Nişanlıma ondan sıkıldığımı söyledim o da git babana söyle dedi ?

sen de iyi birisi olursun
Daha önce de bilerek yapılmış şeyler değildi onlar zaten çok sevdiğimden aşırı kıskandığımdandı kaybetmekten korktuğumdandı.Niyetim asla onu üzmek değildi.Onu çoook sevdim hala da çok seviyorum ama bitti işte.Neyse geçti gitti artık..

Ya gerekçe nolursa olsun sonuçta kötü davranışlar. :) Her seven, kıskanan, kaybetmek istemeyen bunları yapmıyor ki. Bir bakıma istemeden de olsa kötülük işte. O insanlar çok yıpranıyor gerçekten bak düşünsene adam seni seviyor. Seni, sevgisine ikna etmek zorunda kalıyor. Adam suç işlemiyor, seni aldatmadığına seni ikna etmek zorunda kalıyor. Bunlar gerçekten kişiyi çok hırpalıyor. Aman neyse dediğin gibi geçmiş, gitmiş..

bi de hatalı mıyım mı diyorsun?
e biraz

çocuğu cidden delirtmişsin hareketlerinle ben bile okurken rahatsız oldum biraz dikkat et canım hareketlerine yok yere ayrılmayın
Ayrıldım :) Bana işten çık dedi çıkmadım erkek için çalıştığımı ima etti sonra hayvansın sen insan olamadın dedi.Zaten nişan günü de S***** G** (Defol) demişti,yüzük seçmeye gittiğimiz yerde bağırdı ağlattı beni rezil etti.
Artık yok yere mi siz karar verin.

üzüldüm canım hayırlısı olsun böylesi belki daha iyidir ikiniz içinde bu hareketleri çok saçma olmuş :/

bakıyorum da şöyle. gerçekten ne kadar gereksiz yorum yapıyorsunuz arkadaşlar. atıp tutmak kolay tabi detay bilmeden etmeden. biraz daha olumlu olmaya çalışsak
Boşver canım onlar da haklı ben o zamanlar hatalıydım onlar da detay bilmiyor tabiki sonradan gelişen olaylardan haberleri yok.Eski bir konu sonuçta boşver.

Eğer bir derdin varsa paylaşmak istersen bir derdim var yazan yere tıkla sonra en sağda üstte bildirimler yazan yerin altında yeni konu aç var oraya tıkla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…