ben konuştum onla diger msjlarımda da belitmiştim yanımda olunca yapmam diyor. ben de seviyorum ya inanıyorum gözüm görmüyor bi tuhaf oldum..
ama annem inanmıyor valla çok acımasız şekilde eleştiriyor onu.
annemle konuştuk yine. bak ben seni düşünüyorum, ilerde daha cok üzücek seni ozaman napıcaksın hiç içimden gelmiyo diyerek konuşmasını sürdürüyor hep. ben de ama bak iyi davranıyor eskisi gibi, korktu ayrılmamdan diyorum, yok bikaçgün sonra yine degişir merak etme diyorr.
artık resmen evilisiniz.bence deneyin birlikte yaşamyı evlilik hayatını beraber sürdürmeyi deneyin.herşey güzel olabilir.hemen boşanmayın nişan atmak değil bu ayrılcaksınız eşinizden.o yüzden istenmeyen bi durum ama en azından birlikte yaşamayı denedik ama olmadı diyerek ayrılırsınız.ortada dayak şiddeet gibi bariz sebepler yok büyük ihtimal evlilik stresinden falan tartışmalar çıkıyodur.kim yaşamıyorki böyle tartışmalar kim bunalmıyorki ev kurarken.7 yıl dile kolay birde tam nikah kıyılmışken neyi paylaşamıyosunuz anlayamadım..pes etmeyin ayrılmayın
sen o gün karar verecektin güya bana kalırsa sen evlendin çoktan düğünün oldu:90:
cnm artık imkansız
ayrıldım yani olmuyor işte kafamda soru işaretleri varken ve ailem kendini ateşe atma derken.
yarın da iptal etmeye gitcem allah izin verirse.
Ne tepki gösterdii .s
yani cok üzüldü tabiki bende öyle ve atlatacağımı hiç zannetmiyorum sanırım ömür boyu onu sevicem ve unutmıcam.
mantığım ve ailem olmaması gerektiğini söyledikçe ben beni yiyordum
böyle gerekiyordu
allah kimsenin basına vermesin çok zor bi durum (milletin ne dediği umrumda değil bu arada onlar aaa bak ayrılmış dicek diye aklımdan geçirmedim yani zor olan bu değil millet umrumda değil) zor olan ayrılık nasıl dayanıcam bilmiyorum. annem hep dediki ileride üzülecegine şmdi üzül. peki bu ''şimdi üzül'' gececekmi? nezaman gececek? yani inanın ne dicegimi bilmiyorum içimden tek gelen üzülmek üzülmek
çok zor bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?