nişanlımdan ayrılma istediğimi aileme ve nişanlıma nasıl söylemeliyim

elonyum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
9
0
86
Burdur
merhaba arkadaşlar; çok zor durum dayım bu benim için çıkmaz gibi bir şey şuanda nişanlıyım ama bi başkasını seviyorum. sevdiğim insanı kaybetmek istemiyorum ama nişanlı olduğum kişiyide üzmek istemiyorum ayrılırken aslında ne söyleyeceğimi bilemiyorum başkasını sevdiğimi söyleyemem hele ki aileme bu durumu nasıl açıklarım ondan neden ayrılmak istediğimi nasıl söyleye bilirim neden ayrılmak istediğimi nasıl söylemeliyimz sizce lütfen yardım edin bana... aileme onunla mutlu olabileceğimi düşünmüyorum ayrılmak istiyorum desem neden mutlu olamayasın demezlermi onlara bi sebep göstermeliyim.. nişanlı olduğum kişiyede ayrılmak için bi sebep göstermeliyim onuda üzmemeliyim sebepsiz yere çekip gidemem araya aileler karıştı. işin içinde aileler olmasa çok daha kolay olabilirdi.. lütfen yardımlarınızı bekliyorum.. şimdiden teşekkürler.

Nişanlınızla ilişkinizin detayları belli değil ama sanki bana aile baskısı nedeniyle nişanlanmışsınız gibi geldi.İstemiyorsanız mutlaka bir an önce ayrılın.Ayrılmanın asıl gerekçesini söyleyemiyorsanız, nişanlınızı ikna edecek geçerli sebebi gene siz bilirsiniz.Yaşınız kaç bu arada? Ailenize de mutsuz olacağımı düşünüyorum, evlenip mutsuz olmaktansa evlenmeden aryrılmak istiyorum diyebilirsiniz.Aileler içli dışlı olmuşsa ayrlık kararı sorun olabilir ama unutmayın ki, bir derler 2 derler sonra ortalık sakinleşir.Zorla evlendirecek değiller ya?

tamam zorla evlendirecek değiller ama gerekçe yok bulamıyorum bir şey neden mutsuz olasın derler hiç bi kötü huyu yok iyi birisi işi de iyi baştan seviyordun nişanlandında şimdi nolduda ayrılmak istiyorsun derler.. yaşım 29 aileler içli dışlı arkadaşlarımla içli dışlı oldu ne söylemeliyim bilmiyorum sevgim bitti diye kestirip atamam ailemede geçerli bi sebep bulmalıyım.. 1 yıl oldu zaten sevdiğim kişiyle görüşmeye başlayalıda..

tamam zorla evlendirecek değiller ama gerekçe yok bulamıyorum bir şey neden mutsuz olasın derler hiç bi kötü huyu yok iyi birisi işi de iyi baştan seviyordun nişanlandında şimdi nolduda ayrılmak istiyorsun derler.. yaşım 29 aileler içli dışlı arkadaşlarımla içli dışlı oldu ne söylemeliyim bilmiyorum sevgim bitti diye kestirip atamam ailemede geçerli bi sebep bulmalıyım.. 1 yıl oldu zaten sevdiğim kişiyle görüşmeye başlayalıda..

1 yıl oldu dediğin nişanlınlamı 1 yıldır görüşüosun :uhm:

nişanlıyken mi başkasıyla görüşmeye başladın. yanlış anlama canm öyle yargılamak için sormadım ama eğer öyle bi durum varsa zaten pek sağlıklı bi ilişkiniz yoktur. yani bi neden aramana gerek kalmaz

sevdiğimkişiyle 1 yıl oldu nişanlımla 4 yıl... sağlıklı değil belki ama yinede bir sebep göstermeliyim yani açıkçası işin bahane kısmı..

başından beri bunu düşünüyorum zaten düşüne düşüne buraya kadar geldi nasıl söylicem.. bahanem ne olcak

başından beri bunu düşünüyorum zaten düşüne düşüne buraya kadar geldi nasıl söylicem.. bahanem ne olcak

Ben bahane aramazdım ve bu kaadr beklemezdim. Bana göre bi durum deil. Nişanlımla konuşrdum gerçekleri. Ailemede "konuştuk ve devam edemicemize karar verdik. Evlenip ayrılsam dahamı iidi zaraın neresinden dönsem kardır" derdim.

peki görüştüğün kişi senin nişanlı olduğunu biliyor değil mi? 1 yıldır bu durumu idare ediyorsan zaten sürekli yakalanma korkusu içindesindir ayrıca.Yakalanıp, kötü duruma düşmek ve herkesin duyması daha kötü olur onu da düşün. Ayrılırken ailene mutlaka bu kadar detay vermek zorunda mısın? Bence daha önemlisi nişanlına bu durumu nasıl söylemen gerektiği.Başka birini seviyorsan, zaten iki kişiye de aynı yakınlıkta davranman zor oluyordur belki o da birşeyler anlamıştır zaten.

Nişanlınızı aldattınız mı ? ohaoldumsmile

Sıkıldınız mı nişanlınızdan ? Zoraki mi nişan oldunuz ?

