- 19 Mayıs 2011
- 3.247
- 6.288
- 358
- 38
- Konu Sahibi Nehirce 32
-
Kız maaş kartını evlenmeden niye verdin hey Allah'ım ya.
Hem seni aldatmış hem de ayrılık mesajı atan o olmuş.Sıkılmış senden ama sanırım maaş kartın için sabredyordu.
Ayrıca ben de nişan attım 7 ay önce hem de köpek gibi severken.
Ve sırf bana iş yerinde erkekler için çalışıyorsun dedi diye.
Bak deli gibi seviyordum.
Günlerce ağladım günlerce.
o 50 gün sonra nişanlandı
Tek taşımı bile o kıza taktı, geri verdiğim nişan yüzüğünü de.
şimdi evleniyorlar.
Geçmez dediğim o acı geçiyor.
Birazcık bir acı kaldı o da bitecek.
Senin durumda atlatman daha kolay.
Büyük ihtimal seni aldatmış nefret edersen eğer daha kolay olur unutman. Boşver yaaa.
Hayat değmeyecek insanlara üzülüp, ağlamak için çok kısa.
Arkadaşım az bile yazmışsın seni tebrik ederimÜzülme sevin bence. Allah korumuş seni . Ya evlenseydin nasıl geçerdi öyle bi adamla hayat. Hem maddiyatçı hem karaktersiz hem aldatmaya meyilli..
Bugün öğrendim ki ayrılmış Allah işteYuh be seninki de tam .....miş. O boşluğu istediğin gibi doldurabilirsinİyice tiksindim şu erkeklerden.
Bugün öğrendim ki ayrılmış Allah işte
Bugün öğrendim ki ayrılmış Allah işte
Sert yorum yapinca basi goge eriyor ya. Ondan.Pess ya, kiz bir derdini paylasiyor, siz hakketmissiniz diyorsunuz. Azicik vicdan.
Nazını çekecek degil ya ,söylemesi gerekeni yazmıs. Böyle ilgi beklediğin için nişanlında sana böyke davranmıştır
Konu sahibine cevap vermek için girdim ama şu yoruma uyuz oldum.Bu nedir yani?
O değil de, konu sahibinin eski nişanlısının kardeşi,akrabası veyahut öteki sevgilisi falan mısın?Hey Allahım ya..
Hiç düşünmeden, empati yapmadan ne kadar da kırıcı olabiliyorsunuz bazılarınız.. Şaka gibisin.
Konu sahibi; iyi zamanlarınızı hatırlatarak seninle oyun oynayan aklına karşılık adamın onu resmen beslemiş olmana rağmen aldatılmanı ve aptal yerine konmanı düşün lütfen.
canımın acıdığını söyledim keşke direk senden sıkılmış demeden önce bunu bir düşünseydin
Git sadaka ver ve şükret. Evlenip ayrilmaktan çok çok iyi durumdasin. Keşke bende nişanliyken ayrilsaydim
inanan artık uzulmuyorum yorumlarınız için çok teşekkür ederim. destek oldunuz bana bugün facebook hesabına bakayım dedım ve gorduklerım karsısında ıyıce tıksındım ondan benden once sevgılısı olan kız ıcın o..... tekı benı en yakın arkadasımla aldatt-ı dedıgı kızı eklemıs bırde karsılıklı resımlerını begenmısler rabbım benı bır pıslıkten kurtardı . Allahım cok buyuk ona havale edıyorum. bana ne yasattıysa daha beterını yasasın omru boyunca bası onde dolassın ...Dost acı söylermiş. Burdaki bazı sert yorumlar benim hoşuma gidiyor. Tokat gibi çarpıyor insanı kendine getiriyor bence. Zamanında bende yaşadığım için biliyorum. İlişkinin içinde olduğunda yada yeni ayrıldığında zor geliyor. Bir 3 ay sonra oku şu yazdıklarını kendine kızacaksın neden bu kadar üzüldüm diye. İyi ki evlenmeden ayrılmışsın bu adamdan. Üzülmeyi bırak git bir sadaka ver ki Rabbim erken göstermiş yüzünü şükret. Benzer şeyler yaşadığım için söylüyorum
inanan artık uzulmuyorum yorumlarınız için çok teşekkür ederim. destek oldunuz bana bugün facebook hesabına bakayım dedım ve gorduklerım karsısında ıyıce tıksındım ondan benden once sevgılısı olan kız ıcın o..... tekı benı en yakın arkadasımla aldatt-ı dedıgı kızı eklemıs bırde karsılıklı resımlerını begenmısler rabbım benı bır pıslıkten kurtardı . Allahım cok buyuk ona havale edıyorum. bana ne yasattıysa daha beterını yasasın omru boyunca bası onde dolassın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?