nişanlıma cıkma teklifi eden yaqğmur adındakı zilli

nişanlıyım diyorsun evli yazıyo kocasına tapıyo yazıyor bu ne iş anlamadım canım. hem bu kız teklif etmiş nişanlın kabul etmemiş neden bu şiddet kaale bile almamanız gerekir bu durumda. benim eşime benim yanımda asılıyorlar ters ters bakıyorum sonra aşkım cicim deyip gülüşüyoruz kızlar mors oluyor. sen öyle edepsiz kızların seviyesine neden düşesin ki saçmalama sinirlenmeyide bırak. bırak nişanlın versin cevabını

Oraya ben de takıldım, artık cep telefonlarına yazılıyor numara direkt aslında, öyle mi aldı numarayı, yoksa kız bi kağıda mı yazdı verdi... ayrıca bütün bunların olmasına neden izin verildi?? Yanlış bu işler...

tamam cebe yazılıyorda acaba kıza telefonunu verip yaz şuraya numaranımı dediCADIARZU
kız demezmi hani peşimi bırak diyordum ne yapıcaksın numaramı:bbo:
hadi kız demedi cebinde numara hazırmı bekliyordu dur numaramı yazayım
derken yazma demez mi insan:jeyyar:
aynen bencede çok yanlış numarayı aldığına göre bu kocasına tapan arkadaşımızın
güvenini mi kazanmaya çalışıyo ki çokmu kötüyüm:1ninca::1ninca:

--------------------------------------------------------------------------------

benım eşımınde yeğenlerı kuzenlerı kardeşi ablası var fakat benden başkası ona el hareketı vea sözlü şaka yapamaz ortalığı bir birine katarım eşimde bunu bıldiği için benım nasıl bi cadı olduğumu asla görustuklerı zaman el sıkışmaktan ileri gıdemez sadece merhaba öpücüğü olabılır ablasına kardesıne yoksa onlarla bıle istemem samımı olmasını şakalasmasını sapur supur öpüşmesini allahtan eşimde bu konuda mesafelıdır lakayıtlikten haz etmez
bu birmesajınız başka konuda...

http://www.kadinlarkulubu.com/arkadas-cevresi/321073-b305kt305m-ucuz-k305zdan-16.html#post9562503

hiçte kompleksli değilim zaten ablaınla kardesinle öpüşe bılır dedım faakt ben kabul etmıyorum ablasıda olsa kardesıde olsa el şakası yapamaz şapur supur öpemez belkıde eşım bnı boyle alıstırdıgı için böyleyım çünkü o kımseye samımı değildir içli dışlı olmayı sevmez e biz bu şekılde gayet mutluyuz ve bende içli dışlı olmayı sevmem insanlarla mesafelıyımdır bız ikimiz tencere kapak olmusuz ve budurumdanda cok memnunuz

arkadaşın konusunu saptırmayın lütfen burası bı paylasım formu herkez gıbı bende fıkrımı soyledım halende sozlerımın arkasındayım ben kıskanırım ıster kardesınden kıskanırım ister kuzenınden ıster annesınden bundan kımene ben fıkrımı soyledım ve dediğin gibi tekrar dıyorum bu şekılde bız memnunuz hayatımızdan o benı kıskanır ben onu kıskanırım ıkımızde gayet mutluyuz bu şekılde karısı bensem ben öperım bıtek onu şapur supur ve ben şakalasırım dıyosunuz kı babanla sende samımı olma o zaman ben en basındada soyledım fazla lakayıt olmayı sevmem dıye ben herkeze karsı mesafemı korurum eşimde korumak zorunda buda benım fıkrım fıkrıme ıstıyen katılır ısteyen karsı cıkar madem paylasım platformundayız bende düşüncelerımı soyledım herkez gıbı

evet .haklıymışım. doğru hatırladım.
habire eş eş...
ee,
siz evli değilmişsiniz. yoksa evlimisiniz.[/QUOT nişanlıyım fakat kocam olarak görüyorum o da benı karısı o na nişanlım desem benı azarlıyo ben senın kocanım dıyr her zaman bende öyle alıstım ve oyl hıtap etmek ıstıyorum hep eşim derim bahsederken herkeze o sekılde anlatırım yağnı bundan sonrada o şekılde olacak yağnı o benım kocam herseyım

