Nışanlimdan ayrildim

Aslinda haklisin.ama oldu iste.birbirimizi tanidigimiz sanmisiz.daha dogrusu o bana guven verdi.hep bi adim ondeydi benden.ailesi iki kere geldi bize bi sozde bi de 1 hafta once iste.o ikisinde de sorun cikti.onlara kalsa sorun farkli tabi.ama ben kabullenemeiyorum onun bu kadar degismesini.bana o kadar guven veren insan nasil olur da boyle olur.
Tecrube ve ders açısından bakmaya calis...

O kadar aile kızlarına sadece yatak odası yapıyor, sizin yapmanız mı sorun olmuş. Akıllılık yapmışsınız, nişanlınızın memleketine gitseymişsiniz resmen yolacaklarmış sizi. Zamana bırakın her şeyi..

Haklisiniz ama biz geri donus icin aramadik.ayrilik kararini bizde iken vermemislerdi.biz telefonda ayrilik karari almistik.fakat onlar ailesi falan aramadilar nisan attik diye .ailem de arama ihtiyaci hissetti.bu sekilde gitmelerinin dogru olmadigini anlatti.sebepleri sordu.cunku bizde iken iyi gorunuyorlardi.ve dugun salonunu durduracaklarini soyledi.evet haklisin .fakat arasa donemem.kendim ici degil ailem ocin.cunku onlarin boynu bukuldu.ama canim yanio iste.ben bu kadar degersiz miymisim diyorum.hazmedemiyorum.cunku onunbana olan sevgisine uzun sure alisamamistim.cunku sevgi yagmuruna tutuyordu beni ve korkuyordum.cunku iki yillik iliskim botmisti aradan seneler gectikten sonra nisanlimla tanosmistim.hala eski korkularim vardi.iste oyle guven vermisti bana.hala bunlar ualan olamaz diyorum

Yalnız sizde hala geri dönse koşa koşa gidecek durumu var, nedir bu erkeklerin bu kadar bi taraflarını kaldırmak, erkek tarafını da sizin aramanızı hiç doğru bulmadım , siz sonuna kadar haklısınız ama sanki bu durumda siz hatanızı kabul etmiş gibi durmuşsunuz, lütfen okul açıldığında da tavrınızı koyun, kesinlikle üzgün olduğunuzu dahi belli etmeyin, umrumda değil havası yaratın

Aynen çok haklı arkadaş sakın ola geri adım atma bu evlilik çok ciddi çok. Onlar arasın arayacaksa . kendilerini bulunmaz kumaş sanmasinlar. Belli etme mutlu hissetmeye çalış . seven adam kendini parçalar zaten emin ol ben ne öRnekler gördüm..

Aynen çok haklı arkadaş sakın ola geri adım atma bu evlilik çok ciddi çok. Onlar arasın arayacaksa . kendilerini bulunmaz kumaş sanmasinlar. Belli etme mutlu hissetmeye çalış . seven adam kendini parçalar zaten emin ol ben ne öRnekler gördüm..
Haklisiniz.guclu olmaya calisiyorum.ailemi de artik bu konuda karsima alamam.ama arayip da pisman olmalarini o kadar cok istiyorum ki.cunku cok incindik hepimiz..

bol bol ağlayıp:) benımde kı tam bır ana kuzusuydu baktım kendıne es degıl onlara köle alıyor bende bastım tekmeyı 1 seneyı gectı ayrılalı arada arar ama hala aynı tas aynı hamam benı sucluyo 3 ay once cok sert konuştum artık aramıyo tavrımı koydum cunku o aileyle olmazdı benımkide aileyle arasına mesafe koymaz bılmıyorum ama senınkıde ailecı allahın sevdıgı kuluymuşsun bunlar ınsanı verem eder bu ayrılık sana cok hayırlı ınan kabulleneceksın zamanla

allahın sevgili kuluymuşsunuz demekki belki de evlenseydiniz hiç mutlu olmayacaktınız kocam çok değişti fakan diye konu açmak zorunda kalacaktınız en azından yolun başında ayrıldınız şükredin ve sakın geri dönmeyin çünkü öyle basit sebepler değil nişanlı insanlar arasında çok çok büyük sebepler bence :KK43: allah daha daha iyi insanlarla karşılaştırsın sizi umarım ilerde çok daha mutlu olursunuz ve iyiki dersiniz olmamış boşverin sağlıklı olun yeter :KK66:

Bende nişanlımdan ayrıldım sizin gibi saçma sapan sebepler bahane edildi aslında tek sebep annesiydi. Düşünsene düğüne 3 hafta kalmış düğün ertelemeye karar vermişler sordum niye düğün erteliyoruz ''ortalık karışık siz acele ediyorsunuz bu gidişle ya sen ya da oğluma bir şey olacak'' dedi ben şok :cry: Sonrasında zaten sen yeterki sabret ben her şeyi düzeltecem sen vazgeçme diyen adam ben memlekete giderken gelip sarılan seni çok seviyorum diyen adam ben ailemin yanındayken telefonda terketti beni ve ailesi bir kere bile arayıp düzeltmeye çalışmadı. Yani işin özü bazı anneler sen ne yaparsan yap istersen düğünü bile kendin yap yaranamazsın kıskançlıktan her türlü ayırmayı başarırlardı.

