senin işin yok ve nişanlın aile şirkeityle anlaşamıyor. yani maddi sorunlar var temelde. sen neden çocuktan bahsediyorsun bu durumda nişanlına kendi deyiminle "trip" atıyorsun? bi yandan psikolojik sorunlarınız var...evlilik bile zor görünüyorken?
aile şirketinden şikayetçisin, bu şekilde çalışmasını istemiyorum aslında diyorsun, sonra da babası sert çıkmış diye korkuyorsun.
kimsenin kimseden maddi güvence beklemeye hakkı yok. eğer ev araba almak için evleneceksen hiç evlenme daha iyi. eşinin ailesinden çöp bile istemeyeceksin. ancak o zaman gerçek bir birliktelik yaşarsın.
bunca mantıksızlık arasında bi de adama baskı yaparsan tabi ölmek istiyorum der.
yazdıklarımla alakası olmayan bunca şeyi nasıl düşünüp de buldunuz bilemiyorum.
1.si benim işim var, çalışıyorum.
2.si aile şirketinden ben şikayetçi değilim. o orada mutsuz, bu sebeple üzülüyorum.
3.sü psikolojik sorun dediğiniz şey, bir çok sıkıntının üstüste gelmesiyle oluşun tahammülsüzlük ve mutsuzluk hali. annemin hastalığı sebebiyle tavan yapmış olan...
4.sü ailesinden ev ya da araba beklentim olduğu nerden çıktı? bir iki syfa önde " ikimizde çalışır geçiniriz " gibi bir cümle kurduğum da yazılı... aileden beklentim olduğunu ifade eden bir cümle mi sizce?
kısacası ortada bir mantıksızlık ya da bir baskı yok.. başlıkları karıştırdınız sanırım...