nişanlımdan ayrıldım..nolur bana yardım edin..

papatya0683

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
78
0
26
Ankara
biryere sığamıyorum yaşadığım memleketin her köşesinde onla anılarımız war ve ben nasıl kurtulcam bilemiyorum..böyle bir süreçten geçen war mı ben napıcam

SAdece ve maalesef ki aşk acısının tek ilacı Zamandır acınıda sonuna kadar çekip bir zaman sonra alışacak ve belkide başka birine aşk olacaksın.bunlar ihtimaller.buarada barışma şansınız yokmu ki ?

gerizekalı görümcem buralarda fink atıo konuyu anlatsam anlaşılır dile düşmek istemiyorum..bohçalar verildi..görümcem ortalığı karıştırdı kayınvalide onla oldu nişanlımda ailesinin yanında yer almak zorunda kaldı beni koruyamadı yani bende attım şimdidien böle olursa ilerde limon gibi sıkar suyumu çıkarırlar die düşündüm

görümcen bu sitede mi geçmiş olsun ya..en hayırlısı budur belkide

hayırlısını falan beynim kabul edemio şuan psikolojik bir destek almalıyım sanıyorum ..ağlamaya başladığım an duramıyorum evde üzülmesinler die ağlayamıyorum..daha 2 hafta öncesinde hayaller kurarken şuan böle olmasını kabul edemiyorum herşeyden ziyade hala seviyorum..ve nası unutcam bilemiyorum

Konunun detaylarini ogrenmeye pek gerek yok.
Eger gorumce-kayinvalide vs... biseylere burun sokmaya basladiysa,damat namzeti arada kalma moduna girdiyse benim bildigim tek yol iliskinin bu kadar basi ise arkana bakmadan kacis.

Haa diyecegim ki al nisanlini konus,taviz vermeyin kararlariniza baskalarinin karismasi konusunda vs. ama o riski almaya ne kadar deger karar senin.

Allah sabır versin canım.Ama bazen baştan bitirmek daha iyi olabilir.Evlendikten sonra çok zor.Umarım en kısa zamanda atlatırsın.

Aslında haklısın maalsef ki aileler işin içine karışıp huzursuzluk çıkardılarımı, eğer eşte buna engel olamıyor ise bu sürüp gidiyor ama ailesi ile aynı şehirde vs olmayacaksan uzak olacaksan yine bi nebze sabredilebilir nişanlını çok seviyorsan tabi. Ama yakınsanız adamda savunamıyorsa hapı yuttun demektir zaten. Nasıl atlatacğına gelirsek arkadaşların dediği gibi maalesef ki ZAMAN... Allah sabır versin inşallah bir an önce sorununuz çözülür

çok doğru bi karar olmuş ilerde ağlayacağına şimdi ağla, hem ilerde kucağında çocuğunla ağlamakta vardı öyle düşün

nişanlınla mutluysan neden ailesinin yaptığını ona ödetiyorsun ki ? sen bak yuvanı kurmaya onlarlada samimi olmazsın olur biter ! ben bitmiş bir şey göremiyrm açıkcası ...

canım peki nişanlında durum nedir??

ilerde boşanmaktansa nişanı atmak çok daha iyi canım

işin içine aile girince çok laçkalaşıyor.
bilki evlilikte ailelerle daha çok iletişim halinde olunuyor.nişanlılık dönemi gibi oturmadan oturmaya olmuyor.
haliyle evlilikte aileleri idare etmek nişanlılıktakinden daha zor bana göre.
sizin şimdiden böyleyse evlenince daha beter olurdu sanki.
ailelerden kaynaklı bir sorun çıkınca,eşinizle kör kütük aşıkta olsanız herşey kül oluyor....
o yüzden şimdi bitmesi aha iyi olmuş.
sana gez,eğlen,boşver diyemem.biliyorumki zor bir süreç ve malesef tek ilacıda zaman...

Nişinalınla oturup konuş bence eğer hala seviyorsan siz birbirinizi sevdikten sonra kimsenin size laf söylemeye hakkı yok. Evet bu dönemlerde olabilir diye düşünüyorum bazı sıkıntılar gelin-kaynana sıkıntısı içinde ya da görümceyle sorun yaşıyor olabilirsiniz ama çoğu kişi yaşıyor nişan evlilik arasında nişanlınızla konuşun doğru yolu bulun anlaşamayacak gibiyseniz evlendikten sonra çok içli dışlı olmazsınız başka insanlar yüzünden sevdiğin kişiden vazgeçmemelisin o da seni seviyorsa ve böyle düşünüyorsa tabi.

nişanlınla mutluysan neden ailesinin yaptığını ona ödetiyorsun ki ? sen bak yuvanı kurmaya onlarlada samimi olmazsın olur biter ! ben bitmiş bir şey göremiyrm açıkcası ...
ama nişanlıyla mutluluğu bi yana nişanlısını kızı değil kendi ailesini tercih etmiş. böyle bi durumda ortayı bulmak yerine kendi ailesini seçen bi admın ilerde bu kıza yaşatacaklarını düşünebiliyormusunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…