Son düzenleme:
kızloar cep telefonu olayına gelınce kız bırkere soylemıs nişanlımın aklında kalmıs numara o kadar kolaykı ben de bır kere duydum halen ezberımde numarası çoook kolay nerden bulmuş şaşırdım neredeyse hep aynı rakkamla gıdıyo

bende sözlümü kocam gibi görüyorum bende hitap ediyorum da

ama her yerde eşim diyemiyorum

herkese kocam gibi görüyorum diye açıklama nasıl yapıyorsunuz

dışarda eşim dediğinizde evlimisiniz denince hemen yok ben öle görüorum beni azarlıomu diyosusunuz?

kızloar cep telefonu olayına gelınce kız bırkere soylemıs nişanlımın aklında kalmıs numara o kadar kolaykı ben de bır kere duydum halen ezberımde numarası çoook kolay nerden bulmuş şaşırdım neredeyse hep aynı rakkamla gıdıyo

nasıl kız karşısına geçip numarasını mı söylemiş

nasıl yani anlamadım ki bide aklında kalmış

ya ben olsam kılı kırk yarardım sen kocanda hiç kusur bulmuyosun:delphin:

ama işte kızlardada suç var yapışkan gibi oluyo bazıları başı bağlılara bile yapışıyorlar

Son düzenleyen: Moderatör:
--------------------------------------------------------------------------------

benım eşımınde yeğenlerı kuzenlerı kardeşi ablası var fakat benden başkası ona el hareketı vea sözlü şaka yapamaz ortalığı bir birine katarım eşimde bunu bıldiği için benım nasıl bi cadı olduğumu asla görustuklerı zaman el sıkışmaktan ileri gıdemez sadece merhaba öpücüğü olabılır ablasına kardesıne yoksa onlarla bıle istemem samımı olmasını şakalasmasını sapur supur öpüşmesini allahtan eşimde bu konuda mesafelıdır lakayıtlikten haz etmez
bu birmesajınız başka konuda...

http://www.kadinlarkulubu.com/arkadas-cevresi/321073-b305kt305m-ucuz-k305zdan-16.html#post9562503

hiçte kompleksli değilim zaten ablaınla kardesinle öpüşe bılır dedım faakt ben kabul etmıyorum ablasıda olsa kardesıde olsa el şakası yapamaz şapur supur öpemez belkıde eşım bnı boyle alıstırdıgı için böyleyım çünkü o kımseye samımı değildir içli dışlı olmayı sevmez e biz bu şekılde gayet mutluyuz ve bende içli dışlı olmayı sevmem insanlarla mesafelıyımdır bız ikimiz tencere kapak olmusuz ve budurumdanda cok memnunuz

arkadaşın konusunu saptırmayın lütfen burası bı paylasım formu herkez gıbı bende fıkrımı soyledım halende sozlerımın arkasındayım ben kıskanırım ıster kardesınden kıskanırım ister kuzenınden ıster annesınden bundan kımene ben fıkrımı soyledım ve dediğin gibi tekrar dıyorum bu şekılde bız memnunuz hayatımızdan o benı kıskanır ben onu kıskanırım ıkımızde gayet mutluyuz bu şekılde karısı bensem ben öperım bıtek onu şapur supur ve ben şakalasırım dıyosunuz kı babanla sende samımı olma o zaman ben en basındada soyledım fazla lakayıt olmayı sevmem dıye ben herkeze karsı mesafemı korurum eşimde korumak zorunda buda benım fıkrım fıkrıme ıstıyen katılır ısteyen karsı cıkar madem paylasım platformundayız bende düşüncelerımı soyledım herkez gıbı

evet .haklıymışım. doğru hatırladım.
habire eş eş...
ee,
siz evli değilmişsiniz. yoksa evlimisiniz.[/QUOT nişanlıyım fakat kocam olarak görüyorum o da benı karısı o na nişanlım desem benı azarlıyo ben senın kocanım dıyr her zaman bende öyle alıstım ve oyl hıtap etmek ıstıyorum hep eşim derim bahsederken herkeze o sekılde anlatırım yağnı bundan sonrada o şekılde olacak yağnı o benım kocam herseyım

yani siz öyle diyorsunuz. ama o sizin kocanız değil.
ben sizi mesajlarıızdan ,hep evli olarak düşünüyordum.. böyle yazınca, bizde sizi evli olarak algılamıştık.yanılmışız demek... yada yanıltılmış.

resmi nikah olmadan ,anlamıyorum ,neden karım, neden kocam.
bana garip geldi.
(haa ,kendi aranızda istediğiniz gibi ,konuşun o ayrı ama ,başka yerlerde insanlar yanıltılıyor. evli sanıyorlar sizi.. ama bu doğru değil işte.)

