Nişanlıma ne yapmalıyım

tabiki de düşünmüyorum:1:tudors bişey sorucam ben bi tane kupa alıcam onun üzerine fimo hamuruyla isimlerimizi yazıcam kalp ugur böcegi falan yapıcam direk porselen kupanın üzerine yapıştırcam fırınlıycam sadece bu kadar mı?yani onları bardagın üzerine yapıstırmak için herhangi bir madde kullanmıyoruz dimi

:20:olmuyo böyle haa:1:
fımo hamurları karıştırıp çiniye benzeyen desenler bıle yapılıyor..sadece şekıl verıyor ya da kaplıyorsunuz(yapacağınız şeye bağlı)..verın fırına sonra..ısıyla yapışıyor..yalnız dıkkat..ısıya dayanıklı olsun bardak..

ben netten bisey alamıyorum yasaklandı bana :9: Tudors yardıımmmm :9:

bende dıyorum benım kulaklar çınlıyor:60::60:
hay ALLAH.. ne bulcam şimdi ben yaa..bak gece gece strese soktu hatun ıyı mi?:60:
neyse yılmak yok,buluruz..
ama yasak nıye yaww?:53:

bende dıyorum benım kulaklar çınlıyor:60::60:
hay ALLAH.. ne bulcam şimdi ben yaa..bak gece gece strese soktu hatun ıyı mi?:60:
neyse yılmak yok,buluruz..
ama yasak nıye yaww?:53:

ya bi gün kötü bisey olduda bu nettn alsveris ile ilgili, benimkide bana yasakladi :9:

ya bi gün kötü bisey olduda bu nettn alsveris ile ilgili, benimkide bana yasakladi :9:

anaammm..ne dersın?:1::kkk:ambargoya hayırrrrr:1:

bu bahsettiğim fimo hamurları yurt dışından geliyor Türkiye'ye..orada el sanatları ıle uğraşan mağazalar yok mu? ahşap ya da seramık boyama kursları gıbı kurs yerlerı falan..o tarz yerlerde satılıyor burada..

anaammm..ne dersın?:1::kkk:ambargoya hayırrrrr:1:

bu bahsettiğim fimo hamurları yurt dışından geliyor Türkiye'ye..orada el sanatları ıle uğraşan mağazalar yok mu? ahşap ya da seramık boyama kursları gıbı kurs yerlerı falan..o tarz yerlerde satılıyor burada..

bana yakinlarda yok bulmak içinde baya ugrasmam lazim ah canim türkiyem çok özledim orayida :16: :16:

iyi mi kaldm ortada hediye fln yok veremicem :25:

bana yakinlarda yok bulmak içinde baya ugrasmam lazim ah canim türkiyem çok özledim orayida :16: :16:

iyi mi kaldm ortada hediye fln yok veremicem :25:

görev yerım köy olmasa kalkıp yola koyulacağım haaa..bulup yolayacağım..:79:
doğum gunune ne kadar kaldı? buluruz yıne bırşey sağdan soldan..:34:

bestdream hamur bulamıyorsan sende büyük ebatlarla beyaz bir kağıt al ve yağlı boya üzerine de tüm dillerde seni seviyorum yaz renkli boyalarla sonra da onu cercevelet ben tudors olmasaydı öyle yapacaktım kırmızı ve turuncu boyalarla sonrada beyaz çerceve kullanacaktım sende begen artık amaaaa:76:

bestdream hamur bulamıyorsan sende büyük ebatlarla beyaz bir kağıt al ve yağlı boya üzerine de tüm dillerde seni seviyorum yaz renkli boyalarla sonra da onu cercevelet ben tudors olmasaydı öyle yapacaktım kırmızı ve turuncu boyalarla sonrada beyaz çerceve kullanacaktım sende begen artık amaaaa:76:

kiz ben bunuda yaptm :60: sadece yagli boya degildi :90:

Ben renkli kartonlar alıp kare şeklinde kesmiştim,ufak bir defter halinde birleştirdim sonrada resimlerimizi yapıştırdım her sayfaya bide altına küçük küçük notlar yazdım onun için hissettiklerimi falan son sayfaya mektup gibi bendeki onu anlattım ona çok da mutlu olmuştu hala saklar onu inş bunun bi yardımı olur:1:

Ben renkli kartonlar alıp kare şeklinde kesmiştim,ufak bir defter halinde birleştirdim sonrada resimlerimizi yapıştırdım her sayfaya bide altına küçük küçük notlar yazdım onun için hissettiklerimi falan son sayfaya mektup gibi bendeki onu anlattım ona çok da mutlu olmuştu hala saklar onu inş bunun bi yardımı olur:1:

cnm ben o kadar sey yazdm ki simdi bendeki onu anlatmaya kalksam ne yazcm diye 1 saat onu düsünrm simdi yani hep ayni seylerde yazmak olmaz dimi

örgü örmeyi 2 3 gün içinde öğrenirsin hatta 1 hafta sonra istediğin bi deseni koymayı bile öğrenirsin 28 nisana kadar 2 tane kazak bile örersin hadi hemen başla :):97:

örgü örmeyi 2 3 gün içinde öğrenirsin hatta 1 hafta sonra istediğin bi deseni koymayı bile öğrenirsin 28 nisana kadar 2 tane kazak bile örersin hadi hemen başla :):97:

yemek-tatli-börek fln çok güzel yaparm, temizlik öylesine yine, ama bu örgü çok zor geliyo bana ya nasl ögrencm :18:

emin ol temizlik yapmaktan çok daha kolay :81:
ben iki bere bi atkı ördüm tatilde 1 ayda ama hergün uğraşmadım atkıya annemde yardım etti ama çok güzel oldu hepsi :):70:

emin ol temizlik yapmaktan çok daha kolay :81:
ben iki bere bi atkı ördüm tatilde 1 ayda ama hergün uğraşmadım atkıya annemde yardım etti ama çok güzel oldu hepsi :):70:

ayy bak gaza geldim simdi ögrenebilirmiyim ki acaba yürekli biri olmali bana ögretmek için, annem hiç ugrasamaz benimle bu konuda :90:

bilen bi arkadaşın, anneannen, özellikle pek sevecen olan teyzelerimiz, komşu teyze, bakkalın kızı??
he bi de şu var yün satılan yerlerde öğretiyolar orda öğretirler mi bilmiyorum ama burda öğretenler erkek nihaha hatta evde kendileri de örüyolarmış saonra satıyolar ördükleri şeyleri:81::81:

he bi de şu var örgü örmeyi bilmiyodum senin için uğraştım düşüncesi kadar özel bi şey de yok bence:69:

bilen bi arkadaşın, anneannen, özellikle pek sevecen olan teyzelerimiz, komşu teyze, bakkalın kızı??
he bi de şu var yün satılan yerlerde öğretiyolar orda öğretirler mi bilmiyorum ama burda öğretenler erkek nihaha hatta evde kendileri de örüyolarmış saonra satıyolar ördükleri şeyleri:81::81:

he bi de şu var örgü örmeyi bilmiyodum senin için uğraştım düşüncesi kadar özel bi şey de yok bence:69:

evet çok özel olurdu.. ama teyzem, anneannem fln hepsi türkiye'de burda bi halam var ona bi soraym arkadaslarm anlamazlar..

Back
X