Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buldum yaaww..
şık bır saten kravat al..mümkünse sıyah ya da mor klasık renk..
pullarla baş harflerınızı yapıştırma yap??
bak yaptım deme çıkıp gelicem oralara:18:
kravat kullanmaz![]()
anladım sen beni sevmıyon![]()
sevdim valla akil vermeye çalisiyosun ama olmuyo yok yok yok isde ya :76:
olmaz kiz
ayy sen benimle kafa buluyosun![]()
ya bır fıkır bulmam lazım onun stresını atıyorum![]()
el becerın varsa porselen düz bır kupa al..resmınızı ona yapıştırıp vernıklersın ya da resım yerıne yazdığın küçük şirin bır notta olabılır..onu yapmadın değil mi? yapmadım de çabuk..kadır ınanır'a bağlayacağım yoksa..
canım ben bi etamin aldım sonrada bi etamin programı indirdim bilgisayardan. sonra tuttuğu takımın logosunu o programa yükledim ve oradan baka baka takımının logosunu etamine işledim. sonra o etamini bi yastığa kapladım. sevgilim bugüne kadar onun için yaptığım veya ona aldığım hiçbir hediye için bu kadar mutlu olmamıştı.
ayy dur dur..daha süperı geldı yaa aklıma..
arkadaşım dediğim gıbı sen kupayı al..mumkunse yuksek ısıya dayanıklı olanlardan al..
belkı duymuşsundur fimo dıye hamurlar var..nettende araştırabılırsın..
kupanın bır tarafına hamurlarla cın alı ve cın ayşe yap..diğer tarafada hamurla ikinızın ismını yaz..sonrada fırında ısıt..o oraya yapışıyor..bırde vernık sür..ohh mis..kimsede olmayan bır kupanız olur![]()
ben nerden bulcam o hamuru burda?
tudors ben senin söylediğin o hamurlu şeyi yapıcam sevgilime yaaaaonun da doğum günü yakında çaldım işteeeeeee
![]()