bosver gerilipde kendini yıpratma ofken sana zarar verir kızın bir daha arayacagını sanmıyorum zaten var boyleleri iste bilmeden gelip birseyle beklese tamamda ben nisanlıyım dedigi halde birseyler bekliyorsa insanın sinirini bozar bence gorursende birsey yapma degmez icinden pataklamak geliyodur ben olsam bende yapmak isterim ama degmes

kımse bu zamana kadar evlımısınız dıye sormadı ayrıca o benı azarlıyo dıye demıyorum kendım istedgım için dıyorum gercekten o öyle kocam o benım bundan öncede eşim dıyodum bundan sonrada eşim dıyecem ne fark eder surda 2 3 ay sonra düğün ar ben ona yıllarımı vermişim kocam olacak tabı ömrumun sahıbı o benım kımılerı fazla güvenme demıs ama çok çok çok güvenıyorum kaç senedır bana yanlış ypmadıysa dahada yapmaz

kızlar sinirim bı nebze daha geçtı bencede deymez oyle bı kız ıcın kendımı rezıl etmeye ama ne olacagı bellı olmaz bı atak daha yaparsa o zaman rezıl edecem kendımı

kımse bu zamana kadar evlımısınız dıye sormadı ayrıca o benı azarlıyo dıye demıyorum kendım istedgım için dıyorum gercekten o öyle kocam o benım bundan öncede eşim dıyodum bundan sonrada eşim dıyecem ne fark eder surda 2 3 ay sonra düğün ar ben ona yıllarımı vermişim kocam olacak tabı ömrumun sahıbı o benım kımılerı fazla güvenme demıs ama çok çok çok güvenıyorum kaç senedır bana yanlış ypmadıysa dahada yapmaz

aslında haklısınız bi yerde bende kocam olarak görüyorum
herkese ilan etmedim diye kocam değil demem bende öyle görsemde genede sözlüm ama::::::).

ama büyük konuşma bence tamam
güven tabi ama büyük konuşmaakannehir

Çok sinirlenmişsin bence sakin olmalısın:1shok:
nişanlın yada kocan herneyse işte sana güven verdikten sonra
seni sevdiğine emin olduktan sonra takma gerisini kafana

Bende sevgilimin yanından çok kız postaladım ama hiçbirinin kfasını taşlara vurmak geçmedi içimden neden ki acep:tomato:

benden de siz bir abla yada arkadaş tavsiyesi olsun yazdıklarım ...
benimsemek kötü birşey değil ,sevmek te...
ama daha şimdiden bu kadar teslimiyet, hoş olmuyor...
kendinizi bu kadar şartlandırmak ,bu kadar da teslim olmak ,
bu denli benimsemek ,size zaman içinde zarar verebilir..
evlenmeden önce ona kocam ,eşim sıfatı kullanmayın ..
bu kadar güvende olduklarını,ulaşılmaz,vazgeçilmez hissettirmeyin...
yoksa gerçek bir nikah ve evliliğin sorumluluğu ve yükü altında kalabilir ve
çok büyük bir hayal kırıklığı içinde kalırsınız...
şu durumdan bile, nişanlının kendi çapında onure olduğunu (anlamsız ama )
memnun olduğunu düşünüyorum,sen kendini paralıyorsun..
inan evleneceğin adam için bile olsa önce SEN varsın ,ve hep öyle olmalısın,ta ki anne ve bir aile olana dek...
onlara bu kadar zamansız ve yolun başında bu kadar anlam yükleyip ,kendi değerinizden eksiltmeyin !

Son düzenleme:
iyi bu forumda o zaman herkes, ben kocam olarak görüyorum,o yüzden kocam diye yazıyorum desin. .

