Nişanlım

Yoo..hatta esim arada gül alırdı ..bn onu maydonoz roka tere alması konusunda ikna ettim..böyle daha romantik degilmi

Yoo..hatta esim arada gül alırdı ..bn onu maydonoz roka tere alması konusunda ikna ettim..böyle daha romantik degilmi
Açıkçası çiçeğe verılen paraya bende uzuluyorum. Daha faydalı seyler alınabılır

Açıkçası çiçeğe verılen paraya bende uzuluyorum. Daha faydalı seyler alınabılır
Yanı .. birde atsan aTilMax satsan satılmaz. İlla bi kurutucan onu ...OFF kuruyunca nereye koycan, ufalanacak falan ..allahım sana geliyorum ,rokâ öylemi limon sk Birguzel ye :)ne dert ne tasa

Yanı .. birde atsan aTilMax satsan satılmaz. İlla bi kurutucan onu ...OFF kuruyunca nereye koycan, ufalanacak falan ..allahım sana geliyorum ,rokâ öylemi limon sk Birguzel ye :)ne dert ne tasa
Çok hak verdım su an sana :)
Gözüm hediyede çiçekte degılde , hislerini açıkça söyleyebılse yeter :)

Çok hak verdım su an sana :)
Gözüm hediyede çiçekte degılde , hislerini açıkça söyleyebılse yeter :)
Evlensin ,aynı eve bir girin söyler merak etme :)ne var bunda

Soylemezşeye soylettirirsin

Ben burda karısının ağzının içine bakıp , çok üstüne düşüp , sonra aldatan, çirkefleşen, adamları gördükçe , artık o sevgisini gösterme durumlarına da inanmıyorum
Güvenmiyorum
Adam özünde iyi ve dürüst olsun, değer versin , gerisi boş bence

Benim sevgilimde romantik degil.. napim adam bana cicek almadi diye ayrilimmi.. sevgisini baska turlu gosterir, sozleriyle, hareketleriyle.. ama romantik degilim der.. bence sevgisini gostermesi bile romantiklik.. ama adam romantikligi kabul etmiyor

eşim tam olarak böyle biri böyle kabullenmelisin bence öyle yerde öyle şeyler söylüyor ki bazen dünyada tek sevilen insan benim sanıyorum sevgisinden eminsen şüphe etme keyfine bak.

Canım bence abartıyorsun. Sana çiçek falan alıyormuş. Bunu yapmayan erkeklerde var. İlla güzel söz söylemek zorunda değil ki herkesin yapısı bu. Eşimde bana durduk yere seni seviyorum demez ama ben sürekli ona sarıldığım icin falan alıstı o da gelip öper sarılır. Zamanla oldu tabi bu durum.

Valla ne diyeyim. Cok haklısın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…