Ya şimdiki sevgilinizden de sıkılırsanız
Bence de nişanlınıza söyleyin.. Yazık daha fazla kandırılmasın...
:delphin:

Son düzenleme:
bencede daha fazla kandırmaa nişanlını:olmaz: direkt söle kurtull

Nişanlın ile direk konuşmadan önce şu an ki sevdiğin kişi ile ilişkini sorgula nereye kadar sürer? Seni yarı yolda bırakabilirmi. Nişanlın olan kişiyibir zamanlar seviyor muydun? Eğer seviyorsan ve onsuz olabilir misin bir düşün? Ben şu an nişanlım olan kişiden vakti zamanında ayrıldım. Yani flört edereken onu artık sevmediğimi düşündüm . Ama onsuz kalınca anyayı konyayı anladm ve şu an nişanlıyız. eninde nişanlın ile bir geçmişin var sanırım 4 yıl demişsin. Acele karar verme bence. Ama yok bitti eminim diyorsan ailenden önce nişanlının bir ağzını ara bakalım böle bir durumda ne yapar

üzgünüm ama baştan hata yapmışsın sen..4 yıldır nişanlınla birliktesin,1 yıldır başka birini seviyorum diyosun..madem nişanlınla sorunlar vardı neden ilk önce bu sorunları halletmedin?ailem diyorsun,onlar ne olacak,aileler...ama bu seni haklı çıkarmaz ki canım..sonuçta ortada suçsuz olan birisi varsaki o da şuan nişanlı olduğun kişidir.aynı şey senin başına gelseydi o zaman burda farklı bir konu açılırdı değil mi?aldığın sorumluluğun getirilerine katlanmak zorundasın ne yazık ki:( üzgünüm ama gerçekten zor bir durum bu....bir insanı üzmeden ben seni aldattım diyemezsin kii! sonuçta er yada geç şuan sevdiğim dediğin kişiyle ilişkin ortaya çıkacak ve bi bahane bulup ayrılmış olsan nişanlınla ,ilerde gerçek ortaya çıkacak..konunda da çok üstü kapalı bahsetmişsin diğer arkadaşların dediği gibi,zorla mı oldu bu nişan olayı anlaşılmıyor fakat öyle bile olsa bu kimseyi aldatma hakkını doğurmaz:olmaz:

nişanlı olduğumu biliyor ama istemediğimide biliyor başından beri bitircem gözüyle başladık ama nasıl söyleyeceğimi aileme ve ona bilemediğim için buralara geldi..yakalanma korkusu her zaman vardı ve halada var bunları düşünüyorum.. bişeyler anlasa bile artık nişanlıyız ona daha yakın sandığı için rahat ne yapcam bilmiyorum hem aileme hem ona hemde çok değer verdiğim bi arkadaşımla erkek bu arkadaş onunla çok yakın arkadaş oldular bunlara ne söylemeliyim bilmiyorum...

bunişan zorla olmadı zamanıında başka bi erkek arkadaşımdan ayrılmıştım şimdi nişanlı olduğum kişi hep benim yanımdaydı o kötü zamanımda sonra beni sevdiğini söyledi ben istemedim ama çok sabırlıydı hep bekledi bana anlayış gösterdi sonra kabul ettim çıkmaya başladık sonra 4 yıl önce daha ilşkiye başlayalı 1 yılolmuştu nişanlanmak istedi ama bende hala evlenme isteği yoktu ama bana hep anlayış gösterdiği için kabul ettim geldiler istediler nişanlandık ondan sonrada şimdiki sevdiğim insan karşıma çıktı onunlada evlenmeye istekli olmadığımı konuşuyorduk sonra olmaması gereken bişeye başladık ve ben onu çok sevdim başlamadan önceden beri her defasında nişanlımdan ayrılmayı istedim ama ona direk ayrılmak istediğimi söyleyemedim ona kötüde davrandım ama hep anlayışla karşıladı beni sevdiğim kişide çok anlayışlı hemde çok seviyorum da hiç bir zaman beni yarı yolda bırakmaz onuda biliyorum.. ne yapıp edip nişanlımdan ayrılmalıyım hem onu aldatmayı daha fazla istemiyorum ben bu insanı seviyorum.. ne söyleye bilirim ona,aileme..

nişamlıyken siz bir başkasındanmı hoşlandınız ve çıktınız?? zor olmadımı iki tarafıda idare etmek?? offf 4 yıl yaa 4 yılll :( ayrıca 1 yıldır hayatınızda olan kişi nişanlı olduğunuzu biliyormu??

Eğer başkasını sevdiğini düşünüp nişanlandıysan ve duygularına hakim olamayıp bir başkasına aşık olduysan zaten bahane arama direk sevgim bitti de ve ayrıl.Bu durumda nasıl bir bahane seni kurtarabilir bilemiyorum.Umarım bu duygu karmaşasını bir daha yaşamazsın.Sana kolay gelsin

Sen işleri baya bir karıştırmışsın canım.Bir an önce hayatını yoluna koyman için, bazı tepkileri göze alarak doğru olduğunu düşündüğün yolu tercih etmelisin.Biraz patırtı kopabilir, bazı kalpleri de kırabilirsin ama en azından dürüst olursun.Bu şekilde vicdanınla sürekli hesaplaşıyorsundur.Kimsenin hayatından çalma ve tercihinin arkasında dur.

nişanlınızı saf yerine koyuyorsunuz çok kızdım size. aldatmanız yetmemiş 1 senedir de devam ediyorsunuz
bunu hiç bi insan evladı haketmiyor. üstelik başından beri size hep iyi davranan herşeyinizi çeken biri.
bunu yapmaya hala vicdanınız nası elveriyor? biraz vicdanınız olsa onu sevmediğinizi hissettiğiniz an söylerdiniz
kusura bakmayın ama ne elimdekinden vazgeçiyim ne de bu insanı tanımaktan geri kalıyım demişsiniz
eğer nişanlınız buraya yazmış olsaydı şuan sizin için neler söyleniceğini tahmin ediyorsunuzdur sanırım
bahane fln aramayın bence olduğu gibi söyleyin hiç bi insan saf yerine konmayı haketmiyor.

Back
X