nişanlımdan ayrılma istediğimi aileme ve nişanlıma nasıl söylemeliyim

nişanlınızı saf yerine koyuyorsunuz çok kızdım size. aldatmanız yetmemiş 1 senedir de devam ediyorsunuz
bunu hiç bi insan evladı haketmiyor. üstelik başından beri size hep iyi davranan herşeyinizi çeken biri.
bunu yapmaya hala vicdanınız nası elveriyor? biraz vicdanınız olsa onu sevmediğinizi hissettiğiniz an söylerdiniz
kusura bakmayın ama ne elimdekinden vazgeçiyim ne de bu insanı tanımaktan geri kalıyım demişsiniz
eğer nişanlınız buraya yazmış olsaydı şuan sizin için neler söyleniceğini tahmin ediyorsunuzdur sanırım
bahane fln aramayın bence olduğu gibi söyleyin hiç bi insan saf yerine konmayı haketmiyor.
Aynen katılıyorum arkadaşa...
Bu zamana kadar saf yerine koymuşsunuz zaten gercekleri öğrenmek artık onunda hakkı değil mi ? Saçma sapan bahanelerle nişanlınızı tekrar kandırmaya,üzmeye hakkınız yok ,gercekleri söyleyin ki o da sizden nefret ederek soğusun.Sizde azıcık cefa cekin yani madem cok seviyorsunuz her aşkın bir zorluğu vardır.

nişanlının vardır elbet bi kızda istemeyeceği şeyler onları yapıp kendinden soğut üstüne de bi iki tartışma çıkarıp hatasını telafi etmesine izin verme o senden ayrılacak durum gelsin sende yırtmış olursun kaydirigubbakcemile5 ailene de bahane uydurmak zorunda kalmazsın kaydirigubbakcemile3

ablam bunu yapma ...zaten haksızlıga ugrayan o ! Bari ayrılık sebebi öle bişe olsunki senden nefret etsin ! Sen haklı olma ömür boyu acı çeker ! Yapma ablacım ki vicdan azabı çekme snde aynı duruma düşersin herşeyi açıkca anlat yada başka bşe bul ki o haklı olsun ve ayrılsın senden ama sen onun gölgesne sıgınıp yapma bunu yazıktır gunahtır :)

bu nasıl bi mantıktır ya zaten kız sevgilisinden ayrılırken bu yardım ettiği için bununla çıkmaya başlamış sonrasında da diğerini yakın görüp onunla çıkmış yani ilerde bi başkası daha olabilir biraz ayran gönüllü gibi bişe kız. çocuğa yazık etme bence hata sende hatayı ona yükleme valla oh ii moralim düzeldi bi başkasına aşık oldun hurra ona elveda nerde vefa göstergesi kötü gününde yanında olan oydu ama çaresizliğe hüzne terkedilecek olan kişide o oldu kusura bakma ağır konuştum ama kendi açımızdan bakıyoruz olaylara aynı şeyleri bizler yaşasak yada burda anlatsak o insandan kötüsü olmaz...bence ikisinide terket yakında bi başkası çıkar zaten karşına

helal olsun 1 yıldır açık vermemiş yürütmüşsünüz bu kötü oyunu hemde..
arkadaşım nişanlını düşünme artık. sevdiğim kişiyi istiyorum ama nişanlımı üzmek istemiyorumu aşmışsın sen. 1 senedir üzmüyorsunda ne yapıyorsun? incitmeden daha fazla beklemeden ne yap ne et ama bitir bu nişanı. sana yakışan ve herkese yakışan budur. yaptığına aldatma deniyor biliyorsun.

e madem sevmiosun neden nişanlandın madem başkasını seviosun niye mülletin günahına giriyon...adam hazırlık ta yapıyor belki yazık değilmi bence söz vermişsin sözünden dönme eden bulur

canım benim bir arkadsım vardı..sevgilisiyle yıllarca beraber oldular
sonunda bir mevzu oldu ayrıldılar..ve aralarında zıtlaşmalar da oldu..üste çıkmalar
gurur yapmalar falan..birbirlerine sevgileri bitmemişti ama
inatlarından da vazgeçmiyorlardı..sonunda arkadsım bir inat uğruna sırf sevgilisi
kıskansın ayaklarına kapansın diye gelen bir akraba teklifini kabul etti..
o dönem içerisinde hep bekledi özrünü ve ona geri dönmeyi..
çocuk da bu durumu gururuna yediremedi o da nişanlandı..
sonunda arkadsım evlendi ama aklı fikri hep onda..çocuk hala nişanlı..
arkadsım evleneli dört ay olmustu ki ayrılma kararı aldılar..
çünkü hiç tanımadan ani inatla evlendi ve düşünün eşiyle bile
evliliği boyunca sadece üç kez bereber olabilmişti..o da zorla..
boşanma arifesinde eski sevgilisyle tekrar görüşmeye başladılar..
ama ailler arası kıyamet koptu..bu nedir diye..
sonunda arkadsım boşandı ailesinin yanına da gitmedi..iş buldu ev tuttu öyle
yaşaıyor..ve şunu söylemek istiyorum
sevmediğiniz bir adamla daha yolun basında ayrılın..sonrası gelmiyor..

ama gel gör ki.. sevgilisiyle de bu saatten sonra olur mu hayır..
çok sular akmış o derenin altından..
Allah herkeze hayırlısını versin..
başta şaşırtmasın..
ve gercekten görüştüğünüz sevgilinizin buna değip değmeyeceğini düşünün..
bazen mantık evliliği aşk evliliğinden daha çok mutluluk getirir..
pişman olacağınız bir karar almış olmayın..dört yıl da az değil. size bukadar yılını vermiş insanın
hayallerini ve onurunu da düşünmeniz gerekir..

çok yalnış yapıyosun bu lafı unutma BİR GÜN SENİN İÇİN BASKASINI TERK EDEN İNSAN GÜN GELİR BAŞKASI İÇİN SENİ TERKEDER CANIM

Back
X