adamın kim olduğunu bilmesi şart çünkü yüzüne bakacak o adamın. o okulda olduğunu bilmiyodur ama nişanlımın. napacağımı şaşırdımİkilemde kalınacak bir durum..
Nişanlını tanıyor mu adam? sonra nişanlına takmasın müdür yardımcısı olarak gidecekse bir de :/
Adamın kim olduğunu söylemeden anlatabilirsin nişanlına belki?
Ha pardon adamın evli olduğunu anlamamışım. Pisliğin tekiymiş. Bu durumda tabiki nişanlına söylemelisin. Böyleleri her pisliği yapar.ya toplasam 5 kere konuşmuşumdur. 3ü oğlunun durumunu sordu. 2si okulla ilgilidir. sert davranacağım ters konuşacam bi durum olmadı ki.
nasıl yok ya. adam nişanlı olduğumu düğünümün olacağını biliyo. üstelik evli bi adam yani normal mi bu ?
ya toplasam 5 kere konuşmuşumdur. 3ü oğlunun durumunu sordu. 2si okulla ilgilidir. sert davranacağım ters konuşacam bi durum olmadı ki.
nasıl yok ya. adam nişanlı olduğumu düğünümün olacağını biliyo. üstelik evli bi adam yani normal mi bu ?
ama nişanlım duyarsa daha kötü sonuçlar çıkar.Anlat nişanlına sen gerekeni söyelmişsin zaten daha sonra başkasından duyarsa başın agırır çok..
Ama bilmezse ve bigün bunu duyarsa cok daha kötü sonuçlar çıkar bence kuzumama nişanlım duyarsa daha kötü sonuçlar çıkar.
karısı da çok iyi biriymiş tanıyanlar öyle diyo. karısını düşünemiyorum bile benEn önce onu "adam" bilenlere söylemek lazım ya.
Karısı, çoluk çocuğu var, hadi sana platonik olsa gene neyse, gönül bu diyip geçicem iyi niyeti abartarak. Ama baya sana "sen de benden etkilendin mi" diye sormuş eşşekoğlu. Yani, sanki senin nişanlının olması tek sorun. Karısı falan neci?
Sen kendi açından yumuşak davranmışsın da, karısı açısından kim sert davranacak, ona takıldım ben.
nasıl normal çocuklu evki bir adam nişanlı olan bir öğretmen arkadaşına hislerini söylüyor. bundamı bir şey yokYa ortada bişey yokki neyi söyleyeceksin. Adam seni bekar sanmış bir teklifte bulunmuş sende red etmişsin konu kapanmış. Bir kadını bin kişi ister bir kişi alır demiş atalarımız.
Ablam adam Din öğretmeni sanırım ondan öyle demiştir aşkla tutkuyla seviyorum dese olmzdı zatenŞefkatle sevmek ne demek,bilen varsa söylesin..
Adi pislik herif,usul usul yanaşmaya başlama cabaları güdüyor..
ben anlıyorum kuzum içimden bende saydırıyorum zatenAdam evlimi bideŞimdi yazcak çok şey bulurdumda ban yemiyim durduk yere
tayini zaten yaza isticek.ne yapacağım ya offkesinlikle anlatin..sonradan o 10 liralik kitap gonlunden kopan ve sizin seve seve kabul ettiginiz bir armagana donuserek nisanlinizin kulagina gider,sonrada alin size bana neden acik olmadin dogru soylemedin kavgalari...kesinlikle bilmeli nisanliniz bu konuyu,korkmayin oldurmez de kimseyi,en fazla dis biler olmadi daha sonra tayinini ister..
ben anlıyorum kuzum içimden bende saydırıyorum zaten
tayini zaten yaza isticek.ne yapacağım ya off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?