nişanlımdan ayrıldım..nolur bana yardım edin..

Diğer arkadaşların dediği gibi, bence de kurtulmuşsunuz ve bunun için sevinmelisiniz. Severken ayrılmak zor olmalı, yine de güçlü olup bu günleri atlatacağınızdan eminim. Kimler neler atlatıyor, sizin gibi aklı başında biri mi atlatamayacak.
Ağlayıp açılın, içinizi dökün, sonra bırakın ucunu gitsin. Oyalanmak için hoşunuza giden şeylerle uğraşın. Kitap okuyun. Bir arkadaş demiş ya, roman okumak iyi gelir diye. Kesinlikle katılıyorum.
Evlendikten sonra çok zor olurdu sizin için.
Umarım hayata ve başka insanlara karşı birlikte dimdik durabileceğiniz, birlikte hayatın keyfini çıkarabileceğiniz birini bulursunuz. (Eski nişanlınızla bunları yapamazmışsınız, yazdıklarınızdan belli.)

Şu an canın yanıyor ama zamanla geçecek. Mutlaka psikolojik destek al.. İlk işin bu olsun.
Evet kitap okumak iyi gelebilir. Zihnin yorulur. Yanlız kalmamaya da çalış. Çünkü yalnız kaldıkça düşünürsün. Aklına gelecek mutlaka. Ama sen kendini başka şeylere yönelt aklına geldikçe. Güçlü ol. Hayat herşeye rağmen güzel. Hayırlısı böyleymiş de..
Ve en önemlisi de bence bol bol dua oku. İnsanı sakinleştirir çünkü. Maneviyatını güçlendirmeye bak cnm. Allah sabır versin..

ewet dimdik durmak ve erkeklik...umarım öle biri olur ama şuan her erkek gözüme cin gözüküo sadece uyutulsam uyusam uyansam herşey rüya olsa yada acım dinmiş bi şekilde ayağa fırlasam nelerimi vermezdimki..aah ahhh

Allah'in seni cezalandirdigina emin misin? Suan oyle gorunuyo ama Allah'in sevdigi kuluymussun ki bu is bozulmus. İlerde sukredeceksin ha bu sekilde oldu haksizliga ugradin ama bu da sinavinmis demek. Sen sabret zamani geldiginde gercekten mutlulugu yakalicaksin.milyon tane insan var bir o kalmadi ki dunya da seni hakeden insan gun gelir seni bulur umutla bak yarina lutfen.

nişanlınla mutluysan neden ailesinin yaptığını ona ödetiyorsun ki ? sen bak yuvanı kurmaya onlarlada samimi olmazsın olur biter ! ben bitmiş bir şey göremiyrm açıkcası ...

bence aile çok etkili. sonuçta samimi olmayacağım diye bir şey yok. ileride bunların çocukları olacak.kaynana ve görümcesi ile samimi değil diye torunlarını göstermeyecek mi???

zamanla yaşadığın acı geçicek emin ol kısmet değilmiş demekki birde ilerde hayatın neler getireceği hiç bilinmezki şimdi canın yanıyo ama ilerde belkide sana bu acıyı unutturcak biri olucak ve hiç düşünmeyeceksin geçmişi umarım herşey güzel olur senin için birde kendin için çok dua et inanarak tüm içtenliğinle işe yarayacak bence

Son düzenleme:
mutlaka psikolojik destek al ve atlatana kadar bir süre evde mümkün olduğunca oturmamaya çalış. bir süre sonra alışırsın. sen belki daha iyilerine layıksın. hem o görümceyle kaynanaya katlanılmaz ömür boyu sen mücadele edersin boşu boşuna çünkü nişanlın çoktan pes etmiş zaten onun mücadele etmeye niyeti yok. sende kendini yorup üzme gez dolaş keyfine bak hayat çok güzel

biryere sığamıyorum yaşadığım memleketin her köşesinde onla anılarımız war ve ben nasıl kurtulcam bilemiyorum..böyle bir süreçten geçen war mı ben napıcam

bu süreçten geçmeyen mı var .hepimiz bir kerede olsa bu süreçten geçtik

geçiyoruz .ben de geçtım .ben de 3 yıllık ilişkimi çok kötü bir şekilde bitirdim

ilişkimde masum kalacak tek bi anımız yoktu .hep ihanet ihanet ihanet .

buna ragmen çok severek ayrıldım .sevgimin üstüne nefret duygusuda bindimi

inanılmaz ağır ve çekilmez yük olmuştu bu acı bana .

hem sevip hemde nefret etmek gerçekten çok ağır oluyor .

deliricek gibiydim ama Allah'a ve kadere inancımı hiç yitirmedım .

