nişanlıma cıkma teklifi eden yaqğmur adındakı zilli

Benimde icimden tam bu geciyordu.
Nisanlini görüyor, benimle cikarmisin diyor, nisanli oldugunu ögrenince yüzügü parmagindan cikart diyor, nisanlinda ben nisanlimi seviyorum diyor, tartisiyorlar belki, yada tartismiyorlar artik bilemeyiz.. sonra nisanlin kizin numarasini alip, pesimi birak diye telefon aciyor daha sonra.
E zaten yüz yüze konusurken pesimi birak, ben nisanliyim dememismiydi, niye aliyorki numarasini?
Tuhaf..

Kizmakta haklisin, ama büyük konusmayayim, ben bu durumda nisanlimada kizardim, numarasini aldi diye.
Acaba sana cikma teklifi eden birinden, numara alsaydin nolurdu?
Bana biraz ilginc geldi acikcasi..

:lepi: aynen ben olsam yagmura takmak yerıne nişanlımın başının etini yerdım benım ıcın kavga sebebi bu..

öldürücem senı dedım kız kortu zaten cevap veremedı kapattı telefonu ılk gördugum yerde ağzını burnunu kırıcam o zamab bırdaha yaklasamıyıcak nişanlımın 100 metre yakınına

Bence kendini küçük düşürmekten başka bi işe yaramaz sokak ortasında bi kıza saldırıp da dövüşmek.Kendine yakıştırabiliyor musun bunu?Ben nişanlını da hatalı buldum.Seninle konuşmak istiyorum diyen bi kıza buyur konuş demesi 1. yanlışı, konuşmak istemese git başımdan der yoluna devam ederdi.Telefon numaarsını alması 2. yanlışı, istemem yan cebime koy olayı.Aldığı numarayı arayıp da ben nişanlıyım arama demesi de (sadece bu kadar konuştuğunu nerden bilebilirsin?) 3. yanlışı.Konuşmak istemeyen, nişanlısına bağlı bi erkek birinden numara alıp da onu aramaz.Beni arama demek için bile aramaz çünkü böyle şeylerle işi olmaz.Bence sen bu işi biraz daha düşün

Medeni durumunuz = Evli
Kişisel ileti = Kocasına Tapıyo
Konu = Nişanlıma cıkma teklifi eden yaqğmur adındakı zilli

Çözemedim :delphin:

kızlar konu sahibi arkadaşım nişanlıymış ; yakında evlenecekmiş ve nişanlısı kendisine kocam demesini istiyormuş... bence buna takılmaktansa şu yazılan mesajlara ; usluba takılalım...

ben hep derim ki birini tanımak için sinirli anına denk gelmelisin... valla nişanlınızın yerinde olsam ben de bu andan itibaren heralde bir düşünmeye başlardım...

ne bu şiddet anlamadım ki... kız tamam hata yapmış ama nişanlınız niye tekrar arıyor...kız belki de nişanlınız kendi numarasından arasa açmayacak ; yaptığından pişman belki... ama siz açıp ağzınızı yummuşsunuz... bence kızın sessizliği korktuğundan değil senin tavrın karşısında şoka girmesindendir ancak... ya da muhattap olmamak içindir...

nişanlınız da kendi bişey sanmıştır... zaten tapıomuşsunuz ; tapın tapın... göklere çıkarın... nişanlınıza da sonuna kadar güvenin... en nihayetinde erkek...

kadın dediğin biraz akıllı olmalı :1closedeyes:

benim anlamadıgım nişanlınız neden telefon numarasını alıyor?
kız düşün karar ver demiş düşünmeye deger biri değilse neden düşünme süresine baglı olarak telefon alıyorda düşündükten sonra arıyor?
madem sizi bukadar çok seviyor senin düşünülecek bir yanında yok bidaha yoluma çıkma vs. diyip yollayabilirdi...
kızları red edilmek daha çok cazip geliyor o telefonun üstüne dahada çok hırs yapacaktır dahada bulaşacaktır... ve erkeklerde kızların bu yönünü çok iyi bilirler....

Hiç gerek yok böyle şeylere..iş kocanızda ,şey pardon nişanlınızda biter..ilerleyen zamanlarda da sizin haberiniz olsun ya da olmasın birlikte olduğunuz insana bu tür teklifler mutlaka gelicektir..kimin nasıl ne zaman ne teklif ettiği değildir önemli olan,birlikte olduğunuz şahsın ne tepki verdiğidir..Nişanlınız o kızla bir birliktelik kursa idi..bu o kızın suçumu olurdu? ya da şimd nişanlınız red edince bu o kızın yüksek iradesi mi oldu?Neymiş demekk ki iş nişanlınızın beyninde bitiyor..zira siz kendisinin namus bekçiliğini istesenizde yapamazsınız..bence oturun sıkı bir dua edin,Allah nişanlınızın ayağını kaydırmasın diye...:Saruboceq:

Allah sevenleri ayırmasın diyelim..sevgiyle kalına.s.

