- Konu Sahibi kocasinatapiyo
-
accık sessiz olun yoğo yapıom ben üyle...:dilcikar:Pandora altta kı resım ne gııı oyleeee kaydirigubbakcemile3
bende verecem oyle poz sengözlerimebaksanab
accık sessiz olun yoğo yapıom ben üyle...:dilcikar:
elimide koydum ki öyle çenecağızıma,yağmur'a kar yağdıracak olan kocasına tapıyoyu düşünüom,yağmur tez zamanda donlara doldurmazsa neyim delikafadulden:roflol:
ahh yağmur ahh sen ne yaptınnnnn !!!!
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
yağmuruda benimsedik :roflol:
hepimiz yağmur'uz:roflol:
kızlar konuyu geyıge cevırmeyın geyik yapacaksanız geyık bolumune lütfen
:1shok: belki o senden daha güçlüdür o seni döverse?hehehe e bırı ınsanlık etsın götürsün hastaneye kız ölüyo gerçi bende acırım bakarsın hem kırar burnunu arkdasından hastaneye götürür bıde masraflarını üstlenırım çok acırım boyle seylere üzülürüm yanı bırı bırını döwünce ama benım damarıma basıldımı kım olursa olsun tanınmam bu kızda benım şah damarıma bastı
ne bılım bensenı sakınlestırmeye calısıyoruz..
ay ne dıyelım yanı gıt agzını burnunu dagıt mı dıyelım hayatım..
vala yağmurda pireler uçuşuo, burda tanımadığı kaç kişi onu konuşuo :roflol:
yağmur yağmur olalı böle bişe görmemiştir :roflol:
arkadaşım sende sinirlenme bukadar, böle aşırı tepkiler vermen senin zararına.. a.s
tabı ne olacagı bellı olmaz belkıde o döver çizik ıllakı alırım dıyorumya ates olsa kendı kadar yer yakar zaten ben dayak yediğim yerde nişanlım yardımıma gelır o kurtarır benı :teytey::1shok: belki o senden daha güçlüdür o seni döverse?
sonuçta kimse terminatör değil CADIARZU
dayağa kişi mutlaka dayakta yer.
umarım bir çizik almadan atlatırsın :içelim:
yağmuru kaç kısı anıyo kızın kulakları patlayacak çınlamaktan puhahaha sağır olacak sabahavala yağmurda pireler uçuşuo, burda tanımadığı kaç kişi onu konuşuo :roflol:
yağmur yağmur olalı böle bişe görmemiştir :roflol:
arkadaşım sende sinirlenme bukadar, böle aşırı tepkiler vermen senin zararına.. a.s
kulaklarını bırak ,totoşunu kaşımaktan uyuyamamıştır o...delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?