. bundan sonra her kocamla şöyle oldu böyle oldu diyene farklı bakacağım. evlimi değil mi diye şüpheyle yaklaşacağım.
böyle midir.
peki böyle olsun bakalım.
ben avatara yada nicke yada medeni durum yazısına ,bakmıyorum. orada,bazen hepimiz gerçekleri yazmıyoruz. ben mesela.abd de yaşamıyorum.
bir çeşit, güvenlik olarak onu yaptım.
ama konularda ,bekarken kendini evli bir kişi olarak göstermek, ne derece doğru o tartışılır.

ha, kimse sormadı demişsiniz
ya,eşim,kocam yazarsanız,kim soracak evlimisin ,diye.
sormak ,saçma olmazmı. eşim şöyle ,eşim böyle diyene:))

arkadaşlar benden de siz bir abla yada arkadaş tavsiyesi olsun yazdıklarım ...
benimsemek kötü birşey değil ,sevmek te...
ama daha şimdiden bu kadar teslimiyet, hoş olmuyor...
kendinizi bu kadar şartlandırmak ,bu kadar da teslim olmak ,
bu denli benimsemek ,size zaman içinde zarar verebilir..
evlenmeden önce ona kocam ,eşim sıfatı kullanmayın ..
bu kadar güvende olduklarını,ulaşılmaz,vazgeçilmez hissettirmeyin...
yoksa gerçek bir nikah ve evliliğin sorumluluğu ve yükü altında kalabilir ve
çok büyük bir hayal kırıklığı içinde kalırsınız...
şu durumdan bile, nişanlının kendi çapında onure olduğunu (anlamsız ama )
memnun olduğunu düşünüyorum,sen kendini paralıyorsun..
inan evleneceğin adam için bile olsa önce SEN varsın ,ve hep öyle olmalısın,ta ki anne ve bir aile olana dek...
onlara bu kadar zamansız ve yolun başında bu kadar anlam yükleyip ,kendi değerinizden eksiltmeyin !

bende sevmiyorum herşey zamanında yaşanınca güzel ve anlamlı..

Sana acik konusayim..
Bu iste kesin bir yalan var.. Ama yalani sen bize karsimi söylüyorsun, nisanlin mi sana söylüyor anlamis degilim.

Benim umursamadigim kisi karsima gecip numarasini bana söyleyecek, bende aklimda tutacam? Yalaaaaaaannnn...

Kocaman bir yalan hemde..

Ben buna inanmiyorum.

Dedigim gibi ya sen bizi iyi isletiyorsun (cok afedersin) yada nisanlin sana bi güzel yalan atmis.

Böyle birse olur mu ya. Hadi oldu diyelim, siz 15 yasinda cocukmusunuzda, tekrar arayip hesap soruyorsunuz kizdan. Bu ne bicim is. Hadi sen sinirlendinde yaptin, nisanlina ne demeli, demiyor mu birak bosver ne ariyorsun diye?

Bu isin icinde birr bit yenigi var, yada ben cok fesatim.

evet arkadaşlar yanlıs görmedınız dün yağmur adında nişanlımın benden önce bır hafta kızla görüşüp görüşmekte değil takılıp terk ettıgı kız bır haftadır nişanlımı mahallede arıyormus e dün yakalamıs cüneyt konuşa bılırımıyız benım aşkımda konuş bakalım demıs kız demıskı napıyosun falan fılan benımole çıkarmısın bır haftadır senı arıyorum yenı buldum senı demıs nişanlımda ben nişanlıyım nişanlımı sevıyorum deyınce kız ıkı elıyle kendı kafasına vurmus cıkart o yüzüğü parmagından benımle beraber ol demıs nişanlımda ben seviyorum nişanlımı senınle ne ısım var demıs kız numarasını vermıs duşun karar ver benı ara demıs akşam nısanlım onu aramıs benımle uğrasma bırak pesımı demek ıcın konuşmuş ve kapatmıs bu sabah bulustuk nısanlımla bana olayı anlattı cok cokbuk ara su kızı bırdaha senın yanına gelmesın dedım aradı kız telefonu açar açmaz bağırmaya basladı sesını hoparlörden verıyo nişanlım kız kızmaya basladı benı neden baska numaradan arıyosun ya kendı telefonundan arasana dıye cunku dun nişanlım o yagmuru baska bır numaradan aramıs o numarayı cüneytın zannedıyo kız sonra telefonu ben elinden aldım basladım kıza BANA BAK BANA BEN CÜNEYTIN NIıANLISIYIM BIRDAHA SENI CÜNEYTIN YANINDA GÖRÜRSEM ÖLDÜRÜRÜM DÖVERIM SENI DEDIM YANINDA GÖRMEME GEREK YOK ILK GÖRDUGUM YERDE YEMIN EDERIM O KIZI VAR GÜCÜMLE DÖVECEM ONUN O KAFASINI KALDIRIM TAŞLARINA VURUCAM KAN YAPICAM O YAĞMUR DENEN ZıLLıYı YENI YILDAN TEK DILEGIM O KIZ BENIM KARSIMA CIKSIN KIZ HIC CEVAP VEREMEDEN YUZUME KAPATTI ama bunu dövmekle bırakmıyıcam ıbretı alem ıcın sokak ortasında ondan kan çıkarıtıcam

