- Konu Sahibi papatya0683
-
Diğer arkadaşların dediği gibi, bence de kurtulmuşsunuz ve bunun için sevinmelisiniz. Severken ayrılmak zor olmalı, yine de güçlü olup bu günleri atlatacağınızdan eminim. Kimler neler atlatıyor, sizin gibi aklı başında biri mi atlatamayacak.
Ağlayıp açılın, içinizi dökün, sonra bırakın ucunu gitsin. Oyalanmak için hoşunuza giden şeylerle uğraşın. Kitap okuyun. Bir arkadaş demiş ya, roman okumak iyi gelir diye. Kesinlikle katılıyorum.
Evlendikten sonra çok zor olurdu sizin için.
Umarım hayata ve başka insanlara karşı birlikte dimdik durabileceğiniz, birlikte hayatın keyfini çıkarabileceğiniz birini bulursunuz. (Eski nişanlınızla bunları yapamazmışsınız, yazdıklarınızdan belli.)
nişanlınla mutluysan neden ailesinin yaptığını ona ödetiyorsun ki ? sen bak yuvanı kurmaya onlarlada samimi olmazsın olur biter ! ben bitmiş bir şey göremiyrm açıkcası ...
biryere sığamıyorum yaşadığım memleketin her köşesinde onla anılarımız war ve ben nasıl kurtulcam bilemiyorum..böyle bir süreçten geçen war mı ben napıcam
ben tekrar öle bi heyecanı yaşamayacakmışım gibi gelio ..onla olan güzellikleri onda sewdiğim şeyleri başkasıyla yaşayamacakmışım gibi gelio ..onu çok özlüyorum hemde çok ama bitaraftan nefret...okadar büyükki beni ortada bıraktı ..ailesinin tek lafına baktı..benden vazgeçmyecekti hani ..bu saatten sonra kime güwenebilirim bn artık bilmiyorum..ya sewgi baştan yine yeniden...
nasıl bir dert.bu konuya benzer miarkadaslar benım de bı derdım var ama nasıl baslık acılıcanı bılmıyorum yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?