çıkmaza girdiğim anda kendi kendime ;" bu senin kaderinde vardı.yaşanması gerekiyordu

yaşadın .bu süreci atlatacaksın "diye kendımı teskin ettim .

ben hem ondan hem de ailesinden nefret ediyordum .aklımda hergün soru işaretlerı

vu kurmacalar ."annesı sevınmıstır sımdı ,kım bılır ne konusuyorlar hakkımda ,acaba

benii kotuluyor mu "v.s...

sonra yine kendimi teskin etmeye çalıştım ."elbette senin hakkında konuşuluyor ,belkı de

sebi ummadığın şekilde kötülüyorlar bunlara olacak şeyler ama ,senin Allah'ın var .

hakikati Allah bilsin sen ona havale et başkası kötü konuşsa ne olur iyi konuşsa ne olur,

er yada gec Rabbim herkese hakkettiği cezayı verecektir ."diye kendimi teskin ettim .

ben de senin gibi ,anılarımdan kaçanmıyordum .istanbul'un her köşesinde anılarımız vardı

heryere onunla gitmiştim gezmiştim görmüştüm .şimdi ise beraber yürüdüğümüz yollarda

tek başıma onsuz yürüyeceğimi düşünmek beni öldürüyordu .dışarıya çıkmaya korkuyordum .

birgün otobusle bır yere giderken onun semtinden geçtım ,hatta otobüs soforu aksi

gibi o semtte durdu bekledı O meydanı baktıkça kahroldum kendımı zor tuttum

aglamamak için ama ,fena doldum .herkesın içinde kendımı bıraktım hıçkıra hıçkıra

ağladım eve geldım bır daha o otobuse bınmıcem dıye ısyan bıle ettım

sonra bunun boyle olmayacagını anladım .onun oldugu yerlerden kaçmak çözüm degıldı .

korkularımın üstüne gitmelıyım dedım ve gıttım .atladım otobuse onun yaşadıgı

muhıte gıttım .ilk basta cok kotu oldum ama inat ettım .onun yaşadıgı mahalleye

kadar gittim .orada öylece bekledım .bunu üç beskere tekrarladım .sonra korkmadıgımı

farkettım :) korkularımdan kaçmayı degıl ustune gıtmeyı seçtım ben ve başardım .

artık o yollarda onsuz rahat bı sekılde gezıyorum sen de boyle yap .ılk baslarda

zorlanabılırsın delı gıbı hıckırıklarla aglayabılırsın ama emin ol basarılı bi sonuc alırsın :)

benım de bıtelı 2 ay oldu .artık acı ekmıyorum ıllakı ıcımde kırıntılar var ama yogun degıl

o kırıntılarda elbet bı zaman sonra gececek bılıyorum .Allah yardımcın olsun .

çok sağolun...bu sözler bile bian aklımı başıma getiriwerio ama sadece bian..ewde rolüm çok büyük anam yanıo benim için resmen çöktü çünkü ilkimdi ve öle nişan yapmıştıkki öle hazırlıklıydıki..birdaha içimden gelir mi die düşünüyorum..işteyim ve şuan olduğum gibi ağlıyorum tuvalete kaçıyorum elimi yüzümü yıkıyorum akşama doğruda hiçbişi olmamaışgibi makyajımı yapıp ewime gidiyorum..

ne kadar zormuş tamm allah daha büyük dertler vermesin ama herşey kendi içinde işte..daha önce 4 yıllık bi ilişkim wardı o bitince bu bana ilaç gibi gelmişti ..bi abla bana çivi çiviyi söker senin birini bulman lazım diodu o dönem de inanmıodum..ama bu salak çıkıwerdi karşıma ve söktü işte ve sarıldım..

hayırlısı dedim çıktım yola..konuşmaları yaşadıklarımız allahım hiçbişi çıkmıo aklımdan ..herşeyi geçtim bi arama bile yok ..hiç mi içi yanmıo hiç mi özlemio onu anlamadım ..o ki aramız az açık olunca ortalığı katardı birbirine..nası bi sindirme yapmış ailesi anlamadım..bukadar mıymış yani..

ah o abla ah o anne ..ahhh diyorum sadece..benimkinede katlarca ahh çekiyorum..tabak tabak yemek taşıdım arkasında aman şunu sewio aman bunu sewio die..yeri geldi aç dolandım yanında parası yok üüzlmesin die ..ama yok ortada koca bi yalan..

