nişanlımdan ayrılma istediğimi aileme ve nişanlıma nasıl söylemeliyim

bunişan zorla olmadı zamanıında başka bi erkek arkadaşımdan ayrılmıştım şimdi nişanlı olduğum kişi hep benim yanımdaydı o kötü zamanımda sonra beni sevdiğini söyledi ben istemedim ama çok sabırlıydı hep bekledi bana anlayış gösterdi sonra kabul ettim çıkmaya başladık sonra 4 yıl önce daha ilşkiye başlayalı 1 yılolmuştu nişanlanmak istedi ama bende hala evlenme isteği yoktu ama bana hep anlayış gösterdiği için kabul ettim geldiler istediler nişanlandık ondan sonrada şimdiki sevdiğim insan karşıma çıktı onunlada evlenmeye istekli olmadığımı konuşuyorduk sonra olmaması gereken bişeye başladık ve ben onu çok sevdim başlamadan önceden beri her defasında nişanlımdan ayrılmayı istedim ama ona direk ayrılmak istediğimi söyleyemedim ona kötüde davrandım ama hep anlayışla karşıladı beni sevdiğim kişide çok anlayışlı hemde çok seviyorum da hiç bir zaman beni yarı yolda bırakmaz onuda biliyorum.. ne yapıp edip nişanlımdan ayrılmalıyım hem onu aldatmayı daha fazla istemiyorum ben bu insanı seviyorum.. ne söyleye bilirim ona,aileme..

bu durum gerçekten bi kadın için çok çirkin. yani iki kişiyle aynı anda beraber olmak. ruhen bedenen fark etmez.

bence şu an gizli aşk yaşamanın heyecanı var üzerinde. sanmıyorum ki bir erkek bi başkasın aldatabilecek kapasiteye sahip bi kadınla ömür geçirmeyi göze alabilsin.

yukarda beni yarı yolda bırakmaz demişsin ama bence bırakacak.

bu durumda sana bahane bulan birilerinin çıkacağını sanmıyorum, bahanelerle hayat geçmez bunu er ya da geç anlayacaksın.

Tamam gönül bu anladıkta bu kadarda olmaz gibi geldi bana.Eski sevgilinden ayrıldın nişanlın yanındaydı hop aşk başladı,nişanlımı istemiyorum diyorsun hop şimdiki yanında oluyor.Bundan sonrası ne olacak bundan da sıkılınca bir başka teselli eden mi senin olacak.Bence karar vermelisin sen ne istiyorsun sadık bir aşk mı yaşamak yoksa sık sık değişik kişilerle mi olmak.Umarım kimse senin canını yakmaz arkadaşım dikkatli ol erkeklere güvenme sakın

Tabiki de aşkının bittiğini eğer şimdikini öğrenmelerini istemiyorsan böyle demek yakışır.Konuş nişanlınla zorlamanın alemi yok yapamıyorum,soğudum de.Yani doğruyu söyle.Zaten doğru da söylesen,yalan da söylesen adam sana kin besleyecektir gibime geliyor.

bunişan zorla olmadı zamanıında başka bi erkek arkadaşımdan ayrılmıştım şimdi nişanlı olduğum kişi hep benim yanımdaydı o kötü zamanımda sonra beni sevdiğini söyledi ben istemedim ama çok sabırlıydı hep bekledi bana anlayış gösterdi sonra kabul ettim çıkmaya başladık sonra 4 yıl önce daha ilşkiye başlayalı 1 yılolmuştu nişanlanmak istedi ama bende hala evlenme isteği yoktu ama bana hep anlayış gösterdiği için kabul ettim geldiler istediler nişanlandık ondan sonrada şimdiki sevdiğim insan karşıma çıktı onunlada evlenmeye istekli olmadığımı konuşuyorduk sonra olmaması gereken bişeye başladık ve ben onu çok sevdim başlamadan önceden beri her defasında nişanlımdan ayrılmayı istedim ama ona direk ayrılmak istediğimi söyleyemedim ona kötüde davrandım ama hep anlayışla karşıladı beni sevdiğim kişide çok anlayışlı hemde çok seviyorum da hiç bir zaman beni yarı yolda bırakmaz onuda biliyorum.. ne yapıp edip nişanlımdan ayrılmalıyım hem onu aldatmayı daha fazla istemiyorum ben bu insanı seviyorum.. ne söyleye bilirim ona,aileme..