kızlar konu sahibi arkadaşım nişanlıymış ; yakında evlenecekmiş ve nişanlısı kendisine kocam demesini istiyormuş... bence buna takılmaktansa şu yazılan mesajlara ; usluba takılalım...

ben hep derim ki birini tanımak için sinirli anına denk gelmelisin... valla nişanlınızın yerinde olsam ben de bu andan itibaren heralde bir düşünmeye başlardım...

ne bu şiddet anlamadım ki... kız tamam hata yapmış ama nişanlınız niye tekrar arıyor...kız belki de nişanlınız kendi numarasından arasa açmayacak ; yaptığından pişman belki... ama siz açıp ağzınızı yummuşsunuz... bence kızın sessizliği korktuğundan değil senin tavrın karşısında şoka girmesindendir ancak... ya da muhattap olmamak içindir...

nişanlınız da kendi bişey sanmıştır... zaten tapıomuşsunuz ; tapın tapın... göklere çıkarın... nişanlınıza da sonuna kadar güvenin... en nihayetinde erkek...

kadın dediğin biraz akıllı olmalı :1closedeyes:

Her kelimesine katılıyorum ayrıca ilave ediyorum.

Bence hata sizde ve nişanlınızda. Ne demeye telefonunu alıyor kızın, hadi aldı niye arıyor, hadi bi aradı bir daha niye arıyor? Hem de sizin zorlamanızla. Hata üstüne hata.

Kız çıkıp dese ki arkadaşım istemiyordun madem niye arayıp duruyorsun, telefonumu alıyorsun, kim ne diyebilir?

Hem muhatap alıyorsunuz kızı kendinize bi de kan çıkartıcam diye buradan yakıp yıkıyorsunuz. Kız benimle çık demiş, der der, boşan benimle evlen bile der, herkes her şeyi söyleyebilir, bunu bana nasıl söyler diyemez kimse kimseye. Burada önemli olan sizin tavrınız. Muhatap olmayın, gülün geçin olsun bitsin.

Şimdi düşünüyorum, Yağmur ben olsam ve sizin bu tavrınızla karşılaşsam içten içe memnun olurdum valla. Amma ciddiye aldılar beni, bak adamın da kafasını karıştırmayı başardım, kız da kıskançlığından kudurdu oh oh derdim.

Yapmayın böyle şeyler, biraz kendinize güveniniz olsun, bi çizginiz duruşunuz, bi seviyeniz olsun hayatta.

Ha bir de nacizane benden size abla tavsiyesi, nişanlınıza da bu kadar güvenmeyin bence, bi gün çok fena duvara çarparsınız Allah muhafaza.

kendimi sizin yerinize koydum bi an..evet ben de çok sinirlenirim çok kıskanırım ama arayıp bu şekilde asla tehdit etmem
nişanlım gereken cevabı verir ben muhatap olmam
ayrıca nişanlınızın kızın numarasını alması çok yanlış..tamam kızı gördü ve ben nişanlıyım nişanlımı seviyorum dedi bu kadar..ne gerek var numarayı alıp arayıp muhatap olmaya
siz bence biraz da nişanlınıza hesap sorun..ama sakın kıza bağırıp çağırdığınız gibi sormayın
güvensiz bir ilişki olmaz tabi ki nişanlınıza güvenin ama bu gözünü kör edecek kadar olmasın
her insan hata yapabilir sonuçta..hazırlıklı olmakta fayda var

katılıyorum..ne diye telefonunu almış nişanlın o kızın..bence arkadaşların dedikleri gibi önce nişanlını sorgulamalısın..maşallah akıllıca davranıp önce gelip kendisi anlatmayı planlamış ama neden tel.i aldığını bence dürüstçe söylememiş..yüzüne beni arama ve uğraşma demesi yeterliydi..KOCAMA TAPIYORUM gibi bir rumuz bi kaç yıl sonra ALDATILDIM a dönmez umarım...:hulya:

Yıllar önce ıbrahim Kutluay ile Demet Akalın birlikteyken Demet Şener ıbrahim Kutluay'ın peşindeymiş falan diye Demet Akalınla röportaj yapmışlardı onu hatırladım direkt.. Şöyle bağırıyordu;O adaşım var ya o adaşım dövcem onu ben ,onu bir göreyim yolda bi dövcem bi dövcem .O nasıl ıbo'nun peşinde olur,yıllardır beraberiz ,karşıma çıkmasın benim yakarım falan filan.Bir şiddet,bir celal.Adam gitti Demet Şenerle evlendi:)

hımmm, tamam haklısınız kız ahlaksızca davranmış ..
ama keşke medeni davranıp telefonda böyle konuşmasaydınız.. kız şimdi sizi daha düşük görecek,kendine daha çok güvenecek.. bende onu birşey sanmıştım falancanın nişanlısı diye diycek..

