nişanlımdan ayrıldım..nolur bana yardım edin..

zaten karşılıklı oturup konuştuk beni sewio bunu biliyorum atma gibi bi fikir sunmadı ama ailesinide atamayacağını söyledi ben at demiyorum zaten aileni dedim dengede tut dedim yanaştı yanaşmadı gibi oldu bana bi farklı ailesinin yanında bi farklı oldu benim yanımda senin leyim onlarlayken bana onların yanında hesap sorma vs..ikili olma dedim..benide ailenide karşına al kimse kimseyi ezemez sadece bu cümşleyi söleki herkes yerini bilsin dedim ailesine yakın oturcaktık bunu bile kabul etmiştim ailesi inanılmaz doldurmuş inanılmaz son bohçayı ve yüzüğü gönderdiğimde aracı olan kişiye ailesini aşamadığını görümcemin intihar edebilme ihtimalini düşündüğünü sölemiş ..bohçayı vermeye geliyoruz deyince bile ailesinden tık olmadı..napıo bu gençler vs gibi ara bulmaya kalkan bile olmadı ..yani ailesinin faturasını ben ona kesmedim onun ailesi faturasını oğullarına kesti..nası insan evladıymış b unlar ki çocuklarının mutluluklarını engellediler sen yeterki mutlu ol ewin ayrı yolun sapa nasılsa diemediler..

deseki ortaya çıksa seni asla ezdirmem şimdiillik idare et hiç düşünürmüydüm onları sewindirirmiydim ..ama o yelloz ortalığı karıştırdı benim salakta aldandı..ama yanan ben oldum..ahımı aldılar..başka bişi değil

görümce intihar mı edecekmiş...
peeeeeeehhhhhhhhhh...
benim görümcede edecekti ama neden bilmiyom etmedi...
engelde olmadım halbuki....
ne beyinsiz insanlar var yaaa...

inan en iyisini yapmışsın daha şimdiden seni kollayamayan sahip çıkmayan görümcene k validene karşı muhattap eden adamdan eş filan olmaz; olsaydı da ilerde çok konularını okurduk burda

Konu net değil, kimin haklı kimin haksız olduğunu söylemek yanlış olur ama sen bohçayı ve yüzüğü gönderince kimse amannnn ne olur yapma diyerek ayağına kapanmaz. Sen oğullarının mutluluğunu düşünmediler hemen kabul ettiler diyorsunda sen kendi mutluluğunu düşündün mü peki bunu yaparken. Hızlı verilmiş bir karar ve arkasından gelen pişmanlık. Ne demiş atalarımız bir şeyi söylemeden önce agzında sözü 7 kere çevir....

hımm klasık erkek modeli ailesinin yanına höthöt senın yanında az höt höt az sevgili az sevgi az romantık ahha.. bu arada biri başkasını bul burnun sürtsün demiş şaşırdım ansıl bir yorum o öyle Neysse bence ağla için açılsın atma içine sneın için herşeybitmiş öldüm bunalım felan durundasın şuan Kimse istemiyosun felan tam bi Deprosyon havasındasın ama birazcik dik dur biraz kendini düşün elbette seversin kaç sene çıktın neler yaşadın alalh bilir. Unut aman boş koy demiyorum ama Allah bişey avrsa önüne atar zaten

ah zaten diyorum ya koruyabilseydi sabrederdim zaten sırtımı güwenli yere yaslamışım dierek çeyizleirm aldığım sattığım akklıma gelio delirmek üzereyim herşeye sinirleniyorum nası atlatıcam allahım bi başkasını düşünemiyorum çünkü biz mutluyduk uyumluyduk ya o nası karşı çıkamadı anlamıyorum daha bi hafta öncesine kadar görümce olsun kaynana olsun aramdan su sızmıodu pisliklerine kadar temizledim yardıma ihtiyaçları oldu yanlarında bittim sırf şunun gelini bunu yapıomuş onun gelini şöleymiş lafını duymayım die bi oğulları die kendimi fazlasıyla yıprattım aile ortamını bizde gördü nişanlım çekemediler sanıyorum o zaman neden taktınız o halkayı parmağıma neden günahıma girdiniz ben napıcam allahım yanıo içim

görümcenin kk adı ne :26:

Konu net değil, kimin haklı kimin haksız olduğunu söylemek yanlış olur ama sen bohçayı ve yüzüğü gönderince kimse amannnn ne olur yapma diyerek ayağına kapanmaz. Sen oğullarının mutluluğunu düşünmediler hemen kabul ettiler diyorsunda sen kendi mutluluğunu düşündün mü peki bunu yaparken. Hızlı verilmiş bir karar ve arkasından gelen pişmanlık. Ne demiş atalarımız bir şeyi söylemeden önce agzında sözü 7 kere çevir....

