Haklısın tabiki ama ne bileyim insan bekliyor. Sence abartıyor muyum ?Sıkmayın şu adamları bu kadar romantizm diye ya hediye alıyormuş çiçek vs . Demek ki sevgisini böyle gösteriyor
Hayatta hersey olabilir tabiki. Kimseye sonsuz guvenmemem gerektıgını ogrendım. Ama bu adam çok kendı halınde , güvenilir geliyor fazlasıyla. Birde sevgisini gösterebilse.Valla bu devirde sadakatli erkek bulduysan daha fazla kurcalama derim.
Ortalıkta adam kalmadı, gerekirse çiçek yerine maydanoz getirsin sadık olsun.
sevgisini gösteriyomuş aslında. çok düşünceli, hiç görmediğim incelikleri yapıyor diyorsunuz. daha ne? içi boş bi şekilde seni seviyorum demekten çok daha iyidirHayatta hersey olabilir tabiki. Kimseye sonsuz guvenmemem gerektıgını ogrendım. Ama bu adam çok kendı halınde , güvenilir geliyor fazlasıyla. Birde sevgisini gösterebilse.
Ne bileyim hayatım , bebeğim gibi şeyler söylesin ara sıra güzel bişeyler desin istiyorum.sevgisini gösteriyomuş aslında. çok düşünceli, hiç görmediğim incelikleri yapıyor diyorsunuz. daha ne? içi boş bi şekilde seni seviyorum demekten çok daha iyidir
Ilerde seks SIKINTILI olabilir.Arkadaslar cok buyuk bir dert degil aslinda vaktinizi calmis mi olurum bilmiyorum ama sormak istedim.
Nisanlimla guzel giden bir iliskimiz var. Ben 24 yasindayim o 31. 1 yildir birlikteyiz toplamda. Guven duygusunu sonuna kadar yasadigim ,sevdigim bir insan. Ancak tek sorun onun sevgisini romantik bir bicimde gostermeyisi. Yani ara sira seni seviyorum demesi dışında sevgisini dile getirmiyor. Romantizmden zerre hoslanmiyor. Cok dusunceli , daha önceki iliskimde gormedigim incelikleri yapiyor , düşündüğümde sevdigini anlayabiliyorum. Ancak birazda duymak istiyorum açıkçası. Hediye alir , cicek gonderir filan yani tam bir odun degil. Ama guzel sozler duymuyorum cok fazla. Sacimi oksamasini , durup dururken sarilmasini opmesini istiyorum. Ama o biraz soguk. Tamamen dusuncesiz ve kaba olsa tamam derim ama gayet ince davranışları var. Ona soyledigimde ben cok seviyorum ama soyleyemiyorum yada romantizmden hoşlanmıyorum diyor. Üzülüyorum bazen. Sizce normal mi esi bu sekilde olan var mi ? Siz dert ediyor musunuz? Simdiden teşekkürler.
Yok hep böyleydi. Haklısın canım aslında sonradan değiştirmek imkansız ve ona haksızlık olur.Eğer en başta da böyle ise zaten bunu kabul ederek onu sevmişsiniz demektir ve çok da büyük dert değil.
Ama önceden çok romantik olup sonradan değiştiyse anca o zaman sıkıntı etme hakkınız var bence.
Öyle mi dersin?Ilerde seks SIKINTILI olabilir.
Evet. Normal ve sağlıklı erkek sarılır öper mıncıklar.Öyle mi dersin?
Oyle geliyorsa oyle gider.beklenti icine girme bence ...Ne bileyim hayatım , bebeğim gibi şeyler söylesin ara sıra güzel bişeyler desin istiyorum.
Ben mesela sarılmayı öpmeyi çok severim. Ama o biraz soguk bu konularda.
Arkadaslar cok buyuk bir dert degil aslinda vaktinizi calmis mi olurum bilmiyorum ama sormak istedim.
Nisanlimla guzel giden bir iliskimiz var. Ben 24 yasindayim o 31. 1 yildir birlikteyiz toplamda. Guven duygusunu sonuna kadar yasadigim ,sevdigim bir insan. Ancak tek sorun onun sevgisini romantik bir bicimde gostermeyisi. Yani ara sira seni seviyorum demesi dışında sevgisini dile getirmiyor. Romantizmden zerre hoslanmiyor. Cok dusunceli , daha önceki iliskimde gormedigim incelikleri yapiyor , düşündüğümde sevdigini anlayabiliyorum. Ancak birazda duymak istiyorum açıkçası. Hediye alir , cicek gonderir filan yani tam bir odun degil. Ama guzel sozler duymuyorum cok fazla. Sacimi oksamasini , durup dururken sarilmasini opmesini istiyorum. Ama o biraz soguk. Tamamen dusuncesiz ve kaba olsa tamam derim amac teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?