- Konu Sahibi kocasinatapiyo
-
Benimde icimden tam bu geciyordu.
Nisanlini görüyor, benimle cikarmisin diyor, nisanli oldugunu ögrenince yüzügü parmagindan cikart diyor, nisanlinda ben nisanlimi seviyorum diyor, tartisiyorlar belki, yada tartismiyorlar artik bilemeyiz.. sonra nisanlin kizin numarasini alip, pesimi birak diye telefon aciyor daha sonra.
E zaten yüz yüze konusurken pesimi birak, ben nisanliyim dememismiydi, niye aliyorki numarasini?
Tuhaf..
Kizmakta haklisin, ama büyük konusmayayim, ben bu durumda nisanlimada kizardim, numarasini aldi diye.
Acaba sana cikma teklifi eden birinden, numara alsaydin nolurdu?
Bana biraz ilginc geldi acikcasi..
öldürücem senı dedım kız kortu zaten cevap veremedı kapattı telefonu ılk gördugum yerde ağzını burnunu kırıcam o zamab bırdaha yaklasamıyıcak nişanlımın 100 metre yakınına
kızlar konu sahibi arkadaşım nişanlıymış ; yakında evlenecekmiş ve nişanlısı kendisine kocam demesini istiyormuş... bence buna takılmaktansa şu yazılan mesajlara ; usluba takılalım...
ben hep derim ki birini tanımak için sinirli anına denk gelmelisin... valla nişanlınızın yerinde olsam ben de bu andan itibaren heralde bir düşünmeye başlardım...
ne bu şiddet anlamadım ki... kız tamam hata yapmış ama nişanlınız niye tekrar arıyor...kız belki de nişanlınız kendi numarasından arasa açmayacak ; yaptığından pişman belki... ama siz açıp ağzınızı yummuşsunuz... bence kızın sessizliği korktuğundan değil senin tavrın karşısında şoka girmesindendir ancak... ya da muhattap olmamak içindir...
nişanlınız da kendi bişey sanmıştır... zaten tapıomuşsunuz ; tapın tapın... göklere çıkarın... nişanlınıza da sonuna kadar güvenin... en nihayetinde erkek...
kadın dediğin biraz akıllı olmalı :1closedeyes:
kızlar ben numarayı almasına değilde nasıl aldığına takıldım??
yani benim peşimi bırak giderkende bi numaranı versene mi dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?