nişanlım...

mlkctk

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
5.593
4.468
373
hanımlar başlık pek ilgi çekici olmadı ama evlenmek üzereyim.

fakat nişanlımla aramızda tutku eksik...

ilişkimiz 4.yılına girdi uzak şehirlerdeyiz ve ben gitgide uzaklaşıyorum kalben..

aşık değilim gibi yani aklım başka bir kişiye kayıyor bunun aşk mı yoksa başka türlü bir çekim mi olduğunu bilemiyorum of kafam çok karmakarışık...

nişanlım yanımda olsaydı belki kafam hemen netleşirdi ama o da yok maalesef...

ben ne yapıcam buraya gelir gelmez evlenmek fikrimiz var fakat ben yan çizmek üzereyim ve çok kötü vicdan azabım var.çünkü çok iyi biri.

o yanımdayken diğer kişi aklıma gelse de çok önemsemiyorum ama nişanlım gittiğinde benim kafam alt üst oluyor...

birşey anlayan yazsın çok da iyi anlatamadım çünkü.

ben bu kişiyle ömür geçiririm diyormusun önemli olan da bu ?

yanında olmadığı için kalben uzaklaştığını düşünebilirsin yanında olunca böyle olmaz diye düşünüyorum.... sen daha iyi bilirsin tabi...

Boşluktanmı böyle yapıyorsunuz yoksa artık sevmiyormusunuz önemli olan bunun cevabını bulmak eğer 2.seçenek ise vicdana gerek yok çünkü devam ederseniz daha fazla kötülük yapmış olacaksınız şahsen kalben duyguları tam olan birinin aklı başkasına kaymaz :112:

ben bu kişiyle ömür geçiririm diyormusun önemli olan da bu ?

ben onunla bir ömür geçiririm bir dediğimi iki etmeyen benim için her şeyden fedakarlık yapan birisi ve iyi bir baba olacağını düşünüyorum

ama heyecan sıfır...

evli kadınlara özellikle soruyorum aşk bitiyor mu bi süre sonra yoksa hepiniz çok çok aşık mısınız hala?

bu çok önemli bir konu mu yoksa diğer faktörler daha mı önemli?

ilk görüşte aşık olmadım sonradan sevdim ama diğer kişiyi inanılmaz merak ediyorum.o bahsettiğim kişiyle aramızda birşey olmasının imkanı yok olsa da hayırlı olmaz çünkü tam bir serseri...bunları düşündüğüme bile inanamıyorum aslında çok utanç verici ama anladım ki herşey insanlar içinmiş ve neyi kınadıysam başıma geliyor vicdan azabından ölücek gibi oluyorum.

sadık,fedakar,güvenilir olanı tercih ettim ben serseriyi değil , mutluyum cok sükürrrrrrrrrr

bu arada ilişkimizin 2 yılı yan yana 2 yılı da ayrı geçti geçiyor hala...

seneye yıne yalnızım çünkü askerliği var ve ben artık kafayı sıyırmak üzereyim yalnızlıktan.

güzelim evlilikte tutku diye bişey bir yerden sonra bitiyor
öenmli olan iyi bir insan olması..iyi biriyse geldiğinde evlen ve kendını tamamen kaptır
önce kişilik..
ayrıca heycana kapılıp kuracagın ilişki hüsrana döner
nişan demek söz demek..sözünden dönme..

eh dort sene olmus birliktelik,ne heyecani?
bunlar hep bahane ,heycan bitti,monotonlastik,vs vs.

eger baska birinden hoslaniyorsan ask bitmistir. Nisanlin yaninda olsun olmasin hiiiiic fark etmez.

evlenmeyin bence.
yazik etmeyin cocuga..

evlenmeden baska birine gonul dusurebiliyorsan,sirf nisanlin iyi biri diye evlenirsen,
evlendikten sonra yapabilme olanagi yuksek hatalarin daha fena olur.

bunu yapabilecek gücüm yok...neden böyle oldum ben anlamıyorum.daha doğrusu o atandı benden çok uzak bir yere.ve ayrılırsak ben işi bırakıp evime dönerim diyor...

ben bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum.onun işini bırakması çok büyük bir aptallık olur...ve doğru diyorsun evlenince onu aldatmayı düşünürsem en kötüsü yaparsam...of bilmiyorum.

diğer kişiye serseri demişsin.evlenince gerçektende aşk falan daha geride kalıyor.anlaşıyormusun anlaşamıyormusun bu ön plana çıkıyor.işin içine aileler de giriyor.2 kişilik değil evlilik.nişanlına haksızlık etme bence.diğer bahsettiğin kişi heves sanırım.çünkü merak ediyorum demişsin.duygularını netleştirsen iyi olur

Çok uzun süreli ilişkilerde durum böyle olabiliyor ne yazık ki. Genellemek yanlış ama evlilik kararının bir yıl içinde verilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Aranızda tutku yok demişsin belki nişanlınla zaman geçirmeye ve özel ilgisine ihtiyacın olabilir. Bir başkasına aklının kayması duygusal boşluktan olabilir.
Bir de şu var mantıken nişanlın senin istediğin gibi biri mi, mesela o aklının kaydığı şahıs dış görünüş maddiyat aile gibi konularda nişanlından üstün müdür?

