- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
Ayy Allah korusun ya tamamen vaz geçiyorum şuanTuttuğunuz yeri kafanıza göre süslemeden önce.
Elinizde koca bi çamaşır suyu ile evi baştan aşağıya dezenfekte etmeniz lazım , malumunuz.
Kutlama yapalım derken,hastalık kapmayın
Eeeee adamın hoşuna giderse bizim fikrimizin ne önemi var o zaman?Nişanlım beni bunu yaptığm için yanlş anlamaz bence hoşuna gider =)
Bu da güzelAman alt tarafı doğum günü
Ben nişanlıykende böyle odundum yani -sonradan oluşan bir durum değil bu bendeki-
Hiç wuhuuu ne yapmış dedirtemem, çabamda yok
İyi ki doğdun der bi hediye armağan ederim işte, rutinde huzurluysak yetsin artsın kafasındayım
Sizce uygun mu demişsin ya bence değil ama hayat senin tercih senin.
Yooo ben kendi planımı doğrulatmaya çalışmıyorum. Aksine fikirler doğrultusunda düşünüyorum. Öyle olsaydı neden sorayım kiEeeee adamın hoşuna giderse bizim fikrimizin ne önemi var o zaman?
Herkesin zevki ve eğlencesi farklı.
Sen bize sordun,biz söyledik,şimdi de kendi planını doğrulatmaya çalışıyorsun.
Madem adamın hoşuna gider yap tabii.
Benimki istemez hatta bozulur...
Daha ne diyeyim...
Şimdi hiç Çekirge acaba bu doğumgünümde ya da yıl dönümümüzde ne sürpriz yapacak diye beklenti içinde biri yokBu da güzel
Ya bu birazda aradaki samimiyete bağlı bence ne biliim .Bizim aramzda artık çekincek falan bi durum yok. Ama bu kiralk ev olayndan vaz geçmiş durumdayım şuan . Temizliği sahipleri kamera vs vazcaydırdı beniAma biri bana senin yaptığını yapsa
Ben Coşkun muamelesi yapabilirim
Sürpriz yerini ayrılığa bırakabilir
Samimiyetten ziyade yapıya da bağlıYa bu birazda aradaki samimiyete bağlı bence ne biliim .Bizim aramzda artık çekincek falan bi durum yok. Ama bu kiralk ev olayndan vaz geçmiş durumdayım şuan . Temizliği sahipleri kamera vs vazcaydırdı beni
Pardon heveslerinize limon suyu sıkmış gibi oldumCekirgee sana da fikir sorulmaz ya, bozdun tüm romantizmi.
Pardon heveslerinize limon suyu sıkmış gibi oldumama huy bu
Ben erkek kafasına daha yatkınım galiba
Özel gün, wuhuu, ne yapsakçı olamadım gitti
hahaha hakikaten ya bizim malum görüntülerimiz yıllarca her türlü siteye düşmüştür muhtemelenO evlerde kamera bile olabir aklinizda olsun hani kocam diyorsunuzya nolur nolmaz
Pastaneye gitsinlertamam da halden anla.
arkidişler nişanlı, aileleri olmadan bir türlü bir araya gelemiyorlar.
Ah canım onu anca evimzde yapıcm bu gidişleben olsam başbaşa harika bir gece planlardım romantik falan..
Pastaneye gitsinler
Aman alt tarafı doğum günü
Ben nişanlıykende böyle odundum yani -sonradan oluşan bir durum değil bu bendeki-
Hiç wuhuuu ne yapmış dedirtemem, çabamda yok
İyi ki doğdun der bi hediye armağan ederim işte, rutinde huzurluysak yetsin artsın kafasındayım
Sizce uygun mu demişsin ya bence değil ama hayat senin tercih senin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?