıktan alakası kalmazmıs..ben ona dedım kı sana saygı duyuyorum ben dedım ama cocuklarımıZ senın gıbı olmaz oglum olursada cuma namazına gıder dedım bunda ne var dı kı herseyı tersınden anladı ...bıtsın artık ıstemıyorum dun geceden berıdır aglıyorum dedgermı degmez kı :2::2:

Ben facebook şifresine takıldım abuk subuk mesaj çeken olur nedemek
hayat arkadaşı olacağı insandan niye şifre saklansın ki
iyi düşünün,gözlemleyin evlilik kolay kurulmuyor,kolayda yıkılmasın

uc defa ust uste cuma namazına gıtmeyen muslumanlıktan alakası kalmazmıs..ben ona dedım kı sana saygı duyuyorum ben dedım ama cocuklarımıZ senın gıbı olmaz oglum olursada cuma namazına gıder dedım bunda ne var dı kı herseyı tersınden anladı ...bıtsın artık ıstemıyorum dun geceden berıdır aglıyorum dedgermı degmez kı :2::2:

arkadaşım bütün yazdıklarını okudum. çok yanlış bir adama aşık olmuşsun.

tamam vazgeçmesi çok zor biliyorum ama ileride büyük acılar çekmemek için ondan kopman lazım. bir yıl arama sorma, fotoğraflarına hatıralarına bakma. göz görmeyince gönül soğuyor zaten. ileride daha iyileri çıkar karşına. annenden de özür dile. herkes hata yapabilir. önemli olan hatadan erken dönmektir.

daıssyyy tesekkur ederım canım su anda bıle aglıyorum o kadar fedakarlık yaptım gozu gormedı ..benı sımdı baska kollarda gorecek emınım ıcı cız edecek cunku hayatı boyunca benım gıbısı bır daha cıkmayacak...elbet yıne unuturum kalbıme tas basarım ama ınsan uzuluyo ıste gercı belkı evlendıkten sonra ayrılması daha zor olurdu zararından neresınden donulurse kardır oyle degılmı..zaten bıttı artık ona mesaj cektım senınle evlılıge daır ınancımı kaybettım unut benı yolun acık olsun felan dedım..facebooktandan sılıp engelledım..aramadı mesaj bıle cekmedı yuzu yokkı ..tukurdugunu yalayacak ama restımı cekıcem..sonra da unutmak dusuyor bana artık evlılıkten de sogudum onsuz yasarım artık ne yapaılım..ılk ayrılan benmıyım uff klavye gozyaslarımdan yıkandı artık...

daıssyyy tesekkur ederım canım su anda bıle aglıyorum o kadar fedakarlık yaptım gozu gormedı ..benı sımdı baska kollarda gorecek emınım ıcı cız edecek cunku hayatı boyunca benım gıbısı bır daha cıkmayacak...elbet yıne unuturum kalbıme tas basarım ama ınsan uzuluyo ıste gercı belkı evlendıkten sonra ayrılması daha zor olurdu zararından neresınden donulurse kardır oyle degılmı..zaten bıttı artık ona mesaj cektım senınle evlılıge daır ınancımı kaybettım unut benı yolun acık olsun felan dedım..facebooktandan sılıp engelledım..aramadı mesaj bıle cekmedı yuzu yokkı ..tukurdugunu yalayacak ama restımı cekıcem..sonra da unutmak dusuyor bana artık evlılıkten de sogudum onsuz yasarım artık ne yapaılım..ılk ayrılan benmıyım uff klavye gozyaslarımdan yıkandı artık...

bu ona attığın son mesaj olur inşallah :) dönecek diye bekleme artık. onu da düşünmeyi bırak. başka şeylerle ilgilen.

