- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
- Konu Sahibi Canlicenaze
-
Bi uzman soluyodu isik acikken sevisemeyen birsuru cift var diyodu.. niye? Ozellikle kadinlar vucuduna guvenmiyo cunku.. kilo sarkmalar.. catlaklar patlaklar kil tuy neyse iste., butun dert kadinlarda:)) erkekler oyle mi?:) saldim cayira, mevlam kayira:)))Vucüdunuzdan mı utanıyorsunuz? Bu da anormal bir durum sanki. Karım yanımda üstünü çıkarmaya çekinse, istemese bir süre sonra ben de mesafeli olurdum. Eşiniz de mi öyle?
Konu sahibi fikir olarak rahatlamana sevindim. :))
Benim karışık biraz bencilce hahaha neyse konunuz sapmasın allah bir yastıkta kocatsınZorunda değil tabii ki. Karşılıklı rıza ve istek önemli ama sanırım ben isterdim :)
Çok merak ettiğim bişeyi konu sahibi sayesinde sormak istiyorum, herkes mi oral yapmak zorunda
Tam olarak anladım teşekkürlerCinsellikte hiçbir şey zorlama ile olmaz. Olmamalı da. Siz istiyorsanız yaparsınız ya da yaptırırsınız. Lütfen bunun bilincinde olun.
Aşırı mantikli yaklaşımadamın testislerinden biri küçük biri büyük olsa ve evlenmeden sana bunu söylese nasıl karşılardın? bence çok abes bişey yani sağlık sorunu değil sonuçta zaten ne kadar büyük olabilir ki.
Bi uzman soluyodu isik acikken sevisemeyen birsuru cift var diyodu.. niye? Ozellikle kadinlar vucuduna guvenmiyo cunku.. kilo sarkmalar.. catlaklar patlaklar kil tuy neyse iste., butun dert kadinlarda:)) erkekler oyle mi?:) saldim cayira, mevlam kayira:)))
Ya tabiri caiz mi bilmiyorum ama daha güzel ifade eden bir söz grubu yok bence” eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürme” sen şikayet etmezsen farkına bile varmaz bi beş seneBununla ilgili operasyon olmayı düşünüyorum diye söylemeyi düşünüyorum. Belki gerek yok kendine sıkıntı yapma diyecek
Hayir vucudumda utanmiyorum. Bu benim tercih meselem siz acarak gezin esinizin yaninda :)) Ben sevmiyorum oyle seyleriVucüdunuzdan mı utanıyorsunuz? Bu da anormal bir durum sanki. Karım yanımda üstünü çıkarmaya çekinse, istemese bir süre sonra ben de mesafeli olurdum. Eşiniz de mi öyle?
Konu sahibi fikir olarak rahatlamana sevindim. :))
Baktın nişanlının pek bilgisi yok normali bu dersin :)
Bende de aynı sorun var. Hiç aklıma bile gelmemişti estetik. Kıyamam ben kendime :) ben istesem bile eşimin saçmalama diyeceğine eminim. Hatta geçenlerde fark etmedin mi hiç diye sordum. Senin de heryerinde bir tuhaflık var dedi. Güldük geçtik. Söyleme bence şimdi. Rahatsız olursa ‘istersen estetik yaptırayım’ diye teklif edersin.
Genelde bilgisi olanlar demiş bir de ben diyeyim. İncelemiyorlar fazla:)) Hijyenine dikkat et yeterli. Evlendikten sonra kendisi fark ederse sende yeni fark etmiş gibi yap. Hatta sen normalini nerden biliyorsun deyip üste çık.
Adam görmeden söyleme bence bide kafasında büyütür tiksinirse bilemezsin ki bide kafaya takicak birsey degil.inan ki gerek yok erkekler bizim gibi detaycı degilKızlar merhaba. Fikrinizi almak istediğim bir konu var. Benim vajinamda estetik bir sorun var. Labialarımdan birisi diğerinden büyük. Bu beni ciddi anlamda rahatsız ediyor. Benim planım evlenmeden bunun için para biriktirip çaresine bakmaktı ama işler değişti seneye evleneceğim ve şu an para biriktirecek bi durumum hiç yok maalesef. Nişanlıma sizce bu durumdan bahsedeyim mi yoksa evlendikten sonra mı söyleyeyim. Belki bana yardım edip evlenmeden ameliyat olmama yardım edebilir. Bu bende öz güven eksikliği yapıyor aklıma geldiğinde. Bu arada evlendikten sonrada olsa kesinlikle olmak istiyorum operasyonu.
Tabiiki onemsemiyolar, kadinlar buyutuyo kafasinda.Aslında adamların bunu çok da önemsediğini sanmıyorum. Sanki biz kadınlar olarak abartıyoruz. Bir erkeğin seni görmek istemiyorum ışığı kapat dediğini duymadım. Kadınlar diyor ya da istiyor. Özgüvensiz yetiştiriliyoruz belki de. Bilemedim :)
Ben 6 senelik evliyim daha esim seyimi dogru duzgun gormemistir. Yani benim huyumdan kaynaklanan birsey bu. Esimlede olsa laskalasmayi sevmiyorum . Yaninda giyinirken bile bornozu cikarmadan giyiyorum bu huyumuda seviyorum :). Lutfen sizde cok takintilik yapmayin. Ve boyle bi konusma.cok gereksiz olur ameliyat parasi falan cidden boyle seyler yapmayin. Daha sonradan basa kakma olaylari olur. Kendinizi onemseyin . Ufak tefek seylere takilmayin
Sizin caniniz sikiliyor heralde ama inanki ugrascak halim yok hic sizinle :) hadi canim iyi gunlerilk cümleniz yeterdi bunun konuyla ne ilgisi varher gün tur bindiriyor insanlar kendini övmede yeni şekiller bularak.
ki bunun neresi sevilecek huy onu anlamadım. bir kadın olarak tek düşündüğüm şey vücudunuzdan utandığınız o kadar. yoksa seviştiğiniz eşinizin vücudunuzu görmesinde ne sakınca var dinen/mantıken/herşeyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?