- Konu Sahibi papatya0683
-
gerizekalı görümcem buralarda fink atıo konuyu anlatsam anlaşılır dile düşmek istemiyorum..bohçalar verildi..görümcem ortalığı karıştırdı kayınvalide onla oldu nişanlımda ailesinin yanında yer almak zorunda kaldı beni koruyamadı yani bende attım şimdidien böle olursa ilerde limon gibi sıkar suyumu çıkarırlar die düşündüm
gerizekalı görümcem buralarda fink atıo konuyu anlatsam anlaşılır dile düşmek istemiyorum..bohçalar verildi..görümcem ortalığı karıştırdı kayınvalide onla oldu nişanlımda ailesinin yanında yer almak zorunda kaldı beni koruyamadı yani bende attım şimdidien böle olursa ilerde limon gibi sıkar suyumu çıkarırlar die düşündüm
hayırlısını falan beynim kabul edemio şuan psikolojik bir destek almalıyım sanıyorum ..ağlamaya başladığım an duramıyorum evde üzülmesinler die ağlayamıyorum..daha 2 hafta öncesinde hayaller kurarken şuan böle olmasını kabul edemiyorum herşeyden ziyade hala seviyorum..ve nası unutcam bilemiyorum
ama nişanlıyla mutluluğu bi yana nişanlısını kızı değil kendi ailesini tercih etmiş. böyle bi durumda ortayı bulmak yerine kendi ailesini seçen bi admın ilerde bu kıza yaşatacaklarını düşünebiliyormusunuz...nişanlınla mutluysan neden ailesinin yaptığını ona ödetiyorsun ki ? sen bak yuvanı kurmaya onlarlada samimi olmazsın olur biter ! ben bitmiş bir şey göremiyrm açıkcası ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?