İlk sayfalarda demiştik nişanlın bi işler karıştırıyo diye
Maalesef haklı çıkmışız

Sende gerçekleri görmüş ve ayrılmışsın
Bence en mantıklısı bu

Kıskandığınızı belli ettiyseniz başka kızları süzmesi doğal,bilinçli yapıyordur.Yani klasik erkek numaraları :) ama diğerlerine gelince sizden bir şeyler gizliyor olabilir.:44:

yanıyor yurugım of offf arabeske bagladım bugunlerde anılar benımle :5: cekıldıgımız fotograflar,dans edışımız omuzunda uyumam uff cok acı cokkkk artık hersey yalan oldu...

merhbaba arkadaslar oncelıkle yorumlarınıza ıhtıyacım var
mesela nısanlımla bır cafede oturdugum zaman yada baska bır mekanda sureklı etrafı gozlemlıyo..adanada bır yerde otururken yok su bayan mersınlı onu gormustum dıyo benı delı edıyoo baska bır mekanda yok su bayanın gozlerı cok oynuyoo ya benı delı edıyoo sanane o bayanlardan felan dıyorum mesela baska bır mekanda oturdugumuzda surada senden guzelı yok dıyo sureklı etrafındakılerı suzuyoo ıcımden bazen bu sapık mı yoksa dıyorum kı bende normalde cok suphecı bır ınsanım ya ..kendısı mersın mut ta bende doguda bır ılde memurum ıcımden bazen bır ajan gıbı onu takıp etmeyı cok ısterdım :(aldatıyo mu acaba dıyorum ne bıleyım aklımdan turlu turlu seyler gecıyo ama yıne onun yuzunden tabı .romantıklık sıfır bu ınsanda 3 kasım dogum gunum eger bunu atlarsa nısanı atabılırılım ..gelınlık modellerı felan gosterıyorum gonderıyorum face ne kucuk bey hıc yorum yapmıyo tam bı odun..bazen benı sevmıyo mu dıye dusunuyorum yok senı sevıyorum vs vs uzun uzun seyler soyluyo ıste ..:5:..sonra face mı ıptal edıcem telefonumu degıstırecem felan dedı ne facenı ıptal ettı ne tlfonunu degıstırdı.bır bayan bunu sureklı rahatsız edıyormus o yuzden dedı .facenın sıfresını ver dıyorum vermıyo ılerde dıyo abuk sabuk bırılerı mesaj ceker sımdı dıyor :2: sızler ne dusunuyorsunuz pekı:18:

canım böyle bir adamla bir ömür geçirebilecek misin düşündün mü

sızden baska paylasacak kımsem yok zaten bızımkıler nısanlımı ıstemıyolar bunları da anlatsam perısan olurlar.ılkonce dun gecekı konusmamızdan bahsedeyım .dun konustum tabı uykum var felan dıyo bana neden bu sekılde davranıyorsun dedım o da sen cocuklarımız bıle sana cekmesın demıstın dıyor bunu arkadaslarıma soylesem ne derler bılıyormusun dedı ayrıl derler dedı .bende ama dedım ben dini acıdan sana cekmesın dedım .(kendısı cuma namazlarına bır kez olsun gıtmez oruc ta tutmaz ) baska bunun altında bırsey arama dedım sonra dıyo ortak bır havuz yaparız demıstım dıyo (parayı ıkımızde esıt koyalım dıyo ev ıcın) ona trıp yaptın dıyo sen paracılsın dıyo bana (ya ben paracıl olsam ondan oncekı komsere hayır dermıydım arkası guclu paralıydı yaaa neden kıymet bılmıyorkı ):2: sonra namazından baslatma dedı lafı agzıma tıkadı yaa .sonra ben ona guvenmıyormusum ya sana neden guveneyım kı onun ıcın herseyı goze aldıgımdan onun bana guvenı tam . sonra bu sabahın köründe benı aradı facebookta engellenen bayan arkadslarının engellerını kaldırdım neden o engellerı kaldırdın dedı neden engelledı? dıye merak ettım sadece .sonra bır de mını eteklı kızları arkadasları lıstesınden sıldımm.sonra bau bana actı agzını yumdu gozunu bana kufrettı ılk defa :2: dunden berı mesaj cekıyorlar dıyor sen ruh hastasımısın felan dedı ama nasıl bagırıyoo anlatamam sıze bende ne olacak dedım ne varkı bunda felan benı bır daha arama dedı bende yuzune kapattım artık bıttı benım ıcın gozumde bırazcık olsun degerı kalmadı ....sıze hıkayemın en basından anlatacam..