eşiniz yada nişanlınız sizden önce biriyle çıkmış........takılmak için bunu nerden biliyorsunuz......belki takılmadılar......
ciddi bir şeyler oldu.....
ciddi bir şeyler olmasa kız neden onca erkek varken nişanlınızı yeniden aramay koyulsun ki......
bide siz ben yıllarımı verdim tabiki eşim diyorsunuz....demekki yıllar geçmiş ve o kız bu yıllara ragmen nişanlınızı arıyor....akannehir
ne tesadüf ki buluyorda......
kızla haftalık takılıyor......(takılmak lafıda ayrı bir konu neyse)...
aradan yıllar geçiyor nişanlınızı sokakta yada her nerdeyse arıyor buluyor....
nişanlınızda ben nişanliyım diyor ona ragmen telefon numarasını alıyor...
ne hıkmetse ezberliyor....
sonra nişanlınız tekrar onu arayıp benim peşimi bırak diyor.....allah allahkafamçokkarıştı
sonrada size söylüyor....fisfisfis

valla kuzura bakmayın ben pek inanmadım.....bir şeyler eksik yada bir gariplik var...bu iştekafamçokkarıştı

sonra da siz telefonda bagırıp çagırıyorsunuz......ibrete alemde kan döküceksiniz....buda başka bir garıplık
tamam seviyorsunuzdur sahipleniyorsunuzdur......
güzelde....
ben nişanlima sonsuza kadar güvenirim.yıllardır bir şey yapmadı yapmazda demeyin....
bu kadar emin ve bu kadar büyük laflar etmeyin....imşallah olmaz ama

kuldur şaşar beşer canınız yanar....

Son düzenleme:
evet arkadaşlar yanlıs görmedınız dün yağmur adında nişanlımın benden önce bır hafta kızla görüşüp görüşmekte değil takılıp terk ettıgı kız bır haftadır nişanlımı mahallede arıyormus e dün yakalamıs cüneyt konuşa bılırımıyız benım aşkımda konuş bakalım demıs kız demıskı napıyosun falan fılan benımole çıkarmısın bır haftadır senı arıyorum yenı buldum senı demıs nişanlımda ben nişanlıyım nişanlımı sevıyorum deyınce kız ıkı elıyle kendı kafasına vurmus cıkart o yüzüğü parmagından benımle beraber ol demıs nişanlımda ben seviyorum nişanlımı senınle ne ısım var demıs kız numarasını vermıs duşun karar ver benı ara demıs akşam nısanlım onu aramıs benımle uğrasma bırak pesımı demek ıcın konuşmuş ve kapatmıs bu sabah bulustuk nısanlımla bana olayı anlattı cok cokbuk ara su kızı bırdaha senın yanına gelmesın dedım aradı kız telefonu açar açmaz bağırmaya basladı sesını hoparlörden verıyo nişanlım kız kızmaya basladı benı neden baska numaradan arıyosun ya kendı telefonundan arasana dıye cunku dun nişanlım o yagmuru baska bır numaradan aramıs o numarayı cüneytın zannedıyo kız sonra telefonu ben elinden aldım basladım kıza BANA BAK BANA BEN CÜNEYTIN NIıANLISIYIM BIRDAHA SENI CÜNEYTIN YANINDA GÖRÜRSEM ÖLDÜRÜRÜM DÖVERIM SENI DEDIM YANINDA GÖRMEME GEREK YOK ILK GÖRDUGUM YERDE YEMIN EDERIM O KIZI VAR GÜCÜMLE DÖVECEM ONUN O KAFASINI KALDIRIM TAŞLARINA VURUCAM KAN YAPICAM O YAĞMUR DENEN ZıLLıYı YENI YILDAN TEK DILEGIM O KIZ BENIM KARSIMA CIKSIN KIZ HIC CEVAP VEREMEDEN YUZUME KAPATTI ama bunu dövmekle bırakmıyıcam ıbretı alem ıcın sokak ortasında ondan kan çıkarıtıcam

amanın. kendimi korku filmi izler sandım bir an.yada dean koontzun romanından bir bölüm okur gibi oldum.
çok vahşisiniz arkadaşım. oyyyy.:delphin:

Back
X