kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var. öncelikle baştan anlatmaya başliyim. nişanlımla 7 sene süren bir ilişikimiz oldu ve nişan kararı aldık. ardından ben, okul tayinimi hızlandırmak amacıyla bu temmuzda nikah kıydık. daha düğün falan olmadı. ama n,kahtan sonra bana karşı davranışları cok değişti. yani onda bir sinir problemi var ve bunu çözemiyor , sinirlenince bana ağzına geleni söylüyor hakaret vb., ama iyiyken de çok iyi melek gibi davranıyor ve bu iyi tarafını gördükçe ondan vazgecemiyorum onu seviyorum çok. kötü tarafını gördükçe de sinir oluyorum ben naptım diyorum.
acele karar vermem gerek, cünkü atama oldu ve eger ayrılma kararı alırsam benim hemen yarın boşanma dilekçesi sunup bu atamayı iptal ettirmem ve eski okuluma devam etmem lazım(ben doğuda görev yapıyorum).
yani ya bu yola devam ya da bitti deyip boşanma dilekçesiyle eski görev yerime dönmek...
çıkmazdayım arkadaşlar günlerdir kafayı yicek gibi oluyorum. ayrılamıyorumda devam da edemiyorum
( ben napıcam??
acele karar vermem gerek, cünkü atama oldu ve eger ayrılma kararı alırsam benim hemen yarın boşanma dilekçesi sunup bu atamayı iptal ettirmem ve eski okuluma devam etmem lazım(ben doğuda görev yapıyorum).
yani ya bu yola devam ya da bitti deyip boşanma dilekçesiyle eski görev yerime dönmek...
çıkmazdayım arkadaşlar günlerdir kafayı yicek gibi oluyorum. ayrılamıyorumda devam da edemiyorum