neyse anlamıs aten math dıceklerımı sölemicem o yüzdenben sadece konu sahibi istediği için,konu dine gittiğinde siyasi olduğunda kısacası bdv kuralları dışında olunca kapatabiliyorum. geri kalan kiliti adminler yapıyor :)
:)ben sadece konu sahibi istediği için,konu dine gittiğinde siyasi olduğunda kısacası bdv kuralları dışında olunca kapatabiliyorum. geri kalan kiliti adminler yapıyor :)
ahada bu duruma gelebilir vallasoylemessen nısanlınla samımıyet kurup ewe ev ortamında aılecek gorusmek ısterse durum daha vahım olur bence soyleyın maalesef boyle seyler oluyor öğretmenmiş bırde örnek alınacak bırı olmalı ayrıca bu zamanda mud yardmcısı olarak atandıysa sendıkası da dusuncesı de bellı adamın uzak dursun nısanlınız soyleyın bence
Zorla cezamı aldırcanız bana sölemicem işte:)Miss_bonn başka admine dile getir bu durumu :)
ben anlamadım valla. sarışınım belki ondan dermişim:). salatalık kelimesiyse hıyar demek isttemedim kibar olayım dedim işte :)neyse anlamıs aten math dıceklerımı sölemicem o yüzden
işte nişanlım sakin olamaz. o adamı sürekli tersleyip durur okulda. geçen sene böyle bi durum oldu. ve anlattım o çocuğu nerde görse ters ters bakıp durdu. buna dahasını yapar çünkü adam evli ve bizim 1ay sonra dğünümüz var.Kimseyi karıştırma.
Kabul edilmeyecek bir durum yok. Bu yaşananları nişanlının okulundan kimseye yansıtma, haberleri olmasın. Sen nişanlına açık yüreklilikle anlat, böyle bir durum oldu, adamı azarladım kapattım teli, ama rahatsız oldum. Senin okuluna atanacak. Haberin olsun, ortada büyütecek bir şey yok ama mesafe koy, tayine kadar da sakin ol de. Bu kadar.
haa boşver değmez bir salatalık için ceza almaya.Zorla cezamı aldırcanız bana sölemicem işteadama sövüp saycktm yapmıcm
çok yakın bi arkadaşımız var. nişanlımla aynı okulda. o arkadaşa sorsam oranın diğer idarcilerini falan daha iyi bilir aklıma bu geldi benimde.
canım eşini alıpta gelemez. bize gelenler bizim çok yakın arakadaşlarımız. nişanlımında uzatmıcaağını bilsem anlatcamda o bırakmaz bunun peşiniCanımm benim seni çok seviyorum biliyosun valla şimdi okudum ne desem bilemedim düğüne tam 1 ay kalmışken böyle bir olayın yaşanması gerçekten üzücü ve can sıkıcı.Ne yapmalıyım dersen valla bilemiyorum anlatsam nişanlının yapıcaklarını söylemişsin,anlatmazsan sonuçta hepiniz aynı görevdesiniz bir yerlerde muhakkak yan yana geliceksiniz.Ayrıca misafirler gelip gidiyo sana sürekli öğretmen arkadaşların,bir gün eşini alıp size gelmesin ...Ben ne olursa olsun sakin bir dille ama hocanın bu söylediklerini hiç umursamadan yani böyle böyle dedi hoca ama ben umursamadım takmadım sende sinirlenme sadece sana anlattım bil diye de konuyu uzatmayın ikinizde.Nişanlının okuluna gidicekmiş o da mesafeli olsun sende gördüğünde konuşma görmezden gel yeter. Bu güzelim günlerinizi bu saygısız insanların laflarıyla geçirmeyin
en ıyısı madem arkadas olamazlar herzaman herseyı soylenmez sen şimdi secım yapmalısınnişanlımla arkadaş olmayacak kadar zıtlar zaten. ben de nişanlıma sevmediğimi anlatmıştım dha önce başka bi koundan
canım eşini alıpta gelemez. bize gelenler bizim çok yakın arakadaşlarımız. nişanlımında uzatmıcaağını bilsem anlatcamda o bırakmaz bunun peşini
bi debu aadam sürekli kız öğrencilerle samimi. seviyo güya. ama bugünden sonra bunu düşünmüyorum sapık işte. ben daha önce okulda olan bi kaç olaydan sevmediğimii söylemiştim nişanlıma.Soyleyip ortami germeye hic gerek yok.
Okulda baska birine asildigini,bayan hocalarla sacmasapan muhabbetlere girdiğini soyleyin. Zaten nisanliniz adamla samimiyet kurmaz. Ahlakli adamin, ahlaksizla ne isi olur?
Adam hasta ruhlu degile, siz tepkinizi verdiginiz sürece zaten uzatmaz. Eşşek gibi oturur yerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?