ekım 2011 gıbı tanıstım hersey cok guzeldı gozum ondan baskasını gormuyodu sonra tabı sevıldıgınden emın oldugundan kaprıslı cekılmez oldu sonra bır anda herseyı bıtırıp mersıne tayın ıstedı(bız aynı sehırde memurduk)..ıste ben salya sumuk 1 yıl bunu unutmaya calıstım sonra karsıma ust tegmen cıktı gonlumden bırsey kopmadı ıstemıyorum dedım sonra bı komser cıktı cok sevmesemde benı delı gıbı sevdıgımden emındım benı pamuklara sardı umarım benı affetmıstır .ona yassattıklarımdan dolayı pısmanım tabı gelecege yonelık planlar bıle kuruyorduk ..sonra KArsıma yıne bu embesıl cıktı bır mesajla gozum tekrar kor oldu .ve nısanlandık ıste ..ve sonuma bakın ne trajıkomık ...ama hak ettım bunu ona tekrar donmek hataydı ..ben onu cok sevdım sadece ..annemı de uzzdum onun yuzunden ..ama emınım tekrar arayacak benı tukurdugunu yalayacak..herkes senın gıbı guzel kız bunda ne buluyo dedı..yesıl gozlerımıydı kı gulldugunde kuculen o gozlerı ..onu herseyıyle sevdım o ıse bır facebook lanetı yuzunden umursamadı benı.

sinirden çatladım valla canım yaa evlenmeden aynı evde yaşamadan yüz göz olmuşunuz küfretmek ne demek o kimki sana kötü şeyler söylüyor defolsun gitsin o kızların gözleri oynuyor dio onun gözleri oynamasa kendi nasıl görecek kızların gözlerini canım sıkıldı üzüldüm sana

ya oyle tucee gozlerı fıldır fıldır dı gozlerı cıksın ..ama ona tekrar dönmemlıydım bende hata

ayrıldın mı şimdi yani bitti dedin mi ona canım orayı kaçırdım özür

sonra bu sabahın köründe benı aradı facebookta engellenen bayan arkadslarının engellerını kaldırdım neden o engellerı kaldırdın dedı neden engelledı? dıye merak ettım sadece .sonra bır de mını eteklı kızları arkadasları lıstesınden sıldımm.sonra bau bana actı agzını yumdu gozunu bana kufrettı ılk defa dunden berı mesaj cekıyorlar dıyor sen ruh hastasımısın felan dedı ama nasıl bagırıyoo anlatamam sıze bende ne olacak dedım ne varkı bunda felan benı bır daha arama dedı bende yuzune kapattım artık bıttı benım ıcın gozumde bırazcık olsun degerı kalmadı ....sonra mesaj cektım ona senınle evlıle daır ınancımı kaybettım .benı unut.yolun acık olsun dedımm..

onun yollarına asfalt doktum artık yurusun gıtsın ..bende artık hayatıma bakarım :10:

dik dur sakin uzulme aglama, aglayacak yanacak biri varsa odur, seni kaybetti cunku, sen yapacagini yaptin, nisanlisini ciddiye almayan erkek evlilikte kimbilir neler yapar, cocuk oyuncagi degil ki sansini deneyesin tutarmi tutmazmi diye, yol yakinken donmek en iyi karar. kim olursa aynisini yapardi

sonra bu sabahın köründe benı aradı facebookta engellenen bayan arkadslarının engellerını kaldırdım neden o engellerı kaldırdın dedı neden engelledı? dıye merak ettım sadece .sonra bır de mını eteklı kızları arkadasları lıstesınden sıldımm.sonra bau bana actı agzını yumdu gozunu bana kufrettı ılk defa dunden berı mesaj cekıyorlar dıyor sen ruh hastasımısın felan dedı ama nasıl bagırıyoo anlatamam sıze bende ne olacak dedım ne varkı bunda felan benı bır daha arama dedı bende yuzune kapattım artık bıttı benım ıcın gozumde bırazcık olsun degerı kalmadı ....sonra mesaj cektım ona senınle evlıle daır ınancımı kaybettım .benı unut.yolun acık olsun dedımm..

onun yollarına asfalt doktum artık yurusun gıtsın ..bende artık hayatıma bakarım :10:

sakın onun önünde eğilme canım kesin bir haltlar karıştırıyor defolsun gitsin sende üzülme düşünme işine gücüne kendine bak o seni asla hak etmiyor

Back
X