bu nası bi sınav anlamadım neden bende diğerleri gibi mutlu olamıyorum bende eksik olan ne..bunu kabul edemiyorum işte..

sashamia

ağlattın beni ve hıçkıramıyorum gözlerimi tavana dikiyorum akmasınlar die..işte dediğin gibi onla yürüdüğüm yolları bu sefer onsuz yürüyorum..tellefonumu kaldırıp atmak istiyorum çünkü hiç bi tadı yok..yüzleştiğim tek an bohçası ççiçeği kapının önüne konduğu dakkaydı benim için ve o bohçayı hazırlamak ..nişan kıyafetimi yerleştirmek..o an herkesin barbi bbek gibi olmuşsun die yanıma yaklaşıp beni sewmeleri...

ya şimdi...zor çok zor..nası atıcam bilemiyorum..ben ancak onların mutsuzluğunu yada benim gerzeğin mutsuzluğunu görüp duyduğum vakit mutlu olabilirim..allahtan sadece bunu istiyorum hiçbi şekilde benle yaşadığı mutluluğu bulamasın hiçkimseyle olamasın ki benim kıymetimi anlasın..bebek gibi bakardım ona ya..elerdim belerdim..fazla mı geldi anlayamadım ..oof off ..yanıyorum allahım yanıoyorum..bu çeyiz köşesine hergün bakardım ..bende ilerleyen zamanda iyi bi fotoğraf makinası alayım koyayım paylaşayım diodum tam ki bunlar oldu..şimid o kısmada giremiyorum...çünkü bakamıyorum..ewdekilere bile zor bakıyorum..burnundan gelsin emeklerim allaahıımmm..

Zor bir durum tabii ki
ama unutulmayacak hiçbirşey yok
bende nişan attım
2010 aralık ayında
şimdi tekrar nişan hazırlığı yapıyorum
bu işler kısmettir
sebep ne olursa olsun ne kadar seviyor olsanda geçiyor

ben tekrar öle bi heyecanı yaşamayacakmışım gibi gelio ..onla olan güzellikleri onda sewdiğim şeyleri başkasıyla yaşayamacakmışım gibi gelio ..onu çok özlüyorum hemde çok ama bitaraftan nefret...okadar büyükki beni ortada bıraktı ..ailesinin tek lafına baktı..benden vazgeçmyecekti hani ..bu saatten sonra kime güwenebilirim bn artık bilmiyorum..ya sewgi baştan yine yeniden...

canım üzüldümm,,zaten bu nişanlılık dönemleri çok zordurr herkes burnunu sokarr,,bende yaşadımm çok zor bi süreçtii nişanlılığım,,ama ewlendim ,,bu görümceler gerçekten herkestemi böyle ya hep ortalığı karıştırıoar,,bende çok uğraştımm canımm,,,ama benim eşim benim yanımdaydı hep, yoksa mümkünatı yok bizde ewlemezdikk yani okadar diyim sana...ama sen en iyisini yapmışın daha şimdiden nişanlın seni koruyamadıysa ewlenince hiç yapmazdı,,çok üzülürdün canımm,,çünkü eşin senin yanında olmassaa elilikte yürümüo ...

ewet olamadı kiş suçum yokken böle oldu taaa 1 ay önceki meselelri çocuğun aklına sokmuşlar..ortada durupta bu benim nişanlım ister ii geçinin ister geçinmeyin önemli olan benle naptığı diemedi..başını taşşlara vursun..insanın hem kalbinin hem beyninin nasıl ağrıyabilidğini gördüm..allah belasını versin o kızın .kendi yuvasını kuramadı ya herkes aman ne gğüzelmiş ne tatlıymış dedi ya çatladı sanıyorum..oof warya sölenecek çokşey çook şey warda işte benim aptal nişanlımın allah cezasını versinde mutlu olamasın başkasıyla

bliyorum
hiç geçmeyecek gibi
kimseye bi daha güvenemeyecekmişsn gibi geliyor
karşına çıkan herkes sana yanlış yapacak gibi

ama sonra biri çıkıyor karşına aklında bile yokken
seni evliliğe mutluluğa ikna ediyor
benim sevgilimle tanışalı bugün tam 4 ay oldu ve haftaya nişanım var

şimdi diyorum iyi ki attım nişanı ki bununla tanıştım daha da mutluyum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…