Bu durumu nişanlınız la konuştunuz mu hiç oda heyecan olmadığını falan düşünüyormu ilişkide ?
Bir de diğer kişi ile samimiyetiniz nedir size ilgili mi davranıyor ne kadar sıklıkla görüyorsunuz onu =?
canım nişanlın yanında iken kalbin çarpıyor mu birde özel olmazsa aklıma başkası geliyor dedin ya hani eski sevgilin filan mı neden aklına o geliyor özel birşeyler mi yaşadınız
nişanlım artık ilişkinin böyle olması gerektiğini düşünüyor 4 yıldan sonra böyle hissetmek normalmiş.
yani heyecansız olması normalmiş.bana beni sevdiğini aşık olduğunu da söylüyor ama ben bunu somut olarak yaşayamadığımdan mıdır nedir sadece lafta kaldığını düşünüyorum.eski romantikliği yok.eskiden bana yazdığı mesajlar sevgi sözleri yok.
çok sıradanlaşmış bir seni seviyorum var.o kadar.
diğer kişi yaklaşık 5 6 yıldır tanıdığım bir arkadaşım.normal arkadaş gibi davranıyor.her iş günü görüyorum.
ilk gördüğümde etkilendiğim ama olmayacağını düşündüğüm için hiç bir girişimde bulunmadığım biri.son 2 yıldır çok sık görüyorum onu.nişanlımı da bir o kadar az.ve o kişinin bana karşı hiç bir ilgisi de olmaz.yok zaten.
bunu yapabilecek gücüm yok...neden böyle oldum ben anlamıyorum.daha doğrusu o atandı benden çok uzak bir yere.ve ayrılırsak ben işi bırakıp evime dönerim diyor...
ben bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum.onun işini bırakması çok büyük bir aptallık olur...ve doğru diyorsun evlenince onu aldatmayı düşünürsem en kötüsü yaparsam...of bilmiyorum.
ben onunla bir ömür geçiririm bir dediğimi iki etmeyen benim için her şeyden fedakarlık yapan birisi ve iyi bir baba olacağını düşünüyorum
ama heyecan sıfır...
evli kadınlara özellikle soruyorum aşk bitiyor mu bi süre sonra yoksa hepiniz çok çok aşık mısınız hala?
bu çok önemli bir konu mu yoksa diğer faktörler daha mı önemli?
ilk görüşte aşık olmadım sonradan sevdim ama diğer kişiyi inanılmaz merak ediyorum.o bahsettiğim kişiyle aramızda birşey olmasının imkanı yok olsa da hayırlı olmaz çünkü tam bir serseri...bunları düşündüğüme bile inanamıyorum aslında çok utanç verici ama anladım ki herşey insanlar içinmiş ve neyi kınadıysam başıma geliyor vicdan azabından ölücek gibi oluyorum.
ben onunla bir ömür geçiririm bir dediğimi iki etmeyen benim için her şeyden fedakarlık yapan birisi ve iyi bir baba olacağını düşünüyorum
ama heyecan sıfır...
evli kadınlara özellikle soruyorum aşk bitiyor mu bi süre sonra yoksa hepiniz çok çok aşık mısınız hala?
bu çok önemli bir konu mu yoksa diğer faktörler daha mı önemli?
ilk görüşte aşık olmadım sonradan sevdim ama diğer kişiyi inanılmaz merak ediyorum.o bahsettiğim kişiyle aramızda birşey olmasının imkanı yok olsa da hayırlı olmaz çünkü tam bir serseri...bunları düşündüğüme bile inanamıyorum aslında çok utanç verici ama anladım ki herşey insanlar içinmiş ve neyi kınadıysam başıma geliyor vicdan azabından ölücek gibi oluyorum.
başkalarına kayması bu cümle acaip itici geldi bana nişanlısın ve sen başkalarına kayıyorsan bence iyice düşün öyle evlen hoşlanma ile sevme farklı senin ki hangisi onu ancak sen bilirsin
nişanlım yanımdayken kalbim çarpmıyor.sadece huzur var.
diğer kişi eski sevgilim değil bir arkadaşım ve aramızda özel hiçbir şey geçmedi benim ona karşı değişik duygularım var onun bişeyden haberi yok.