Son düzenleme:
Nisanlinizdan ayrilin.o adama yazik etmeyin.yahu bende esimle iki yil ayri sehirde kaldim.alakasi yok bu durumun uzaklikla falan.sevginiz yok sizin.

bence bi süre nişanlının yanına gidip vakit geçirmeli ve onun yanındayken ne hissettiğini analiz etmeye çalışmalısın. onun yanında her şeyyolundaysa, uzaklıketkiliyordur. ama yanındayken bile tutku bittiyse, bence ayrılmak en iyi çözüm..

bende heves olduğunu düşünüyorum ama bunun doğru olmadığını da biliyorum nişanlım yanımdayken hiçbir şey umurumda olmuyor ne o bahsettiğim kişi ne başkası ama yokken ne oluyorsa oluyor...ilgiye ihtiyacım var sanırım çünkü 2 ayda bir kere 3,4 gün görüşmek artık bana yetmiyor.

ayrıca daha birşeyler yaşayamadan evlenmek fikride beni korkutuyor hayatım planladığım gibi gitmiyor mecbur olduğumuz durumlar var evlilik için.tayin istemek için yapılacak bir evlilik şimdilik.öbür türlü yanıma gelemiyor.fakat gezmeden tozmadan askere gidecek olması, benim sürekli yalnız kalmam, telefonla görüşmeye çalışmak, istediğinde sarılamamak, üzüldüğünde görememek çok yıpratıcı.

bunların hiç biri bir başkasından etkilenmek için bahane değil durumaya ya katılıyorum bu konuda.teoride öyle görünüyor ama pratikte öyle olmuyormuş...

tayin istemek için evlenmeyin bekleyin diyebilirsiniz ama bu seferde zorunlu hizmetini yaptığı için 5 yıl yerinden kıpırdayamaz yani aşağı sakal yukarı bıyık durumundayım.kendimi köşeye sıkışmış hissediyorum.

öbür kişiyle kıyasladığımda kesinlikle ondan daha alt durumda değil.kişilik olarak daha da üstün...

işte bi süre yanına gidemiyorum çünkü çalışıyorum aynı şekilde o da gelemiyor o da çalışıyor...

ben de sizin dediğinizi yapmak istiyorum ama hayat neden bu kadar beni sınıyor anlamıyorum herkes sevgilisiyle güzel vakit geçirirken ben sürekli o günlerin gelmesini bekliyorum.
bu bahsettiğim kişi ise benle aynı yerde çalışıyor hergün görüyorum.

demek ki benim sevgim çok büyük değil ki gözden ırak olan gönülden de uzak oluyormuş.

bunu başarabilen insanlara çok özeniyorum.

ayrıca düğün yapacak kadar bir birikmişimiz yok düğün olayı bizi çok borca da sokacak evlenir evlenmez düğün borcu eşya borcu derken yıne aldığımız para belli olduğu için yerimizden kıpırdayamayacağız hep bir hesap kitapla yaşayacağız onun için düğünsüz bile evlenmek geliyor içimden sonra da yok artık düğünde mi olmayacak bu kadar fedakarlık çok değil mi diyorum...

tüm bu etkenlerin altında değerlendirince yine abuk sabuk düşünceler içine giriyorum depresyon yaşıyorum en ufak bir şey gözümde devleşiyor en ufak hata gözüme batıyor toleransım sıfıra yaklaşıyor...sonra pişmanlık yaşasamda kavga anında gözüm birşey görmüyor

o kadar dengesizleştim ki kendimi tanıyamıyorum.

şuraya yazdığım şeyler bile dengesiz farkettiyseniz.

ailem nişan yüzünden artık sen nişanlı kızsın çeyiz yapmalıyız derdinde onun annesi her hafta arar bunaldıkça bunalıyorum.onu da orada bunaltıyorum.

Simdi heycan hisetmiyorsun tamam, fakat daha önce hiç heycan hisettinmi nisanlin için? Onu gördügünde için kipir kipir oldugumu? Bir heycana kapilip bir tarafta yaninda kalmak istiyorsun diger tarafta kaçmak, terlemek,.. ?

Ilk bastaki hisettigin ask, telefonda saatlerce konusma gibi, tabiki bir ömür boyu sürmüyor fakat askin yerine daha güzel seyler yerine gelmesi gerekir. Sevgi, sefkat, güven gibi seyler. Ki esim bana bazen bakinca halen içim kipir kipir oluyor, heycanlaniyorum

Bence sen evlenmeye daha hazir degilsin. Sirf birisi iyi diye, iyi bir baba olur diye evlenmek yalnis kanimca. O ilk basta birsey hisetmen gerekiyor, yoksa evliliginde çok zorlanirsin.

Bu durumu nişanlınız la konuştunuz mu hiç oda heyecan olmadığını falan düşünüyormu ilişkide ?
Bir de diğer kişi ile samimiyetiniz nedir size ilgili mi davranıyor ne kadar sıklıkla görüyorsunuz onu =?

canım nişanlın yanında iken kalbin çarpıyor mu birde özel olmazsa aklıma başkası geliyor dedin ya hani eski sevgilin filan mı neden aklına o geliyor özel birşeyler mi yaşadınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…