Nişanlımdan ayrıldım. Bu acı nasıl geçer :(

BENCEDE SÜKRET BOSVER ALLAH SANA DAHA HAYIRLI İNSANLAR LAİK GÖRMS BENCE

ŞEREFSİZ İSTE YA ADAM LA ERKEK ARASINDAKİ FARK BU SENİNKİ SADECE CİNSİYETİ ERKEK ADAM ASLA DEGİL

Gecmis olsun canim Allah sana hidayet versin. Her sayfayi okumadim. Ama basligina istinaden geciyor emin ol. Az once konunu okudum,sonra eski konularimi okudum kendime ait. Ne salakmisim diyorum simdi,okurken yoruldum,yasarken nasil yiprandim kim bilir. Birisi daha msj atmis galiba sana "biz onla sevgiliyiz" diye bir sey okudum konunda. Sana ait degilse msj affet canim. Oyle bir mesaj geldiyse duble serefs.z diyecegim de o nedenle. Ben aldatmanin karakter meselesi oldugunu dusunuyorum. Onca sene sen yapmadiysan o da yapmayabilirdi. Boyle dusununce rahatlarsin. Guven oyle bir seyki o olmadan olmuyor. O sart. Karsina daha ohoo kimler cikacak. Pabuc birakma boyle bir adamin senin hayatini isgal etmesine izin verme. Yolun acik,sansin bol olsun.

gizli gizlide buluşuyorlardır hehalde bu tür erkekler sürekli macera ve heyecan peşinde tirkakilik gibi bir şey herhalde onların kitabında vefa yok ,sevgi yok
ÇOK HAKLISINIZ NE VEFA NEDE SEVGİ YOK BÖYLE İNSANLARDA MALESEF AHIM O KADAR BÜYÜK Kİ ONA RABBİM ONUN İÇİN NELER NELER YAPTIĞIMI BİLİYOR. SAF NİYETLE KURDUĞUM HAYALLERİN ALDIĞIM ÇEYİZLERİN ÇEKTİĞİM MADDİ MANEVİ SIKINTILARIN UMUTLARIMIN ACISI TEZ ZAMNDA ÇIKSIN ONDA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…