Ema kendimi yanlış mı anlattım bilmiyorum, başkalarına kayması demedim tek bir kişiden bahsettim.
hislerimden emin olmam için nişanlımın yanımda olması gerek fakat olamıyor.o kadar uzun süre ayrı kaldım ki kafam beynim kalbim dağılmış durumda.
buradan aldığım cevaplara göre aşksız olur ve olmaz diyenler olarak ikiye ayrıldı kadınlar....
ben bunları nişanlıma da anlattım başka birisi aklımı karıştırıyor demedim ama sana karşı olan hislerimden emin değilim kafam çok karışık ben artık aşık değilim dedim.
ve o, o gün atanmış olduğu işini tepip memleketine dönmeye kalktı sence bu normal bir tepki mi bilmiyorum.insan bu zamanda işini bırakabilir mi? ve ben buna sebep olursam ne olacak ya da yarın birgün pişman olup tekrar bir araya gelsek bu sefer işsiz kalmış bir adamla ne yapacağım yani o kadar saçma ki...
nişanlımın söylediği sabredelim bekleyelim bu sene evlenelim sonra yanyana oluruz..
yani benim hislerimi önemsemediğini düşünüyorum aynı zamanda.sanki oradan gelebilmekmiş gibi tek amacı...of bilmiyorum.
güya orada olmasının tek sebebi benmişim.ben istediğim için oraya gitmiş.yani anlamıyorum ben istemesem ne yapacaktı burada kalıp sağda solda günlük işlerle mi geçinecekti ?
işin bu taraflarıda var.
Ema kendimi yanlış mı anlattım bilmiyorum, başkalarına kayması demedim tek bir kişiden bahsettim.
hislerimden emin olmam için nişanlımın yanımda olması gerek fakat olamıyor.o kadar uzun süre ayrı kaldım ki kafam beynim kalbim dağılmış durumda.
buradan aldığım cevaplara göre aşksız olur ve olmaz diyenler olarak ikiye ayrıldı kadınlar....
ben bunları nişanlıma da anlattım başka birisi aklımı karıştırıyor demedim ama sana karşı olan hislerimden emin değilim kafam çok karışık ben artık aşık değilim dedim.
ve o, o gün atanmış olduğu işini tepip memleketine dönmeye kalktı sence bu normal bir tepki mi bilmiyorum.insan bu zamanda işini bırakabilir mi? ve ben buna sebep olursam ne olacak ya da yarın birgün pişman olup tekrar bir araya gelsek bu sefer işsiz kalmış bir adamla ne yapacağım yani o kadar saçma ki...
nişanlımın söylediği sabredelim bekleyelim bu sene evlenelim sonra yanyana oluruz..
yani benim hislerimi önemsemediğini düşünüyorum aynı zamanda.sanki oradan gelebilmekmiş gibi tek amacı...of bilmiyorum.
güya orada olmasının tek sebebi benmişim.ben istediğim için oraya gitmiş.yani anlamıyorum ben istemesem ne yapacaktı burada kalıp sağda solda günlük işlerle mi geçinecekti ?
işin bu taraflarıda var.
hanımlar başlık pek ilgi çekici olmadı ama evlenmek üzereyim.
fakat nişanlımla aramızda tutku eksik...
ilişkimiz 4.yılına girdi uzak şehirlerdeyiz ve ben gitgide uzaklaşıyorum kalben..
aşık değilim gibi yani aklım başka bir kişiye kayıyor bunun aşk mı yoksa başka türlü bir çekim mi olduğunu bilemiyorum of kafam çok karmakarışık...
nişanlım yanımda olsaydı belki kafam hemen netleşirdi ama o da yok maalesef...
ben ne yapıcam buraya gelir gelmez evlenmek fikrimiz var fakat ben yan çizmek üzereyim ve çok kötü vicdan azabım var.çünkü çok iyi biri.
o yanımdayken diğer kişi aklıma gelse de çok önemsemiyorum ama nişanlım gittiğinde benim kafam alt üst oluyor...
birşey anlayan yazsın çok da iyi anlatamadım çünkü.
Önce sizin nişanlınız hakkındaki duygularınızdan emin olmanız lazım, her zaman sadece iyi biri, size değer verdiği için mi sevdiniz yoksa aranız da bir çekim vardı da mesafelerden dolayı mı böyle hissetmeye başladınız? :44:
Zira sadece iyi biri olduğu için, size değer verdiği için sevdiyseniz direkt vazgeçin, ister tanıyın o kişiyi, ister tanımayın. Ama hiç bir şey hissetmediğiniz, sadece karakterini sevip evlenirseniz, aynı şeyi evlendikten sonra da yaşamanız çok yüksek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?