gelelim nişanlınıza; geçmişi elbet sizi ilgilendirmez ama geçmişinde bu tip hatalar yapan erkeklerin ayağına dolanır bu işler.. hani kadın temiz olmalı eline erkek eli değmemeli anlayışı var ya günümüz koşullarında erkek için de geçerli çünkü artık kadınlarda aktif,yapışkan,talepkar...
bu noktada nişanlınız hatalı.. ne demek bir hafta takıldım. böyle şeyler yapmışsa daha bu tarz kızlar çok çıkar karşınıza... kimse aptal değil ki artık kendini göz göre göre kullandırsın.. belki de intikam aldı kendince..
artı nişanlınızın 2. hatası niye almış ki telefonu.. oracıkta numarayı çöpe atsaymış..
bunu da anlamadım.. yangına körükle gitmiyor mu sizce?

bu kıza aşırı sinirlenmişsiniz, yapınızdır anlarım... ama bunların hesabını nişanlınıza hiç sormadınız mı merak ettim?

suç kızdan çok nişanlınızda olayların bu aşamaya gelmesini sağladığı için
herkesin takıldığı gibi benimde takıldığım nokta o numarayı alıp cebine atması ve araması
reddetmek için araması değil aramaması icap ederdi
ne diyelim ALLAH bidaha yaşatmasın sizide ömür boyu ayırmasın
mutluluklar...

ya benim kafam karıştı.
çok önce bir konuda,sanırım konu, kuzenin eşe biraz yakın davranmasıydı.
benim eşim,ailesine mesafelidir. bende annesinin ,kızkardeşini ona samimi olmasına izin vermem falan gibi,laflar etmiştiniz. eşimi kıskanırım ,onlardan gibi.
hatta ben size yazmıştım ne demek kıskanmak diye...
o sizdiniz değil mi.
yanılmıyorum.eğer sizseniz daha önce neden evli gibi gösterdiniz kendinizi bize anlamadım ben.

böyle nişanlılı ve evli erkeklerle uğraşan kısları ibreti alem için meydanda dar ağaçta sallandırmalı ozaman bidaha yapabiliyolarmı.birini benim elime bir verseler allah yarattı demem vallahı.

kızlar ben numarayı almasına değilde nasıl aldığına takıldım??

yani benim peşimi bırak giderkende bi numaranı versene mi dedi?

kızlar ben numarayı almasına değilde nasıl aldığına takıldım??

yani benim peşimi bırak giderkende bi numaranı versene mi dedi?

Oraya ben de takıldım, artık cep telefonlarına yazılıyor numara direkt aslında, öyle mi aldı numarayı, yoksa kız bi kağıda mı yazdı verdi... ayrıca bütün bunların olmasına neden izin verildi?? Yanlış bu işler...

--------------------------------------------------------------------------------

benım eşımınde yeğenlerı kuzenlerı kardeşi ablası var fakat benden başkası ona el hareketı vea sözlü şaka yapamaz ortalığı bir birine katarım eşimde bunu bıldiği için benım nasıl bi cadı olduğumu asla görustuklerı zaman el sıkışmaktan ileri gıdemez sadece merhaba öpücüğü olabılır ablasına kardesıne yoksa onlarla bıle istemem samımı olmasını şakalasmasını sapur supur öpüşmesini allahtan eşimde bu konuda mesafelıdır lakayıtlikten haz etmez
bu birmesajınız başka konuda...

http://www.kadinlarkulubu.com/arkadas-cevresi/321073-b305kt305m-ucuz-k305zdan-16.html#post9562503

hiçte kompleksli değilim zaten ablaınla kardesinle öpüşe bılır dedım faakt ben kabul etmıyorum ablasıda olsa kardesıde olsa el şakası yapamaz şapur supur öpemez belkıde eşım bnı boyle alıstırdıgı için böyleyım çünkü o kımseye samımı değildir içli dışlı olmayı sevmez e biz bu şekılde gayet mutluyuz ve bende içli dışlı olmayı sevmem insanlarla mesafelıyımdır bız ikimiz tencere kapak olmusuz ve budurumdanda cok memnunuz

arkadaşın konusunu saptırmayın lütfen burası bı paylasım formu herkez gıbı bende fıkrımı soyledım halende sozlerımın arkasındayım ben kıskanırım ıster kardesınden kıskanırım ister kuzenınden ıster annesınden bundan kımene ben fıkrımı soyledım ve dediğin gibi tekrar dıyorum bu şekılde bız memnunuz hayatımızdan o benı kıskanır ben onu kıskanırım ıkımızde gayet mutluyuz bu şekılde karısı bensem ben öperım bıtek onu şapur supur ve ben şakalasırım dıyosunuz kı babanla sende samımı olma o zaman ben en basındada soyledım fazla lakayıt olmayı sevmem dıye ben herkeze karsı mesafemı korurum eşimde korumak zorunda buda benım fıkrım fıkrıme ıstıyen katılır ısteyen karsı cıkar madem paylasım platformundayız bende düşüncelerımı soyledım herkez gıbı

evet .haklıymışım. doğru hatırladım.
habire eş eş...
ee,
siz evli değilmişsiniz. yoksa evlimisiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X