gönül buu..kalp buu...

bu bahanelerin arkasına saklanmak ne kadar doğru? zamanında aşk acısı çekerken bu adam yanındaymış.belki çok zor zamanlar geçirecekken onun sayesinde,farkında olmadan atlatmışsın..madem istemedin neden başladın..üzgünüm ama şuan sevdiğim dediğin adam da sana aynısını yapacaktır hiç kuşkun olmasın..hayat bu işte,ne yaparsan yap bir gün aynısı başına gelir..bunu unutma sakınalsanaalsanasmile

önce gerçekten bu kararınız mantıklımı onu düşünün duygularınızla hareket etmeyin ilerde pişman olabilirsiniz
eğer gerçekten kararlıysanız evlenmek istemediğinizi söylersiniz nevar bunda hem nişanlınızada yazık bence acele karar verin..

nisanlini sevdigin icin degil nisanlin seni cok sevdigi icin nisanlanmissin gibi duruyor..
ama sole bisi de var bi seye adim atiyosun madem kendine guvenmiyosun neden bulasiyosun?
sevdigini saniyordun belki de o zaman..
baskasina asik olman yanlis degil olabilir ama durustce arkasinda durmalisin bunun.
ne var ne yok anlatmalisin bence. ortaya ciktiginda cok kotu olucak hersey.
al karsina konus nisanlinla biraz cesur ol hayatina sen kendin istedigin gibi yon ver insanlarin seni yonlendirerek onlarin istemesi ile biseyler yapma.
yaptigin cirkin bir davranis ama buna son vermek tamamen senin elinde.

nişanlılık dönemi çiftlerin birbirini tanıma dönemidir zaten.eğer görücü usulu başladıysa...he şöyle bişey var.günümüzde görücü usulu artık kalmadı.çiftler sevdikleri kişiler ile bu yola adım atıyolar..he baktınki sana bi yanlışını görmüşsündür araya bi soğukluk girmiştir o ayrı.ama sen sebep yokken,sırf başkasına aşık olduğun için böyle birşey yapıyosan zaten yaptığın şımarıklıktır:1closedeyes:
bu işten zaten hayır gelmez..ayrılamassan ileride sağlıklı bir ilişki olmaz,bu sefer evli iken gözün dışarda olur..en iyisi al nişanlını karşına ve olamıycağını söyle..sebep göstermek istiyosan pskolojik sorunlarım var evliliğe hazır değilim de-tatlicadiarzu-hatta 3 harflilerim evlenmemi istemiyo gece boğuyolar beni falan de..işim hocalık desempatiksalakcinni
evdede kendini yerden yere ay ayıl bayıl istemiyorum de annenlerde kız delirdi desin sende bu işten böylelikle yırtmış olursun:CüvCüv:

nişanlılık dönemi çiftlerin birbirini tanıma dönemidir zaten.eğer görücü usulu başladıysa...he şöyle bişey var.günümüzde görücü usulu artık kalmadı.çiftler sevdikleri kişiler ile bu yola adım atıyolar..he baktınki sana bi yanlışını görmüşsündür araya bi soğukluk girmiştir o ayrı.ama sen sebep yokken,sırf başkasına aşık olduğun için böyle birşey yapıyosan zaten yaptığın şımarıklıktır:1closedeyes:
bu işten zaten hayır gelmez..ayrılamassan ileride sağlıklı bir ilişki olmaz,bu sefer evli iken gözün dışarda olur..en iyisi al nişanlını karşına ve olamıycağını söyle..sebep göstermek istiyosan pskolojik sorunlarım var evliliğe hazır değilim de-tatlicadiarzu-hatta 3 harflilerim evlenmemi istemiyo gece boğuyolar beni falan de..işim hocalık desempatiksalakcinni
evdede kendini yerden yere ay ayıl bayıl istemiyorum de annenlerde kız delirdi desin sende bu işten böylelikle yırtmış olursun:CüvCüv:

Ayyy alemsin sende yani sırnaşık şey aklına gele gele bumu geldi, kızın iyi tiyatro yapması gerek, bırak bunda da başarılı olursa hastaneye kapatılma olasılığı yüksek laelaelaelaelaesempatiksalakcinni

ikisiyle de evlen derim
nasılsa ciktigin kisi nisanli oldugunu biliyormus, bunu da anlayisla karsilayacaktir
2 gun onda 3 gun oburunde kalirsin
esas sorun resmi nikahi hangisine kiyacaksin beni dusunduren bu oldu

sevdiğimkişiyle 1 yıl oldu nişanlımla 4 yıl... sağlıklı değil belki ama yinede bir sebep göstermeliyim yani açıkçası işin bahane kısmı..

ne diyebilirim sadece bunu söyleyin aileme ayrılma gerekçesi olaraknedemeliyim nişanlımada..

doğruyu söyle "aldattım" de

bu duruma nişanlım dediğin insan üzülmez, emin olsengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
nişanlının vardır elbet bi kızda istemeyeceği şeyler onları yapıp kendinden soğut üstüne de bi iki tartışma çıkarıp hatasını telafi etmesine izin verme o senden ayrılacak durum gelsin sende yırtmış olursun kaydirigubbakcemile5 ailene de bahane uydurmak zorunda kalmazsın kaydirigubbakcemile3

yapamayacağim olmuyor.. bu iki kelime.. kimseye hesap vermek zorunda değilsin.. olmicak diceksin ailene de nişanlına da.. neden derlerse sevgim azaldı diceksin.. istedikleri kadar seni ikna etmeye çalişsinlar inat edeceksin.. yanlış bir karar vermişim nişanlanarak.. yeni anladım.. herkes hata yapabilir.. doğruyu geç bulabilir.. ben de şimdi buldum.. bu insan benim için doğru değil.. evlenirsem mutsuz olurum ve mutsuz ederim.. bunları söyliceksin.. bazı şeylerin bedeli vardır.. ödeyeceksin.. herkese anlatacaksın bunu.. başini şişirecekler biliyorum.. benim sebeplerim varken nişanlımdan ayrılırken kendi ailem bile inanmadı önce.. yalan söylüyosun bile dediler.. abim aldı karşısına başka biri mi var diye sorguya çekti.. yoktu zaten.. sen de sabırla onları ikna edeceksin.. illaki saygı duyacaklar kararına.. bunun için savaşacaksın.. bir an önce başla.. bir sene nasıl bekledin anlamıyorum.. ben olsam birinden hoşlandiğimi hissettiğim anda, gece uyumadan önce nişanlımı değil bir başkasını düşündüğümü farkettiğimde hemen atardım o yüzüğü.. çünkü nişanlıma karşı bişeyler bitmemiş olsaydı başkasından hoşlanmazdım.. hoşlandiğim adam duygularıma karşilik vermese bile ayrılırdım.. sevgi bitmişse gönül başkasına kayabiliyorsa o ilişki bitmiştir çünkü.. bence daha fazla zaman kaybetme.. nişanlının zamanını umutlarını daha fazla çalma.. o da gerçeği öğrensin ve hayatına o yönde devam etsin.. ..

nişanlınıza büyük haksızlık ediorsunuz hakkına giriyorsunuz madem artık sevmiyorsunuz ve bir başkası var bunu biran önce söyleyin ve bitirin geçen her dakika nişanlınızın hakkına giriyorsunuz buna çok dikkat edin...
o size aynı şeyi yapsa ne düşünürdünüz?empati kurun kabullenilmesi zor bir durum.
nişanlınız adına çok üzüldüm...

nişanlı bi kızla birlikte olan adama guvenemezdim acikcasi, o kiz kendim olsam bile

Back
X