Nişanlımdan ayrıldım. Bu acı nasıl geçer :(

Biri gider biri gelir. Sen yeni birileriyle tanış . Boşver onu. Allahin sevgili kuluymussun. İyiki ayrılmışsın. Vermeseydin altınları. ( en azından kendi aldıklarını sakin verme )

Geçiyoor canım geçiyor 3 ay önce bende nefes alamıyordum nasıl alışaçagım dıyorum ama şimdi en azından arada aklıma geliyor iki göz yaşı döküyorum halime şükrediyorum seninde zamanla azalacak kabulleneceksin çok zor ama lütfen kendini yıpratma.

Nasıl hisler oluyor evlenince ?
Bir de hangisi daha güzel evlilik öncesi mi sonraki mi ?
Hangisi daha güven verici diye sormuyorum ama hangisi daha yoğun öyle sorayım ?
Ikisi de ayri güzel arkadaşım ama esin evlendikten sonra 360 derece degismezse :)

Sevgililik hali kafanda kavak yellerinin esmesi gibidir

Evlilik daha yoğun hislerle yaşanıyor

maddı durumu ıyı degıl annesı babası memlekette burda bekar evınde kalıyor dıye hep ıyı nıyetımı kullandı annem onu ıstemedıgı için hep zora kostu bende sevdıgım ıcın destek olmak ıstedım beyaz esyaları ben oderım sen altın ıcın para bırıktır dedım. bunca yıl hep hesap kıtap yaptım borcla evlenmeyelım dıye ugrastım. hastalandı 5 gun hastanede yattı aglaya aglaya memleketine yanına gıttım annem kızdıgı halde kımse onun yanında kalmazken 5 gun hastanede basında bekledım ama anladım kı hıc değmeyen vefasız bırıymıs ben ona harcadıgım yıllarıma aılemı bu ınsan ıcın uzdugume acıyorum cok guzel rol yaptı bana cok sevıyorum derdı annen ıstemesede ben saygısızlık yapmam kımse bızı ayıramaz derdı. sen benım herseyımsın derdı sen olmasan ben buralarda durmam derdı aılesının yanında avuclarımın içini öperdi iyi ki var kımse bana onun verdıgı degerı veremez derdı derdı işte bır kızı cok guzel yalan laflarına kandırabılecek bırıymıs meger yakısıklı olması kızların gecerken buna bakması ıyıce havaya soktu bunu malesef meslegınden dolayı bazı kızların unıforma tutkunu olmasından dolayı ıyıce gaza geldı tabı bende cok sımarttım ona hıc naz yapmadım zora sokacak bır harekette bulunmadım kıymet verdıkce vefa bılmedı pişmanım dedıgı kulagıma gelıyor ama artık ASLA DÖNÜŞÜ YOK....

Bence öyle mükemmel erkek yok.bi tarafa mükemmel olup bi tarafa eziyet eden erkek var.eziyet sırası sana geçmiş bence..

Evlenmeden önce bir erkeğe bu kadar fedakarlık değmez bence ne maddi nede manevi

Bence bu asrın,devrin imtihanı,ilşkilerle,evliliklerle

herkes imtihanda herkes...evlisi bekarı genci yaşlısı...işyerinde evde okulda

Mevlananın sözü gibi...Allah kulu kul ile dener,kalem kağıt ile deneyecek değil ya...işte öyle bir dönemdeyiz...

sabrırla Allaha sıgınarak geçebiliriz...

Meslegi ne ki meslegi varken parasi olmuyor ankamadim ben

Başka bi face ve başka bi numara kullanmanın tek ve gerçek açıklaması vardır oda başka biri canım bu adam seni sevse gözünün içine bakar peşinden koşardı çok yüz vermişsin maaş kartın bile onda basit gördüğü elimin altında dediği kızları erkekler harcar elinin altında olmayanın peşinden koşar

Terbiyemi ölçmek sana düsmedi

Sosyal bir ortama hadsizce yazıyorsan evet bana düştü. İnsanların sıkıntısına ortak olmayacaksan, cıx cıx diye yargılamak için bu topic'de dolaşma. Sabah sabah sinirlendirdin.

Sadaka ver şükür namazı kı, kurtulduğuna şükret, kendi paranla nişanda bilezik mi taktın iyilikten maraz doğar bilmez misin, fazla iyi olma varsın seven öyle sevsin,o bilezikleri de verme, ettiklerinin tazminatı dersin sonuçta borcun vardır ufak tefek, verme kız

adam seni bankamatik olarak görmüş
ee o kadar paranı yiyor tabi, ki de yanında olacak yoksa mazallah yanımda da olmadın der uzaklaşırsan kızlarla ne yer içerdi

şükret kurtulduğuna
ve sakın verme altınlarını benim kendi paramla aldığım altınlardan sanane de geç

Ailemi karşıma aldımla başlayıp ayrıldıkla biten bir ilişki daha. Almayın lütfen bundan sonraki ilişkinizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…