Nişanlım

Bakalim inşallah benimki de alisir. Ben cok severim çünkü sarilsin opsun durduk yere..

eşim tam olarak böyle biri böyle kabullenmelisin bence öyle yerde öyle şeyler söylüyor ki bazen dünyada tek sevilen insan benim sanıyorum sevgisinden eminsen şüphe etme keyfine bak.
Sevdiğini anlayabiliyorum cogu zaman aslinda , ne bileyim hayatim canim cicim bebegim bisiler de desin istiyordum ama normalmis gordugum kadariyla. Rahatladim gercekten sayenizde :)

Normalde benim eşimde hiç mi hiç duygularını sözlere dökemez sevgiliyken de öyleydi ama ben beni sevdiğine eminim ilgisi alakası düşkünlüğü arkamda duruşu hali tavrı insanların yanında ciddiyken benim yanımda çocuk gibi olması bile bu Sevgiyi gösteriyor bana Ben genelde seni seviyorum diyen her bulduğum yerde sarılıp öpen tuvalete giderken bile dur özlerim ben seni deyip öpüp gönderenimdir düşün ama bunu Zaman Zaman azaltırım çekerim eşimde Zaman'la bana benzemeye başladı sürekli gelip öper sarılır. Ama dışarıda bunları asla yapmaz mesela en fazla elimi tutar sarılır o kadar öyle öpeyim çocuklaşayım şımarayım hiç olmaz siz de ev ortamında olsanız belki oda değişir. Sen ona ilgi alakalı gösterip alıştırdıkça ve ara ara kendini çektikçe bence oda başlar aynı davranışlara.

Evet genelde disarda filan cok ciddidir , en fazla elimi tutar. Dediğin gibi belki ayni evde yaşamaya baslayinca degisir biseyler. Bende cok severim opeyim dokunayim filan ama o biraz daha ciddi malesef. Bazen acaba yaslarimizdan dolayi mi diyorum ama alakasiz galiba.

Yok cnm yaşla ilgili değil alışkanlıklar aslında yetiştiği çevre aile çok etkiliyor insanı herkesin sevgisini gösterme şekli farklıdır. Ama dediğim gibi ev içinde daha farklı olacaktır. Erkekler yanında çocuklaşabildiği şımarabildiği rahat olduğu kadınların yanında daha çok gösteriyorlar dokunarak sarılarak sevgilerini. Sorun etme o yüzden şimdilik

Her zaman böyle sevilirsiniz inşallah tek derdiniz bu olsun :)

Rahatladım cidden. Sevmiyor mu acaba dıye kuruntu yapıyordum boşmuş megerse. Çook tesekkurler :)

canım uzun süredir birlikteyseniz ve artık nişanlı iseniz bu duruma alışman lazım. İllaki istiyorsan tepkini belli et tavrını falan koy. Benim nişanlımda ilgisiz olduğu zaman iki surat asıp ağız yapıyorum, hemen yola geliyor:)

Soruyorum mesela neden soylemiyorsun hislerini diye, soyleyemiyorum ama belli etmiyo muyum sevmesem seninle olur muydum yada iste ben seni kalpten seviyorum onemli olan soylemek degil icraat diyor filan. Her zamanki seyler :)
Cekingendir mesela oyle yolda filan sarilip opemez utanir biraz. Ayip olduğunu dusunuyormus insanların icinde olmazmis :) genelde ismimle hitap etmeyi seviyor canim cicim yerine , ne bileyim benden cok farkli ben mi fazla sevgi doluyum acaba diyorum bazen :)

Evet bebeğim biz kadınlar genellikle sevgimizi dolu dolu yaşıyoruz, ama erkeklerinde geneli böyle. Yapıcak bişey yok böyle kabullenicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…