Nişanlıma Süpriz Yapmak İstiyorum Bu Fikir Nasıl ?

Ben süpriz için değil ama mecburiyetten kiralamıştım. Sınavım vardı bulunduğum şehirden 3 saat uzakta ve o şehirde tanıdığım kimse de yoktu. Sınav sabah 9.30 da olunca mecbur bir gün önce gitmek zorundaydım. Öğretmenevi polis evi gibi bütün seçenekleri zorlasam da genel katılımlı bir sınavdı ve heryer doluydu. En son böyle bir seçenek olduğunu öğrendim ve o an hayatımı kurtardı diyebilirim. Ben de nişanlımla gitmiştim ayrıca. Yalnız olsam tedirgin olurdum tanımadığım bir yerde. Yani demek istediğim o evler sadece malum amaçlara hizmet etmiyor

Madem başbaşa kalabilme durumunuz var bir de İzmir'desiniz.
Alın Alaçatı'da bir haftasonu tatil paketi!
Ooooooo muhteşem olur!!!
Hava ılık,fiyatlar da uygundur şu an...
Benim bile plan yapasım geldi...

Valla bence sahane bir fikir Bir davet edenim bile yok

Bence gayet güzel bir fikir .
Hem şaşırır hemde birlikte çok hoş vakit geçirirsiniz .
Hiç yalnız kalamıyor muşsunuz bence hoşuna gider nişanlınızın =)

Hıh işte illa ki cinsellik olcak diye tutulcak değil ya . nasıldı peki hijyen konusunda

Günlük kiralık daireler %99 farklı amaçlarla kiralanıyor.
Kesinlikle uzak dur derim.

Bence super fikir oda sana sprizler yapiyomu

Nişanlım beni bunu yaptığm için yanlş anlamaz bence hoşuna gider =)

Olabilr tabi bide o amacla evini kiralayan insanlarla muhattap olacaksin bence karisi olarak goren bi erkek bu duruma cok kizar. Supriz yapayim derken kiyamet kopmasinda..

Hıh işte orayı ben aramıycam o zaten büyük problem.Onu arkdşma aratırım

Hıh işte illa ki cinsellik olcak diye tutulcak değil ya . nasıldı peki hijyen konusunda

Gayet temizdi aslında canım ama ben kendi nevresimimi falan götürmüştüm içime sinmez diye. Ev sahibi de üst dairedeydi zaten bi sorun olursa hemen ulaşabilirsiniz dedi. O da güven verdi. Yani zorda kalınırsa düşünülebilir bir seçenek olduğunu belirtmek için yazdım ben :)

Dini nikahla evlısınız anlıyorum ama resmı nıkahında olması gerek dıye bılıyorum.
Bence böyle aşırılığa kaçmayın. Evlenınce kendı evınızde ıçınize sine sine yaparsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…