Su cumlene %200 katiliyorum. Boyle devam edersen ayrilik acin takintiya donusur kuzum, bu isin bu noktaya gelmesine izin vermemelisin. Baska seylerle ugras, isin, okulun vardir eminim; kitap oku, disari cik, spor yap.........ama kendini tut, adami dusunme. Her sey bitmis zaten, daha fazla adami dusunmenin ne sana ne ona faydasi var.
Ben de ilk ayrildigim zaman eski erkek arkadasimdan, senin gibiydim. O ayrilmisti gerci. Bir sure facebooktan silemedim ve devamli takip ediyordum kim eklenmis, ne paylasilmis vs. Ekli oldugu surece insan onune gecemiyor. Eger kafanda onu gercekten bitirdiysen ve onune bakmaya kararliysan silmen gerekiyor, baska yolu yok :/ . Ben cok rahatlamistim sahsen silince..
bnim facebook hesabimda arkadasim olarak kayitli degil kendisi sadec eben arkadasi olarak eklemistm ordan bakiyordum dün kendime yasak koydum bakmadim bugünde ayni sekil düsünüyorum bakmayacagim artik, hicbir sekilde arama motorunada yazmayacagim adini dün hicbbir sekilde bakmadim bu durumu sürdürmem sart yoksa cok kötüye gidecegim! Sen simdi alistinmi? Simdi icinden bir ses seni zorluyormu hala bak ac gör diye? Yada icindeki sesi dindirdinmi bakmayarak?
Benim sevgilimin eski sözlüsü de sizin gibi sanırım.
Sürekli giderli sözler şarkılar aleni laf sokmalar falan yapıyor.
takmış yani.
Hem ayrılan sizsiniz hem adamları rahat bırakmıyorsunuz.
Madem böyle merak edecektin niye ayrıldın ki.
bir ayrılık doğru düzgün yaşanmazsa sadece size zarar vermiyor.
Bak ben ne kavgalar ettim sevgilim ile bitmiş birşey yüzünden saçmalık yani.
mesajların hepsini okyamadım anladıgım kadarıyla eski sevgilinize olan takıntınızdan kurtulmak istiyorsunuz. o sizi whatsapp dan engellemis ama face den engellememis ben olsaydım o beni engellemeden ben onu engellerdim.
Ben coktan alistim canim, hala arada bakiyorum ama profili acik degil zaten arkadasi olmayanlara. Ama benimki sadece meraktan, bir sey hissetmiyorum..en ufak bir aci yok.
onun ne hissettiği neden ayrıldığınıza ve olaylara bağlı. yeniden barışma gibi bir durumunuz var mı da gurur yapıyorsunuz? yoksa eğer sen de ilgilenme. kaçan kovalanır misali.. peşini tam bıraktığın an o koşmaya başlar senin arkandan.
Kendimizi düşündük,eski sözlümüzün yeni sevgilisinin hassasiyetleri eksik kaldı
Siz de sürekli bayanın profiline girmeyin o takıntıysa bu da takıntı.
Konu sahibi madem iradene sahip çıkamıyorsun bak gitsin
''Derler ki bir yerden sonra acımaz daha fazla''
Şimdi nasılsın inşallah daha iyi olmuşsundur :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?