hızlı karar vermek değil 1 haftadır böle ayağıma kapansınlar demedim zaten görümcem teli açmış bana içim sana karardı vırt zırt açamıyorum konuyu buralara oda takılıo haplarla ayakta duran bi tip hep alttan aldım ben onu sırf yalnız die benden büyük en azından ailesi ailemi arayabilirdi sonuçta erkek tarafı gönderemeden ewwel bile aramadılar onlar sustu ben sustum etrafta çok görüyorum öle kayınpeder kaynana arar aile büyüklerini gelioruz falan die .okadar iyiliğie oda yok ..biz erkek tarafı olduk onlar kız..hiç olamdı nişanlım aramadı beni buluştuğumuzda bırakıp geldim yüzüğü çıkaramıyorum dedim ..arkamdan bile koşmadı yani seçimini yaptı ben daha karar vermeyimde napıım benim üstümemi atılmasını bekleseydim ozaman iki kat yanardım heralde..onların yanında olup beni ezince hepsi 3 koldan ben ne kadar mutlu olabilirdimlki ama

nişanlına ve ailesine deli oldum yaaa
o görümceyede girişmek istiyorum
canım npabilirsinki zamana bırak bakalım nişanlının kafaya dank eder belki olmadı sende atağa geçer bir daha konuşursun, yazık değilmi ya evlilik yoluna girmiş insanların hayatını mahfetmek

nişanlına ve ailesine deli oldum yaaa
o görümceyede girişmek istiyorum
canım npabilirsinki zamana bırak bakalım nişanlının kafaya dank eder belki olmadı sende atağa geçer bir daha konuşursun, yazık değilmi ya evlilik yoluna girmiş insanların hayatını mahfetmek

görümcenin kk adı ne :26:

Kız görümcem burda diye detay anlatamam diyor, sen görümcenin kk adı ne diyorsun. (yazmadan edemedim)

Konu sahibi inşallah bu olay güzel bir şekilde sonuca bağlanır. Çoğumuzunda dediği gibi yapacağın şey zamana bırakmak. Allah esenlik versin aranıza.

verdiğin yanıtla konuyu biraz daha iyi anladım canım sağol. Görümcen intihar etmez bence, etmeyi düşünen adam eder reklam yapmaz. Birde eş ve aile arasında denge kuramayan adama kılım. Ne eşini ailene ezdireceksin ne aileni eşine. Evlilik arifesinde olur böyle şeyler. Eger nişanlını seviyorsan al karşına konuş. Ne istediğini uygun dille söyle. Ama beni ezdirme, benim yanımda ol, ablan bana bunu dedi vs cümleleri sakın kullanma bunlar ters teper. Empati yöntemi kullan. Seni anlıyorum fakat.... Ablanı anlıyorum fakat gibi kelimelerle cümleye başla. Saldırı her zama ters teper. Unutma tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır

bi askı unutmanın en ıyı yolu baska bı erkek baska bır aşktır cnm unutma... sen kararını vermısın zaten uzulmenın sana bı faydası yok kı bos ver takma hayat devam edıyor herseye rahmen..

Eğer şimdiden böyle seni savunmuyosa evlenince dediğin gibi suyunu sıkarlar. Tamam ana baba kardeş atsan atılmaz ama sende sevdiğisin senide korumak zorunda. Dengede tutup hem ailesini hem seni savunmak zorunda. Bohçayı getiriyoruzla sevgi olmaz bence herşeyi zamana bırak seviyosa yapmazdı ama pişmanda olucaktır

en iyi kararı vermişsin hiç üzülmee
Zaman herseyin ilacıdır unutursun hayatına bakarsın
şimdiden böyle ailesiyle senin arannda denge kuramayan adam evlenincee
aynen seninde dediğin gibi limon gibi sıkıp suyunu cıkarırdı..iyi tahmin etmişsin ve yolun başındayken en doğru kararı vermişsin
bi adamın kendi kişiliği kararları olmalı bi duruşu olmalı
vay arkadaş ne kadar benliksiz adamlar var nasıl yetiştiriyo aileler bunları anlamıyorumm..
bugun nişanlısını fikirlerini kararlarını savunamayan adam yarın öbürgün evliliğini hayatını yaşamını da savunamaz

Ayy içimm şişti beeeeee bu kaynana görümcelerin derdi nee hiç mii gelinn olmuyo bunlar anlamadım....

Eden bulur diye laf vardır oda mutlaka bulur

Son düzenleme:
nişanlınla mutluysan neden ailesinin yaptığını ona ödetiyorsun ki ? sen bak yuvanı kurmaya onlarlada samimi olmazsın olur biter ! ben bitmiş bir şey göremiyrm açıkcası ...

nişanlısı onu korumamışki, evlenincede her gün gidelim görüşelim diyen bi tip olacak bu belli bişey samimi olmama şansı olmıcak

bilemiyorum pişmalığını ama bunu ahketmedim ben dörtdörtlük derler ya hani öle bi gelin oldum doğumgünlerinde anneler günlerinde imrendirdim başkalarını her zaman..benim tek derdimdede buydu işte dengeyi korumak hiç değilse bohçayı verirlerken beni arasaydı napıosun sen deseydi aşamadım ailemi demiş anası çok hasta kötü bi hastalığı war ana ahı almak istemiom vırt zırt ya bi genç kız ahı bilmiorum ki onu nası ödicekler ya o salak kız sen hiçmi ewlenmicen noluru arasaydı benle konuşsaydı ii bi şekilde madem kardeşini çok düşünüosun ya benim salak at mı dedim sana ben..anan anam bacın ablam dedim arkalarında dolandım ..ne ded,lerse yaptım bayramda bile şu bayramlık alam muhabbetinde alma yın zaten eliniz dar dedim ..böle dediğim içinmi yaşadım bunları allah bildiği gibi yapsın ne diim..hani bensiz olamazdı öle diosu herkesssiz yaşarda bi bensişz olamazmışmış yalanmış işte herkese ibret olsun kandım galiba..üstelik ya ailen ya ben bile demedim desem keşke yok ama ..ben daha ne yanayım bilemedimki ..geçen zamanımamı kalbimin acımasınsamı zaman denilen şeyin beni nası alt üst edeceğini izmememi neyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…