- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.555
- 548
- Konu Sahibi Canlicenaze
-
hahahahSimdi bi sey dicem de olmucak
Sevisirken vajinanizi goruyor mu sizin adamlar
Ben mi anormalim acuba
Yok öpülür koklanir tabi de ne bileyim ona ragmen goz hizasinda olmuyor yahuhahahahbiraz iğrenç olucak ama öpen koklayanını duymuştum ben
öpüp koklamayanı mı varmış ki, bence o daha gariphahahahbiraz iğrenç olucak ama öpen koklayanını duymuştum ben
Evli biri olarak söylüyorum, erkekler böyle birşeyi asla dert etmiyorlar , hiç mevzu bile yapmaya gerek yok benceKızlar merhaba. Fikrinizi almak istediğim bir konu var. Benim vajinamda estetik bir sorun var. Labialarımdan birisi diğerinden büyük. Bu beni ciddi anlamda rahatsız ediyor. Benim planım evlenmeden bunun için para biriktirip çaresine bakmaktı ama işler değişti seneye evleneceğim ve şu an para biriktirecek bi durumum hiç yok maalesef. Nişanlıma sizce bu durumdan bahsedeyim mi yoksa evlendikten sonra mı söyleyeyim. Belki bana yardım edip evlenmeden ameliyat olmama yardım edebilir. Bu bende öz güven eksikliği yapıyor aklıma geldiğinde. Bu arada evlendikten sonrada olsa kesinlikle olmak istiyorum operasyonu.
Yok öpülür koklanir tabi de ne bileyim ona ragmen goz hizasinda olmuyor yahu
Bi de ne bileyim florasan altinda mi sevisiyor herkes
bende de var aynı şekilde. hiç operasyon geçirmeyi düşünmedim. cinsel hayatı etkileyen bir durum da değil, eşim farketmedi bile.Çok çok ciddi anlamda değil ama dışarı sarkıyor bir taraftaki evet. Diğeri de büyük biraz ama o sarkmıyor en azından
hahahahbiraz iğrenç olucak ama öpen koklayanını duymuştum ben
Kızlar merhaba. Fikrinizi almak istediğim bir konu var. Benim vajinamda estetik bir sorun var. Labialarımdan birisi diğerinden büyük. Bu beni ciddi anlamda rahatsız ediyor. Benim planım evlenmeden bunun için para biriktirip çaresine bakmaktı ama işler değişti seneye evleneceğim ve şu an para biriktirecek bi durumum hiç yok maalesef. Nişanlıma sizce bu durumdan bahsedeyim mi yoksa evlendikten sonra mı söyleyeyim. Belki bana yardım edip evlenmeden ameliyat olmama yardım edebilir. Bu bende öz güven eksikliği yapıyor aklıma geldiğinde. Bu arada evlendikten sonrada olsa kesinlikle olmak istiyorum operasyonu.
4 yillik evliyim bizde hic isik altinda yapmadik ama arkadaslarimdan duydum ozellikle gormek isten isikta bakan yapan varmis :)Yok öpülür koklanir tabi de ne bileyim ona ragmen goz hizasinda olmuyor yahu
Bi de ne bileyim florasan altinda mi sevisiyor herkes
Kızlar merhaba. Fikrinizi almak istediğim bir konu var. Benim vajinamda estetik bir sorun var. Labialarımdan birisi diğerinden büyük. Bu beni ciddi anlamda rahatsız ediyor. Benim planım evlenmeden bunun için para biriktirip çaresine bakmaktı ama işler değişti seneye evleneceğim ve şu an para biriktirecek bi durumum hiç yok maalesef. Nişanlıma sizce bu durumdan bahsedeyim mi yoksa evlendikten sonra mı söyleyeyim. Belki bana yardım edip evlenmeden ameliyat olmama yardım edebilir. Bu bende öz güven eksikliği yapıyor aklıma geldiğinde. Bu arada evlendikten sonrada olsa kesinlikle olmak istiyorum operasyonu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?