aynenNefes alamıyorumBu akşam kk çok eğlenceli ya
Hıç bişey alma haketmiyor mutlu olmuyor beğenmiyor da..kendine all sadecemerhaba benim sorunum şu kızlar , ne alırsam alayım hediye olarak beğenmiyor adam .teşeşkkür ediyor ve o . d&s tween den falan dünyanın hediyesini aldım yok , clasic arabası var arabasının aynısından koca maket aldım yok arabasına yağ silme bezi bile aldım köpeğine tasma bile aldım yahu .. kendim kaşkol ördüm olmadı e o bana büyük , e ben onu kullanmam falan filan fazla detaycı şimdi de yeni yılda ne alsam diye düşünüp duruyorum tek atımlık kursunum var valla yardım edin nolur
Öğretmenler gununde atlet kulot aldım ben
Hehehe bence de Şam, Bağdat otellerini de düşünebilirsin :)Kabil de tam pansiyon 1 hafta konaklama al
Ay kıyamam yaa önce atar yapıp alma diyor,sonra da kıyamayıp beğendiği şey yok mu diye soruyor :) :) Kadınlar böyle merhametli işte :)E alma... Hediyeye kiymet vermeyip miymiylanan insan hic sevmem..
Hic magaza gezmez misiniz aa bu ne guzelmis dedigi hic mi bir sey yok
Osmanlıda eskiden öyleymiş.Kadına alınan en değerli hediye aynaymış.Sana alacak senden daha değerli hediye bulamadım manasında :)AYNA alın, baksın baksın kendini beğensin, grurlansın kendı ile
Ee adam ne alsam goturup degiştiriyo niye aldın diyo bende ona ihtiyacı vardı onu aldım 3 bucuk yıllık evliyimayyyy gerçekten miii niye peki ???
Zıkkımın kökünü alın ,onu daha alan olmamıştır ...Farklı gelir :)
Zıkkımın kökünü alın ,onu daha alan olmamıştır ...Farklı gelir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?