nişanlım...

Al bu da farklı bi hayat....aşağı sakal yukarı bıyık.adam yanımda olsaydı en azından iyice mi soğuyorum yoksa değişiyor mu anlardım.ama tek bildiğim bunu anlamadan evlenmeyeceğim.çok içten yazmışsınız teşekkür ederim size

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
şimdiden başka birinden hoşlanıyorsanız bence bu ilişkiyi devam ettirmeyin. Nişanlınıza da yazık... ideal biri olduğunu söylüyorsunuz. belki şimdi bıraksa sizi terketse çok çok ağlayacak değerini anlayacaksınız.heycan yok dediğiniz onu avcunuzun içinde bilmeniz gibi geldi bana..

=))
sen de mi brütüs
içinde en ufak bir şüphe varsa vazgeç
nişanlın aynı şeyi yaşasa emin ol vicdan azabı bile duymazdı

merhaba. bence nişanlınla evlenmelisin. tamam bencillik olacak, nişanlına biraz haksızlık olacak belki ama onun çok iyi biri olduğunu ve seni çok mutlu edeceğine eminsin. bu durumda kendini de düşün biraz. diğer kişinin sadece zayıf olduğun hissi duygulara yenik düştüğün için bir anda seni etkilemiş belli ve gelip geçici bence. basit bir heyecan için hayatını mahvetme. evlendiğinde bence herşey dört dörtlük olur. biraz mantığınla hareket et.. mutsuzluk mu? mutluluk mu? ayrıca sizin zaten bi 4 sene geçmişiniz var.. bu kadar basit olmamalı hiçbişey..

Uzaklık sevmeye engel olamaz veya sevginin miktarının azalmasına sebep olamaz
Seninki sadece alışkanlığa dönüşmüş
Bu yüzden başka birini düşünebiliyorsun
Ama öte yandan bunca yıl emek, söz vs. var diye düşünüyosun
Yoksa nişanı atman gerektiğini biliyosun bence

Ben daha çok yeni evliyim, bu konu da çok net konuşamam ama şu 3 ayı geçik dönemde, sevgiyle aşkla evlendiğim adama her an daha fazla aşık oldum. İşten çıkıp evime gideceğim şu son 40 dk kalbim atıyor heyecanla; evlenmeden önce benimle arkadaşlarıyla dışarı çıkmak için pazarlık yapan eşim şimdi "eve koşa koşa geliyorum" diyor. Bizde ki 3 aylık durum bu.

Ama sana daha başka bir hikaye anlatayım, annem ve babam ortaokulda tanışmışlar 8 sene flört etmişler. Sonra evlenmişler 37 senelik evliler. 15 Ocak 1977 yılında evlenmişler. Annemin telefonunda babam "aşkım" diye kayıtlı; babamın telefonunda annem "hayatımın anlamı" diye. Hatta daha geçen pazar babam anneme "evim gibi huzurlu başka yer yok, sen bana Allah'ın hediyesisin" anneme hepimizin yanında.

Annemde az değildir, babamdan gizli haftasonu tatili planlar, babamı götürür oraya. Ya da babamı gönderir evden(evlenmeden önce beni de ), yemekler yapar,mumlar yakar giyinir süslenir babama romantik bir gece yaşatır.Onların sevgisi, aşkı,heyecanı yaşanan tüm sıkıntılara, sırası geldi parasızlığa karşı hiç bitmedi. Benim evlilik hayatım için önümdeki en güzel örnek diyebilirim.

Kişiden kişiye, kültüre vs'ye göre değişir mi bilemem, ama sana en yakınımdan bir örnek verdim. Umarım herşey senin için güzel olur.

Serseriyle bir hayat geçer mi ? Sen heyecanını yitirmişsin o yüzden aklın başkasına kayıyor.
Sabret , başkasını düşünmemeye çalış . Geleceğini düşün.
Doğru insanla devam et sakın ayrılma .

bu arada ilişkimizin 2 yılı yan yana 2 yılı da ayrı geçti geçiyor hala...

seneye yıne yalnızım çünkü askerliği var ve ben artık kafayı sıyırmak üzereyim yalnızlıktan.

canım bana çok tanıdık geldı yazın bende senin gibiydim , sözlenmeden önde kafamda başka biri vardı, kuzenımın arkadaşıydı bu çocuk polisti yakışıklıydı.çıktığım çocuktan ayrılıp o çocukla tanışmak istedim. Çocuk ilk başta istiyordu erkek arkadaşım var deyip reddetmiştim onu sonra senın gibi aklıma takıldı, kuzenime söyledim oda çocuğa sordu , çocuk şuan kafam dolu düşünüyorum deyince, anladım anyayı konyayı.. . ve ayrıldığım çocuk hep peşimdeydi peşimi bırakmadı , bende tercihimi ondan yana kullandım çok iyi çok zeki birisi çok yakışıklı değil ama benim için beni sevmesi değer vermesi sahiplenmesi yeterli dedim. Şimdi nişanlıyız

1 senelik konu belkide evlenmistir konu sahibi

bilmiyorum da çikolata yoksa şekerle yetinirim zihniyeti bana garip geliyor,hoşlandıklarınız yüz verse onlara koşacaktınız belki yani bu durumda ben diğer kişiye saygı duyamam sanırım sırf şeker diye,yeni bir çikolatayla karşılaşma riski de var
ilerde evlilik yeminine her şartta sadık kalacaksanız şekerle yetinin daha mantıklı

Konu açılalı nerdeyse bir sene olmuş çok merak ediyorum bdv okumaya son sayfalardanmı başlıyorsunuz?

Gelişmeler ne peki ? Evlendiniz mi

bence gelince hemen evlenme ben de uzaktan gelince hemen evlendim 1.5 yıl oldu bir sürü sorunumuz var keşke biraz bekleyebilseydim diyorum beni ailem zorladı hemen evlenmeye ne yazikki biraz kafan netleşsin gelsin yanına 6 ay felan geçir sonra karar ver..çünkü evlendikten sonrası daha zor

Şimdi tesadüfen gördüm konu hortlamış.son durumu yazayım.nişanlımdan ayrıldım bir yıl oldu.ben bir senedir aşk acısı çekiyorum.o bahsettiğim kişi hiçbir zaman bana olmaz demedi ama olmadıda...şu an hatta geçen haftalarda gitti bi kızla jet hızıyla sözlendi. Ki bir ay öncesine kadar ben onu sevmiyorum diyordu.ben depresyon tedavisi görüyorum...buda ibretlik bişey aslında ders çıkartmak isteyene...her zaman kedi bal yemezmiş.ama iyi ki evlenmedim.eski nişanlım hala beni istiyor.ama ben ona dönemem.ki dönmek de istemiyorum.içinizde en ufak bir şüphe içinize sinmeyen bişey varsa evlenmeyin.ama muhakkak evlilik terapistine gidin.ben nişanlımı ikna edememiştim.inanın çok düşündüm.hiç kolay olmadı.gecelerce ağladım uyuyamadım bu kararı alırken.ama şimdi düşününce iyiki evlenmemişim evlensem boşanırmışım görebiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…