evlenmeden nikaha karşıyımm...
evlenemeden dul olmak ise çok kötü bir durum
zaten günlerdir düşünüyorum ama en sonunda buraya yazmak istedim kafayı yicem. ben evlenip yani düğün yapıp ayrılmanın daha kötü olduğunu düşünüyorum asıl ozaman dul olunur .. sonuçta suan nişanlı giibiyiz ve aramızda hiçbirşey yaşanmadı.oyüzden nişanlım diye bahsediyorum kendisinden sonuçta da benim mutluluğum önemli diğerlerinin ne dediği değil zaten de işte ayrılık bana çokkoyuyor onu seviyorum.
yani kızlar tecrübeli arkadaşlarım ben sevgime yenik düşüyorum ondan ayrılamıyorum ama gelecektede yine sinirlenince aynı hareketleri yaparsa ben dayanabilirmiyim? yani düşünmekten harab oldum çok zor bir durum bu(
zaten günlerdir düşünüyorum ama en sonunda buraya yazmak istedim kafayı yicem. ben evlenip yani düğün yapıp ayrılmanın daha kötü olduğunu düşünüyorum asıl ozaman dul olunur .. sonuçta suan nişanlı giibiyiz ve aramızda hiçbirşey yaşanmadı.oyüzden nişanlım diye bahsediyorum kendisinden sonuçta da benim mutluluğum önemli diğerlerinin ne dediği değil zaten de işte ayrılık bana çokkoyuyor onu seviyorum.
yani kızlar tecrübeli arkadaşlarım ben sevgime yenik düşüyorum ondan ayrılamıyorum ama gelecektede yine sinirlenince aynı hareketleri yaparsa ben dayanabilirmiyim? yani düşünmekten harab oldum çok zor bir durum bu(
kadın da erkek de çalışınca ve ayrı şehirlerde olunca düğün öncesi nikah kaçınılmaz oluyor, bunun karşı çıkılacak yadırganacak bir yanı yok. napsalardı nikahı düğünü yapıp tayin çıkana kadar anne babalarının evinde mi yaşasalardı. en mantıklısını yapmışlar bu konuda, bir çok devlet memuru çift (ayrı şehirlerdelerse) bu yönteme başvuruyor. sizin olayınıza gelince; bence, bu durumu burada bize danışmadan önce ailenize danışın nikahtan sonra yaşadığınız sorunları önce kendi anne ve babanıza bir bir anlatın, sonra endişelerinizden açık açık bahsedin onlar sizin üzülmenizi istemeyeceklerdir. el oğlu gelip üzsün diye bu yaşa getirmediler sizi öyle değil mi. önce kendinizi düşünün nişanlıyken nikaha karşı olanları yok efendim dul kalıveririsin diyenleri önemsemeyin lütfen. eğer şimdiden değiştiyse sonrasını düşünün çocuklarınız olduğu durumda işler dayanılmaz duruma gelirse ayrılmanın daha zor olacağını da düşünün. illa ki ayrılın demiyorum ancak kendiniz için en iyisi neyse aileniz ile kara verin hakkınızda hayırlısı neyse onun olmasını dilerim.
ya anlamıyorum bazı arkadaşlar cok azımasız( benim sartlarım böyle gerektirdi beni böyle yapmam gerekiyorudu böylke yaptım veni yargılamayınız lütfen evet eğitimciyim ve kendimle gurur duyuyorum yaşanması gereken şeyler bzaen yazşanmak zorundadır ben nerden bileyim nikahtan sonra böyle değişeceğini yaa bilsem nikah yaparmıydım ( şuanda olup bitmiş bişeyi yargılamanın anlamı yok ve bu bana acı veriyor kendi acım bana yetiyor lütfen acımasız olmayın bgün başınıza gelirse anlarsınız..
neyse nurcimik ve destek olan arkadaslarım inan çok ama çok tesekkur ederim fikirleriniz ve desteğiniz için..
ya anlamıyorum bazı arkadaşlar cok azımasız( benim sartlarım böyle gerektirdi beni böyle yapmam gerekiyorudu böylke yaptım veni yargılamayınız lütfen evet eğitimciyim ve kendimle gurur duyuyorum yaşanması gereken şeyler bzaen yazşanmak zorundadır ben nerden bileyim nikahtan sonra böyle değişeceğini yaa bilsem nikah yaparmıydım ( şuanda olup bitmiş bişeyi yargılamanın anlamı yok ve bu bana acı veriyor kendi acım bana yetiyor lütfen acımasız olmayın bgün başınıza gelirse anlarsınız..
neyse nurcimik ve destek olan arkadaslarım inan çok ama çok tesekkur ederim fikirleriniz ve desteğiniz için..
gerçekten yargılayan arkadaşlar size bu hakkı kim veriyor allah aşkına. yani sizden her fikir isteyene siz "sen anlat bakim ne haltlar ettin önce ona göre" mi diyosunuz. size ne ya kim ne yaşarsa yaşasın. hem kim isterki böyle bir duruma düşmeyi . insanlar önceden neler yaşayacağını kestirebilseydin zatan kimse hata yapmazdı. inanamıyorum gerçekten...
Cok yanlis düsünüyorsunuz, siz suan kanunlar önünde resmi nikahli görünüyorsunuz, yeni cikan yasaya göre bosandiginiz takdirde nüfusunuzda bekar yazacaktir fakat nüfus kütügünüzde dul olarak kayitli olacaksiniz.. Evli olmak icin illa ki davul zurna olmasi gerekmez öyle olsa idi eger kimse resmi nikah yapma geregi duymazdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?