parayı ulaştırırım zaten bırakmam bende. utanmadan analatabilir mi başkasına bilmiyorumKesinlikle söylemelisin Math.
Ben olsam anlatırdım. Yarın öbür gün kulağına giderse, nişanlın çok kızar. Yerinde olsam, kitabın parasını da bir şekilde ulaştırırım. Sonra hediye aldım, kabul etti durumları olmasın.
evli hala boşanmamış. mutlu bi evliliği varmış (!)adam evli mi bosanmis mi ?
ben konunun sonuna gelinceye kadar baştaki evli çocuklu bölümünü unutmuşum ama sonra düzeltme yaptım.nasıl normal çocuklu evki bir adam nişanlı olan bir öğretmen arkadaşına hislerini söylüyor. bundamı bir şey yok
ok . yanlış anlama yani. bende noluyor dedim :)ben konunun sonuna gelinceye kadar baştaki evli çocuklu bölümünü unutmuşum ama sonra düzeltme yaptım.
aslında bunu diyebilirmBana bunları dedi demek yerine bu adam sanki bana asılıyor gibi
Çok yaklaşma yüz göz olma, ama adama bişey deme sonra adam yok öyle bişey derse kendi kendime gelin güvey olmuşum gibi görünür de.
Bu adamın tavrını sevmedim deyip uzak tutabilirsin nişanlını.
düşündüklerimi yazmak istiyorm oky ama konuya kilit vururmusun bilemiyorum. en son olarakta ben sizden etkilendim sizde benden etkilendiniz mi dedi
lafa bak lafa. bu cesareti nerden buluyor bu salatalık
Sapık işte sapık doyumsuz herif karınl mutluysan daha ne istıyon sen Allahtan belanımı istiyon! ki mutsuzsan bile boşan bekar insana talip ol cesarete bak adamdakı!parayı ulaştırırım zaten bırakmam bende. utanmadan analatabilir mi başkasına bilmiyorum
evli hala boşanmamış. mutlu bi evliliği varmış (!)
Ablam adam Din öğretmeni sanırım ondan öyle demiştir aşkla tutkuyla seviyorum dese olmzdı zaten
adamla konuştuklarım akılımda. yüz verdim faln desem yok yani. aramdaki mesafeyi hep korudum. benden büyük bi öğretmen gözüyle baktım. aklımda da namazında efendi bi adam olarak gördüm terbiyesizi.. en son olarakta ben sizden etkilendim sizde benden etkilendiniz mi dedi
lafa bak lafa. bu cesareti nerden buluyor bu salatalık
nişanlımla arkadaş olmayacak kadar zıtlar zaten. ben de nişanlıma sevmediğimi anlatmıştım dha önce başka bi koundansoylemessen nısanlınla samımıyet kurup ewe ev ortamında aılecek gorusmek ısterse durum daha vahım olur bence soyleyın maalesef boyle seyler oluyor öğretmenmiş bırde örnek alınacak bırı olmalı ayrıca bu zamanda mud yardmcısı olarak atandıysa sendıkası da dusuncesı de bellı adamın uzak dursun nısanlınız soyleyın bence
ben zatn herşeyi olduğu gibi anlatırım. hatta dünkü olayı da anlattım çocuklar ağlayınca susturamamış falan diye. ama bu farklı bi durum hangi erkek kabul eder ki bunu?Bu durumu butun acikligi ile nisanlinizla paylasin. O adam ileride nisanliniza ayni okulda gorev yaparken biseyler soyler, iftira atar suclu siz olursunuz. Alin karsiniza nabza gore serbet vererek anlatin durumu. Baskalari yuzunden huzurunuz kacmasin. Her daim acik olun sadece bunun icin degil. Mutluluklar dilerim ayrica
çok yakın bi arkadaşımız var. nişanlımla aynı okulda. o arkadaşa sorsam oranın diğer idarcilerini falan daha iyi bilir aklıma bu geldi benimde.Nişanlının katil olup olmaması senin elinde hocam :) daha farklı bir dille bu durumu dile getir sakin şekilde o zaman o da yani nişanlınız da mantıklı olur diye düşünüyorum, ama haberi olsun yarın bir gün haberi olur farklı şekilde o zaman daha zor olur her şey tabi bu benim fikrim ama doğrusu bu gibi gözüküyor..
düşündüklerimi yazmak istiyorm oky ama konuya kilit vururmusun bilemiyorum
nişanlımı tanımıyo. ama tanıması zorda değilfilmlerdeki gibi ...şimdi adam sizin nişanlınızı tanıyor ve ona sorunlar çıkarmaya başlar ise ,gelsin sorunlar gitsin sorunlar
çok yakın bi arkadaşımız var. nişanlımla aynı okulda. o arkadaşa sorsam oranın diğer idarcilerini falan daha iyi bilir aklıma bu geldi benimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?