Malesef hic oyle olmadi .nisani attik diye aramadilar bile mecbur biz aradik.biz onunla bitirmistik fakat uc gun boyunca aramadilar niz aradik ve durumu anlattik
arkadaşım seni değil maaşını istemiş onlar, ondan attılar nişanı.
eğer nişanlın seni gerçekten sevseydi, eşyayı sorun etmezdi.
ben evlenirken işyerimiz iflas ettiği için kuruş paramız yoktu, eşin tek kelime etmeden tüm evi dayadı döşedi. kız tarafının yapması gereken eşyaları bile o aldı, hem de ailesinin itirazlarına rağmen. ki çok iyi bir kazancı yoktu. krediyle aldı hepsini.

sonuç olarak onlar çift maaş, rahat geçim, sefa derdindelermiş. bir de onların şehrine gitseydin, maaşına kocan olarak el koyar sana koklatmazlardı.

Allah kurtarmış, yat kalk şükret.

arkadaşım seni değil maaşını istemiş onlar, ondan attılar nişanı.
eğer nişanlın seni gerçekten sevseydi, eşyayı sorun etmezdi.
ben evlenirken işyerimiz iflas ettiği için kuruş paramız yoktu, eşin tek kelime etmeden tüm evi dayadı döşedi. kız tarafının yapması gereken eşyaları bile o aldı, hem de ailesinin itirazlarına rağmen. ki çok iyi bir kazancı yoktu. krediyle aldı hepsini.

sonuç olarak onlar çift maaş, rahat geçim, sefa derdindelermiş. bir de onların şehrine gitseydin, maaşına kocan olarak el koyar sana koklatmazlardı.

Allah kurtarmış, yat kalk şükret.
Bunlari biloyorum malesef kabullenmesi cok zor geliyo.aci veroyor malesef..keske boyle olmasaydi diyorum..

Bende nişanlımdan ayrıldım sizin gibi saçma sapan sebepler bahane edildi aslında tek sebep annesiydi. Düşünsene düğüne 3 hafta kalmış düğün ertelemeye karar vermişler sordum niye düğün erteliyoruz ''ortalık karışık siz acele ediyorsunuz bu gidişle ya sen ya da oğluma bir şey olacak'' dedi ben şok :cry: Sonrasında zaten sen yeterki sabret ben her şeyi düzeltecem sen vazgeçme diyen adam ben memlekete giderken gelip sarılan seni çok seviyorum diyen adam ben ailemin yanındayken telefonda terketti beni ve ailesi bir kere bile arayıp düzeltmeye çalışmadı. Yani işin özü bazı anneler sen ne yaparsan yap istersen düğünü bile kendin yap yaranamazsın kıskançlıktan her türlü ayırmayı başarırlardı.
Benimde nisanlim oyleydi iste..hala anlam veremiyorum.bu o degil diuorum..biz bayanlar cok cabuk inaniyoruz galiba..ama unutmasi cok zor olucak..

allahın sevgili kuluymuşsunuz demekki belki de evlenseydiniz hiç mutlu olmayacaktınız kocam çok değişti fakan diye konu açmak zorunda kalacaktınız en azından yolun başında ayrıldınız şükredin ve sakın geri dönmeyin çünkü öyle basit sebepler değil nişanlı insanlar arasında çok çok büyük sebepler bence :KK43: allah daha daha iyi insanlarla karşılaştırsın sizi umarım ilerde çok daha mutlu olursunuz ve iyiki dersiniz olmamış boşverin sağlıklı olun yeter :KK66:
Cok tesekkur ederim insallah unutmayi basaririm..zor olacak..hala aklim onda..ne yapiyor..hasta mi..iyi mi..benim yanimdayken sık sık bademcikleri inerdi..onu bile dusunuyorum..

Benimde nisanlim oyleydi iste..hala anlam veremiyorum.bu o degil diuorum..biz bayanlar cok cabuk inaniyoruz galiba..ama unutmasi cok zor olucak..
Unutması fazlasıyla zor ben hayatımın hiç bir anında böyle bir darbe yemedim hala aklıma geliyor deliriyorum nasıl inanmısım Ona, nasıl bu kadar sevebilmişim, ya nasıl benden bu kadar kolay vazgeçti hiç mi değer vermedi gibi gibi bir sürü soru her gün defalarca aklına gelecek.

Bu süreci atlatmak istiyorum arkadadlar saglikli bir sekilde .ama cok zorlaniyorum.yarin calistigim ile gidicem .onunla mutlaka orda karsilasicam.bunlari dusunmek bana aci veriyor.yuzuklerimizi vermedik birbirimize.acaba verecek mi.ya da son kez konusmak isticek mi.bu gibi sorular kafami cok kurcaliyo.onceden bir an bile yalniz birakmayan insan simdi yapayalniz evime gitmeme seyirci kaliyor.hala aklim almiyor.nasil goder boyle basit sebepler icin.ne olur bir seyler soyleyin.nr yapacagimi hic mi hic bilmiyorum

Bu süreci atlatmak istiyorum arkadadlar saglikli bir sekilde .ama cok zorlaniyorum.yarin calistigim ile gidicem .onunla mutlaka orda karsilasicam.bunlari dusunmek bana aci veriyor.yuzuklerimizi vermedik birbirimize.acaba verecek mi.ya da son kez konusmak isticek mi.bu gibi sorular kafami cok kurcaliyo.onceden bir an bile yalniz birakmayan insan simdi yapayalniz evime gitmeme seyirci kaliyor.hala aklim almiyor.nasil goder boyle basit sebepler icin.ne olur bir seyler soyleyin.nr yapacagimi hic mi hic bilmiyorum
Mecbur musun gitmeye? Bence gitme..

Ayni seyler benimde basima geldi zor oldu ama atlattim hayirlisi buymus dedim

Back
X