nişanlımdan ayrılmak...bugun karar vermem lazım:(

NISANLIYKEN böyle yapiyorsa evlenince hayati sana zindan eden benden söylemesi

sinirli insandan heleki bunu karsisina yansitandan olabildigince kac kac kac..

inanki cekilmiyor bi zaman sonra

Bu sevdiğiniz adam annesine nasıl davranıyor? Eğer onunlada sorunlu davranışı varsa kesin evlilik esnasında şiddete ve aşağlanmaya maruz kalacaksınızdır

artık resmen evilisiniz.bence deneyin birlikte yaşamyı evlilik hayatını beraber sürdürmeyi deneyin.herşey güzel olabilir.hemen boşanmayın nişan atmak değil bu ayrılcaksınız eşinizden.o yüzden istenmeyen bi durum ama en azından birlikte yaşamayı denedik ama olmadı diyerek ayrılırsınız.ortada dayak şiddeet gibi bariz sebepler yok büyük ihtimal evlilik stresinden falan tartışmalar çıkıyodur.kim yaşamıyorki böyle tartışmalar kim bunalmıyorki ev kurarken.7 yıl dile kolay birde tam nikah kıyılmışken neyi paylaşamıyosunuz anlayamadım..pes etmeyin ayrılmayın

yok bunun stresle alakası falan yok. öyle olsa keşke.ama çok yıprandım.
ayrılıyorum.

Bence doğru olanı yaptın beraber olmadan kendini göstermiş

Bence doğru olanı yaptın beraber olmadan kendini göstermişBence doğru olanı yaptın beraber olmadan kendini göstermiş

boşanırsam evlenmeden dul kalıcam, falan filan.... lütfen karar verirken bu düşünceden uzak kalın. mesele onunla bi geleceğiniz var mı yok mu? hadi dul kaldın ne olacak? ileride karşına çıkacak insan bunu anlamayacak kadar düşüncesiz olamaz, sonuçta bu çok yapılan bişey. en kötü ihtimalle kimseye söylemezsiniz, sadece ikiniz bilirsiniz. ayrıca yeni okulunuzda göreve başladıktan sonra boşanırsanız eski görev yerinize dönemniz gerekmez diye düşünüyorum. acele karar vermeyin, önemli bi konu... Allah yardımcınız olsun.

allah kimsenin basına vermesin çok zor bi durum (milletin ne dediği umrumda değil bu arada onlar aaa bak ayrılmış dicek diye aklımdan geçirmedim yani zor olan bu değil millet umrumda değil) zor olan ayrılık nasıl dayanıcam bilmiyorum. annem hep dediki ileride üzülecegine şmdi üzül. peki bu ''şimdi üzül'' gececekmi? nezaman gececek? yani inanın ne dicegimi bilmiyorum içimden tek gelen üzülmek üzülmek
çok zor bu

büyüklerin söyledikleri hep doğrudur sen şimdi yinede onu uzaktan takip edeceksin ileriye dönük onun hakkında büyüklerin analizleri doğru çıkacaktır,bekle gör!

elaboncuk ne yaptın sonucu niye yazmıyon,

böyle konuların yarım kalmasına sinir oluyorum
başlamışken sonunuda yazın ki okuyanlarda bir fikir edinsin dimi ama,

elaboncuk ne yaptın??

bende ayrıldım nısanlımdan zor bır surec evlendıkten sonra mutsuz olacagıma sımdı mutsuz olayım allah buyuktur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…