Nişanlıma Birşey beğendiremyorum

Hıç bişey alma haketmiyor mutlu olmuyor beğenmiyor da..kendine all sadece

Nezaket kursları gibi birşeyler var sanırım ona kaydını yaptır bence hediye olarak :)

Nişanlınız neler aldı size ?

Sadece hediyede mi böyle, başka konularda da bu şekilde sıkıntılar çıkarıyor mu?

O sana neler aldı peki??? Kendisi sanki pırlantalar,milyarlık hediyeler mi alıyor?

E alma... Hediyeye kiymet vermeyip miymiylanan insan hic sevmem..

Hic magaza gezmez misiniz aa bu ne guzelmis dedigi hic mi bir sey yok
Ay kıyamam yaa önce atar yapıp alma diyor,sonra da kıyamayıp beğendiği şey yok mu diye soruyor :) :) Kadınlar böyle merhametli işte :)
AYNA alın, baksın baksın kendini beğensin, grurlansın kendı ile
Osmanlıda eskiden öyleymiş.Kadına alınan en değerli hediye aynaymış.Sana alacak senden daha değerli hediye bulamadım manasında :)

Hiçbir şey almam senin yerinde olsam.
Çok bile almışssın.
Ne şımarık bir nişanlın varmış.
Nezaketen de olsa alınan hediyeye kıymet verilir.

Acikcasi hediye alip onu sevindireyim diye dusunmeyin. Bazi insanlar kolay begenmezler. Benim erkek arkadasim da oyle. Hediye olayini o yuzden suprizlestirmeyi biraktim. Dogum gunu, yenil yil vs hediyesini almadan bazen, ihtiyaclarini sorarim ya da almak istedigim seyin resmni ceker yollarim begenirse alirim. Isleri karmasiklastirmaya gerek yok. Nisanli olmanizin da verdigi rahatlikla yalancikdan begenmis numarasi yapmiyor. Zor begeniyormus demek. Bunun icin uzulmeyin. Ha illa da begenecegi birsey olsun, supriz olsun diyorsaniz biraz daha dusunun ne sever diye. Mesela benim erkek arkadasim James Bond filmlerinin hastasi. Dogum gununde yillardir yapilmis butun James Bond filmlerinin CD setini alip hediye etmistim. Bir keresinde de bilardo oynamasini cok seviyor hatta evinde bile bilardo masasi var diye, ozel yapim isteka(bilardo sopasi) hediye ettim. Kisacasi onu boyle kabul etmek daha iyi olacak gibi.

alma arkadaşım, paran mı fazla geliyor da kıymet bilmeyene uğraş veriyorsun.

bende herkesle aynı fikirdeyim :) alma boşver..ama illa alayım içim rahat etmez diyosan pahalı birşey alma derim..haketmiyor çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…