beraber olmamanız bizi alakadar etmez ama siz resmi nikahlısınız cinsel birliktelik yaşamayınca nişanlı sayılmıyorsunuz yani ayrılmak istiyorsanız mahkemeye gidip boşanıcaksınız yüzüğü çıkarıp nişanı atıyorum diyemezsiniz ve öğretmensiniz derken bunu algılayabilecek kapasiteye ve eğitime sahipsiniz demek istedim yani konunuz saçma geldi madem şüpheleriniz vardı nikah kıyılmadan düşünecektiniz artık iş işten geçmiş siz geriden takip ediyorsunuz sanırım neyse başarılar size
Bir değişiklik var mı diye konunuza baktım yine, ama hala belirsizlik içerisindesiniz.
Ben hala dünki yorumumu savunuyorum,
oturun bir konuşun sevdiğiniz adamla, çözüm bulabilirseniz ne ala,
yok bulamadınız herkes kendi yoluna.
Bu arada aileniz istemiyor diyorsunuz, 7 senedir ve nikah esnasında istiyorlarmıydı ?
cnm 7 yıllık bir birlikteliğin var. Bazı şeyler aşktan, sevgiden daha ziyade alışkanlığa dönüşmüş olabilir.
Ama ayrılma kararını 1 güne sığdırmaya çalışman bana çok mantıksız geldi. Yani sen hayatının geri kalanı için yapacağın son tercih olmayacak bu ama enine boyuna düşünmeden aldığına karardan er geç pişmanlık duyacaksındır.
Bugün böyle bi konu daha vardı. Yine eşim bana hakaret ediyor... şeklinde başlayan bi konuydu.
İnan bi erkeğin bir kadına hakaret etmesi erkeğin değil kasının karakterinden kaynaklanır.
Benim babam asla anneme hakaret etmez. Edemez! Aynı şekilde benim erkek arkadaşımda baba hakaret edemez. Çünkü buna ben izin vermem. bugün izin vermediğim gibi yarında izin vermem. Evlenince de izin vermem. Sanailk kez hakaret etmiyor değil mi?
Yani bunun bir geçmişi olmalı. Sen ilk hakaretleri ( saf........aptal gibi ) ve bağırmaları görmezden geldiğin için bugün bu durumdasın.
Oysaki nişanlına/eşine sana hakaret edemeyeceğini en baştan belirtmen gerekirdi. Şimdi geç kalmış sayılır mısın? Tabiki hayır...
Onu karşına al ve bunun böyle devam etmesi haline daha evlenmeden boşanmak istediğini söyle.
Bu konuda sana en fazla bu kadar yardımcı olabiliriz cnm senin asıl kararı nişanlınla/eşinle vermen gerekir.
Unutma bu tekbaşına alabileceğin bi karar değil. Eğer bu kadarı tek başına alırsan, yarın pişmanlığını tek başına çekersin...
''iş isten geçmiş'' ?
komik gercekten..
neyse bence si,ze de başarılar
size her söylediğimi açıklıyorum bir iletişim probleminiz var sanırım evet iş işten geçmiş çünkü evlenmişsiniz nişan falan atamazsınız ancak boşanırsınız bu saatten sonra nişan atmayı nikah kıyılmadan önce yapacaktınız laf anlamayan insanla anlaşmak ne kadar zor yaa:)probleminiz kadar siz de çok ilginç ve anlaşılmazsınız çözümü burada bulacağınızı sanmıyorum neyseee...
Aileni bir kenara bırak, sen ne düşünüyorsun ? Değişebilceğine inanıyor musun ? Sonucta sen evlenceksın onunla..
tatlım bence insanalrın hayatı birbirine aşırı benzerlikler gösterebilir.ama bir konu olsun örneğin atıyorum aynı sokakta yaşayan kişileri düşün hepsine teker teker sor nereye gidiyorsun diye hepsinden farklı cevaplar duyarsın.bu da böyle birşey.bana kalırsa senin kafan burdaki yorumalrla hepten karışıyor.senin hayatını hiç birimiz tahmin bile edemeyiz imkanların çevren işin sahip oldukların olmak istediklerin araya girince ortaya tanımadığımız biri çıkıverir.aynı zamanda bu nişanlım dediğin kişi içinde geçerli.burdaki tahminlerle bir karar alma o zaman al nişanlını konuş.yani nikah kıyıldıktan sonra ha berbar yaşamışsın ha yaşamamışsın şöyleki kıymışsınız zaten nikah o zamn aynı evin içine gir dene.yani anlatmak istediğim sonuç olarak anlaşamasanızda her iki türlü bir boşanma gerçekleşecek.en azındancevabın kesin olur yada bu söylediğim uymadımı o zaman al akrşına istediğin herşeyi sor ona.mektup yaz.sorularının akrşılığını ara.sen sorma o okusun ve cevap yazsın anket yap.çok dialoğa girmeyin.ona karşı düşüncelerini kaygılarını yazılı bir şekilde aktar ararsa geri konuşma sadece cevaplamanı istiyorum de konuşarak tatmin olamıyorum de.yani gerçekten seviyosan uğraş biraz zaman geçsin ondan sonra karar ver.daha kim ne desin şimdi sana.biri demiş değimez daha kötü olur ben diyorum değişebilir kimisi demiş görünen köy klavuz istemez ama burdakiler sonuçta bir yorum.sevgi emektir.ezdirme kendini ya hürrem ol ya caroline daha ne diim:89:
sözlü saldırılarınıza bir son vermenizi rica ediyorum hiç uğraşılacak bir tip değilsiniz. yorum yapmaya bile gerek duymazdım fakat sözlü saldırılarınız beni buna itti. ben asla nişan atayımmı demedim sadece birlikte olmadığım için ve aynı evi paylasmadıgım için evli görmüyorum kendimi dedim, bana birçok kişi de hak verdi burda zaten dikkat ettiyseniz.evli olmak aynı evi paylaşmaktır dediler. neyse..anlamanızı düşünmüyorum. yaşarsanız anlarsanız hayatta insanın başına ne gelecegi belli olmaz diyorum ve bitiriyorum. hoşçakalın...
ne sözlü saldırısı ya do you speak turkish?bence başlık anlatıyor herşeyi nişanlımdan ayrılmak(!)bu cevap size yeterli gelir heralde bunu da başka bi yere çekmeyin artık lütfen sizinle sanki farklı dillerde konuşuyomusuz gibi gelio ya
Gözünü korkut. İlerde daha kotu olmasından korktugunu soyle..
ben konuştum onla diger msjlarımda da belitmiştim yanımda olunca yapmam diyor. ben de seviyorum ya inanıyorum gözüm görmüyor bi tuhaf oldum..
ama annem inanmıyor valla çok acımasız şekilde eleştiriyor onu.
annemle konuştuk yine. bak ben seni düşünüyorum, ilerde daha cok üzücek seni ozaman napıcaksın hiç içimden gelmiyo diyerek konuşmasını sürdürüyor hep. ben de ama bak iyi davranıyor eskisi gibi, korktu ayrılmamdan diyorum, yok bikaçgün sonra yine degişir merak etme diyorr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?