- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
Düşüncenize saygı duyuyorm tabi ki herkes farklı düşünebilir.Ben boyle aşırılıklara karsiyim
Ayrica nikahli olusunuz nisanli oldugunuz gercegini degistirmez ...
O bahsettiğiniz günlük kiralık daireleri malum amaçlar için malum kişiler tutar genelde...
Tayin sebebiyle eşimle taşınma aşamasında olduğumuz dönemde, otelde kalana kadar iki haftalığına ev kiralayalım demiştik ancak emlakçı size uygun olmaz diye önermemişti...
Ev kiralayana kadar otel odası tutun bari. Restoranda yemeğinizi yer sonra odanıza çıkarsınız.
Her halükarda bunun uygun bir durum olup olmayacağını nişanlınızla olan diyaloğunuza göre siz takdir edersiniz. Ama daha önce cinsel birlikteliğiniz olmadıysa, karşı tarafa yanlış sinyaller gönderme riski de yok değil....
Teşekkür ederim =)Alt tarafı 3-4 saat kiralayacaksınız ve malum kişiler de tutsa sizin orada ki amacınızın ne olduğunu biliyosunuz. Pek de umursamazdım ben olsam.
Ve fikrin de kulağa çok hoş geliyor.
Bence bir evin içinde bunları yaşamaktansa pasta, balon, mum... Onun hep istediği bir şeyi ya da normal hayatınızda yapmadığınız bir şey yapın ki onun için unutulmaz olsun. Çünkü bu tarz bir kutlamayı evlenince de nasılsa yapacaksınız. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama balonla şehir turu olur, rafting olur, balığa gitmek olur, onun en sevdiği şarkıcıya konser bileti bile olur.
Hmm anladım daha önce bizim evde de onun evinde başbaşa kaldık yemek yedik vs. Ama işte dediğim gibi her hafta sonu ailelerle beraber ev işleriyle uğraşıyruz bu geldi aklıma farklı olsn diye.Nişanlınla ne yaşayıp, ne yaşamayacağın, nikahının olup olmaması beni hiç ilgilendirmez. Aynı evde baş başa kalmanız da yadırgayacağım bir durum değil, ama "günlük kiralık ev" lafı kulağımda çok soğuk tınlıyor. Romantik ve sıcak hissettiren bir atmosfer gibi gelmiyor bana hiç, anlatabiliyor muyum? Ben olsam yapmazdım böyle bir plan. Ama yine de sen bilirsin. =)
Cinsel birliktelik nikah vs beni ilgilendirmiyor.
Kiralık daire fikri bana soğuk ve sevimsiz geliyor kendi eviniz olmayan bir yeri süslemek garip bence.
Madem kendi eviniz var, orayı süsleyin. Yeni evinizde ilk kutlamanız olsun bence çok daha hoş bir fikir ille de ev derseniz.
Hmm haklısınızda otel odası bana daha tuhaf geldi ya o hiç olmaz bence
Yok artık var mıdırO evlerde kamera bile olabir aklinizda olsun hani kocam diyorsunuzya nolur nolmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?